Ponta râde de spaimele Gabrielei Firea: “Proștii cred că noi trăim cu grija lor. Nu știu de ce are impresia că toți ne raportăm la ce face ea”

0
1020
Victor Ponta spune, din când în când, ce gândește despre Gabriela Firea. FOTO: cronicaromana.net

Victor Ponta, președintele partidului Pro România, a râs de s-a prăpădit când a auzit că Gabriela Firea s-a plâns, la posturile TV, că plănuiește s-o omoare. Fostul premier, care a făcut alianță electorală cu Robert Negoiță la alegerile locale pentru București, a comentat în stilul său, de șmecheraș de Capitală, văicărelile caraghioase și paranoice ale primăriței.

Pentru Ponta, turnura pe care a luat-o scandalul cu PSD pică mănușă, pentru că astfel el și partidulețul său intră în centrul atenției într-un moment în care, altfel, n-aveau nimic important de spus.

Ironii de șmecheraș, marca Victor Ponta: “Doamna Firea nu e…, e o persoană inteligentă

Ponta s-a exprimat voit ambiguu, la două capete, astfel încât să spună ce are de spus despre Firea și, în același timp, să nu poată fi acuzat de nimic: „În general, proștii cred că noi trăim cu grija lor. Doamna Firea nu e…, e o persoană inteligentă și nu știu de ce are impresia că noi toți ne raportăm, ne trăim viața cu ce face ea. Nu, m-am gândit la un singur lucru, la faptul că vreau ca Pro România să aibă o voce auzită în București”.

După ce Ponta și Negoiță au făcut duminică o conferință de presă comună în care au anunțat că vor face o alianță la alegerile din București, reacțiile dinspre PSD n-au întârziat. Gabriela Firea a pus, întâi, pe Facebook un scurt citat religios: „Darul de a rabda necazurile este mai mare decat darul de a invia mortii – Sfantul Ioan Gura de Aur“.

Apoi a pus la treabă televiziunile cărora le dă bani pentru publicitate și seara era pe toate posturile. „Este o alianţă a răului, pentru că ei împreună doresc să omoare candidatul Gabriela Firea, primarul general Gabriela Firea şi, dacă nu reuşesc, măcar vor să contribuie la destabilizarea mea şi să facă un mare serviciu celuilalt candidat. Fac jocul PNL şi USR!”, a acuzat Gabriela Firea.

Victor Ponta a dezvăluit, la Digi 24, că liderii PSD știau de o săptămână că își va lansa propriii candidați la alegerile pentru București. El s-ar fi întâlnit cu Gabriela Firea, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu și i-ar fi informat despre intențiile sale. În acest context, așa-zisa uimire a liderilor PSD după conferința comună Ponta – Negoiță a fost una ipocrită.

Fostul premier a confirmat că i-a propus lui Alexandru Rafila să candideze la București pentru postul de primar general, dar că a fost refuzat deoarece medicul a considerat că e mai util  în gestionarea epidemiei de coronavirus decât în politică.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here