vineri, aprilie 19, 2024
AcasăInfracțiuniBeizadeaua lu' domn' primar a violat o fată de 14 ani! Primarul...

Beizadeaua lu’ domn’ primar a violat o fată de 14 ani! Primarul zicea că „e o făcătură, ceva propagandă electorală”

-

Primarul comunei subiene Turnu Roșu, Stelian Istrate (ales sub steagul ALDE, trecut recent la PMP), a dat de belea. Fiul său, Flavius Istrate (22 de ani), a fost reținut miercuri, sub acuzația de viol, și trimis în arest preventiv pentru 30 de zile.

Primele acuzații aduse beizadelei datează de la sfârșitul anului trecut, atunci când o fată de 14 ani a depus reclamație la Poliție spunând că a fost victima unui viol. Cercetările au fost blocate din cauza Covid-19, deoarece un martor al acuzării a fost prins de pandemie în străinătate și nu a putut fi reveni în țară pentru a fi interogat, informează Turnul Sfatului.

La începutul anului 2020, mama copilei de 14 ani din Turnu Roșu a revenit la Poliție și a reclamat faptul că fiul primarului din comună i-a violat fata. Fapta s-ar fi petrecut în preajma Crăciunului 2019, chiar în apropierea Casei de cultură din localitate.

Sesizarea a fost depusă târziu, susțin polițiștii, iar raportul medico-legal întocmit de medici nu e concludent.

- Advertisement -

„Expertiza făcută atunci nu ajută la finalizarea cazului, deoarece s-a constatat că dezvirginizarea nu era de dată recentă”, precizează surse apropiate anchetei.

Plângerea s-a făcut la trei săptămâni după faptă, susțin aceleași surse, fapt ce îngreunează mersul anchetei. O altă problemă ține de faptul că un martor al presupusului caz de viol este plecat din țară și nu poate fi audiat. Această informație a fost confirmată în urmă cu câteva săptămâni de purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

„Unul din martori este plecat din țară, și din cauza pandemiei de coronavirus nu s-a mai putut realiza audierea. Persoana se află în vizită la un membru al familiei și a rămas blocată în statul respectiv din cauza închiderii granițelor”, a precizat Luciana Lazăr.

- Advertisement -

Martorul blocat peste graniță ar fi o altă minoră, prietenă a fetei de 14 ani care spune că a fost violată. Ea ar fi fost cea care i-ar fi surprins pe cei doi.

Polițiștii urmau să înceapă atunci demersurile pentru interogarea martorului prin intermediul comisiei rogatorii. Prin aceasta se acordă permisiunea unui organ de urmărire penală dintr-un alt stat să ia mărturia unui martor, să administreze alte dovezi ori să efectueze unele acte procedurale.

„E o dezinformare totală, ceva propagandă electorală”

Stelian Istrate, primarul din Turnu Roșu

La începutul scandalului, când toată comuna vuia că fiul primarului a violat-o pe fata de 14 ani, primarul Stelian Istrate spunea că nu știe nimic de acest caz.

„Nu știu ce s-a întâmplat. Eu m-am uitat pe camerele video în ziua respectivă. E o dezinformare totală, ceva propagandă electorală. Mai mult nu vreau să dau niciun detaliu, pentru că nu știu. Iar dacă fata aia a zis greșit și minte, să plătească! Dacă a greșit fiul meu, la fel, să plătească! Nu dau niciun fel de relații pentru că nu știu, dar eu cred că e o făcătură. Nu-mi place nici mie, dar asta e, nu vreau să comentez”, a declarat atunci Stelian Istrate.

Acum, când se apropie alegerile locale, primarul a fost lovit de realitatea cruntă: fiul său se află în arest preventiv.

 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Fiul unui primar PSD i-a tăiat degetul, cu toporul, unui orfan ținut sclav la stână și l-a aruncat la câini. Tatăl său e trimis în judecată de DNA pentru fraude cu fonduri UE

Fiul vitreg al Marinei Almășan a ajuns în arest. Beizadeaua „Regelui asfaltului din Banat” fura haine de la mall-uri

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -