Hoții de lemne din clanul Cârmacilor, prinși la furat în județul Neamț, i-au atacat pe polițiști. Tâlharii s-au repezit cu topoarele, polițiștii au tras 16 focuri și au chemat mascații

2
1535
Hoții de lemne, care operau la adăpostul întunericului, au sărit să-i taie cu topoarele pe polițiști când au fost surprinși. FOTO: ziarpiatraneamt.ro

Polițiștii au fost nevoiți să tragă 16 focuri de armă vineri seara, în pădurea din localitatea Bozieni din județul Neamț, unde hoții de lemne surprinși asupra faptului i-au atacat cu topoarele.

Incidentul s-a petrecut după lăsarea întunericului, la ora 20.30, când un echipaj al Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, alertat de un specialist silvic, s-a deplasat în locul unde era semnalată tăierea ilegală de copaci – scrie stiri-neamt.ro.

Polițiștii au descoperit o căruță încărcată cu bușteni. Cei 5 hoți prinși asupra faptului, care ar face parte din clanul Cârmacilor – unul deosebit de periculos și violent – au devenit imediat agresivi și, după ce i-au amenințat pe polițiști, au trecut la fapte, scrie ziarpiatraneamt.ro. Înarmați cu topoare și alte obiecte contondente, tâlharii i-au atacat pe cei care-i prinseseră în flagrant. Unul dintre polițiști a scos pistolul și a tras 16 focuri. Nu a rănit pe nimeni, dar a reușit să evite o tragedie, pentru că grupul de hoți era hotărât să facă moarte de om.

Luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale veniți la fața locului după poliție au reușit să-l captureze pe liderul grupului agresiv, un individ de 52 de ani din Bozieni. Restul hoților au fugit. Acum sunt căutați.

S-a deschis dosar penal pentru furt, tăiere de arbori și ultraj. Pentru a se evita noi atacuri asupra silvicultorilor și a polițiștilor, s-a dispus suplimentarea echipajelor din raza localității Bozieni.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Devin din ce în ce mai… AGRESIVI hoții-de-lemne (și exploatatorii-silvici-ILEGALI!)!!!!!

    Ne amintesc de primii noștri ani de jurnalism (începutul anilor ’90), când mergeam noaptea cu firma de pază angajată de PESTOM ca să prindă BRACONIERII-de-pește de prin bălțile județului (Constanța) și de la Dunăre: zburau… TOPOARELE (aruncate, cu dexteritate-formată, de către turbații ăia) pe lângă scăfârliile noastreee… „într-o-veselie”, ce maiii…!!!!!!!!!!!!!
    Baaa…, uneori, mai trăgeau și cuuu… puștile (de-vânătoare șiii… NU-NUMAI!) în noi!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here