Ponta îndeamnă la anarhie: „Populația să nu țină cont de nicio decizie semnată de Ludovic Orban!”

9
2559

Apel iresponsabil adresat românilor de președintele Pro România, Victor Ponta! Fostul premier îndeamnă populația să nu respecte nicio decizie semnată de Ludovic Orban, pe care îl acuză că este un „trădător al intereselor românilor din țară și din diaspora”.

Victor Ponta, fost premier în perioada 2012-2015, a avut o intervenție hilară pe pagina sa de Facebook, îndemnând populația să nu respecte deciziile semnate de actual premier Ludovic Orban.

Ponta încearcă să taxeze astel declarațiile lui Orban, care spunea că românii ar trebui să nu țină cont de ultimele decizii ale Curții Constituționale în privința măsurilor luate pentru stoparea pandemiei de coronavirus (în special, carantina și izolarea la domiciliu).

În stilul caracteristic, mitomanul supranumit „Pinocchio” face mai multe afirmații mincinoase, precum aceea că, din cauza aglomerării spitalelor cu bolnavi de Covid-19, bolnavii cu alte afecțiuni nu mai au locuri pentru a fi tratați.

Totodată, Ponta vehiculează ideea că Guvernul liberal ar umfla artificial cifrele referitoare la cazurile de coronavirus, pentru a menține starea de alertă, „ca să facă achiziții fără licitație și alegeri fără campanie”.

„Pinocchio” uită să amintească nici de românii din diaspora, despre care spune că sunt împiedicați să călătorească din cauza minciunilor spuse de Ludovic Orban, care au ca efect restricții de circulație impuse de țările europene „la adresa românilor care călătoresc”!

Sunt aceiași români, din aceeași diasporă, cărora premierul Victor Ponta chiar le-a răpit dreptul de a vota la alegerile prezidențiale din 2014, în care Klaus Iohannis l-a zdrobit pe mitoman.

Delirul lui Victor Ponta pe Facebook

„Rugămintea mea către populație este să nu țină cont de nicio decizie (Ordonanță de Urgență sau Hotărâre) emisă sau semnată de Ludovic Orban!!! Așa cum el vă roagă să nu țineți cont de Deciziile CCR!!!

Dacă tot am ajuns să trăim într-o Junglă în care Orban și liderii PNL nu respectă nici-o lege sau regulă, să le arătăm ce merită ei să primească în Junglă!!!

Ludovic Orban ia decizii neconstituționale și ilegale / este analfabet politic, mincinos și trădător al intereselor românilor din țară și din Diaspora (și un «asasin economic» al firmelor românești)!

Oricum, România era singura țară care internează forțat persoanele asimptomatice, generând efecte negative majore:

1. Aglomerația inutilă a spitalelor – costuri uriașe – imposibilitatea pentru persoanele cu alte afecțiuni decât Covid 19 să primească tratamentul necesar.

2. Îmbolnăvirea celor asimptomatici cu forme mai grave de Covid-19 sau cu alte boli transmisibile.

3. Reticența oamenilor fără simptome de a face test (ca sa nu fie internați forțat).

4. Umflarea articificială a statisticilor oficiale, în scopul păstrării stării de alertă (ca să facă achiziții fără licitație și alegeri fără campanie) – rezultatul negativ fiind însă restricțiile internaționale la adresa românilor care călătoresc!

Rugamintea mea e să nu țineți cont de Deciziile luate de Guvernul Orban – așa cum el vă roagă să nu țineți cont de Deciziile CCR!!!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

9 COMENTARII

 1. Pontacu trebuia sa fie la puscarie pentru ca nu a lasat ranitii de la Colectiv sa fie tratati in strainatate unde au avut oferte de tratament. Iar in urma deciziei lui ticaloase au murit atitia oameni ce puteau fi salvati. Asa cum s-a musamalizat dosarul Colectiv se musamalizeaza si dosarul 10 august.

  • Pana la Dumnezeu,te distrug politrucii ca el,dorneanov,renate veberova si toti tradatorii de tara ce raspund la ordinele lui Putin!
   Pana la Dumnezeu,trebuie sa ne facem noi dreptate,cu stampila,intelegi?

 2. Jeguri umanoide de genul Poanta nu ar avea ce cauta in viata politica la modul general normal. Asa intr-o tara indobitocita cu doi mici si o bere de mizeria fs-psd-udmr-alde-pro, isi gaseste loc in discursul politic si un individ de genul lui! Un misel mincinos, criminal(vezi cazul Panait) si vanzator de tara(vezi cazul Munai gaz) ar trebui cazat la ocna si nu lasat sa isi afiseze dejectiile in public.

 3. Ce țară minunată! De ce jigodii perverse, ordinare am avut parte în aceeași țară. Ce hoți, ce derbedei fără rușine au râs de noi și au întins până în pragul imploziei de bogățiile acestei țări. Acest urangutan cu ochelari(vezi foto), întruchiparea nesimțirii politice mioritice, geneza machiavelico-bolșevică reprezentată magistral de tripleta Iliescu-Brucan-Năstase ȚINTEȘTE cu ÎNVERȘUNARE PUTEREA. Acest neica Nimeni (ca majoritatea politrucilor români) vrea înapoi la BUTOANE. Pentru toate aceste Iude din așa-zisa politică românească nu se găsește o Caiafă?
  Nu se poate, dacă AICI nu se găsește cine să-i pedepsească să nu mai sperăm în Dreptatea Divină. Căci ce mai poate altceva spera acest popor slab, needucat și împrăștiat…

 4. Monta e o leprã. PSD – ciuma rosie – e groparul României. CCR e o sucursalã PSD. Astea sunt axiome…
  Dar de ce doreste Orban – cu tot dinadinsul – sã fie la fel de (sau chiar mai) tembel ?
  Când ai de a face cu banditi, esti obligat sã arãti cã tu esti muuult mai bun. Demonsteazã-ne Sicã lucrul ãsta ca sã nu ne dezamãgesti. Cã de la mondialistii-curcubeu de la USR nu putem astepta minuni !

 5. […] Ma mult, e bună fie și mai târziu decât niciodată o acțiune de reparare a daunelor dezinformării letale produse de voci iresponsabile din spațiul public, care au minimalizat pericolul pandemiei actuale, sugerând populației să nu țină cont de măsurile anti-COVID 19. Victor Ponta a spus-o chiar pe șleau. Detalii, AICI. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here