Poliția franceză a stricat petrecerea a 7 bărbați maturi și 3 femei tinere, pe Coasta de Azur. O persoană era din România

2
2966
Avionul Embraer Legacy 650E are 14 locuri

Un grup care plănuia să-și facă o vacanță pe Coasta de Azur, în plină pandemie, a fost întors din drum de polițiștii francezi, după ce se îmbarcase, la Londra, într-un avion privat, anunță The Guardian, citat de Universul.net.

Trupa, formată din 7 bărbați și 3 femei, apucase să aterizeze pe aeroportul Marseille-Provence. De acolo, cei 10 urmau să fie preluați de trei elicoptere, care-i așteptau pe pistă, cu direcția finală Cannes. Grupul închiriase deja o proprietate de lux în orașul de pe Coasta de Azur.

Potrivit „The Guardian”, bărbații au vârste cuprinse între 40 și 50 de ani, iar femeile între 23 și 25 de ani. Altfel spus, 7 bărbați maturi și 3 fete tinere.

Autoritățile franceze le-au refuzat însă permisiunea de a debarca pe teritoriul Franței, iar petrecăreții au fost obligați să se întoarcă în Marea Britanie.

„Aveau de gând să-și petreacă vacanța la Cannes, iar trei elicoptere îi așteptau deja pe pistă. Le-am transmis că nu au voie să intre pe teritoriul național francez și au plecat înapoi patru ore mai târziu”, a declarat purtătorul un purtător cuvânt al Poliției de Frontieră franceze, pentru Agenția France Presse (AFP).

După ce avionul, un Embraer Legacy, a aterizat pe aeroportul Marseille-Provence, grupul a încercat să facă intervenții, pe diverse căi, pentru a-și continua călătoria spre Cannes. „Au dat câteva telefoane”, a precizat reprezentantul Poliției de Frontieră.

„The Guardian” dezvăluie și naționalitățile celor 7 bărbați și 3 femei. Astfel, țările de origine ale acestora sunt: Croația, Germania, Franța, România și Ucraina.

Piloții elicopterelor au fost și ei trimiși înapoi de unde au venit. În plus, au fost amendați pentru încălcarea carantinei.

Avionul fusese închiriat de un croat cu afaceri în zona finanțelor și imobiliarelor, iar episodul a avut loc sâmbăta trecută. Primele informații oficiale au ieșit la iveală joi, 9 aprilie, la 5 zile după incidentul de pe aeroportul din Marseille.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Imaginile care au șocat America: morții de coronavirus sunt puși în gropi comune, pe o insulă de la marginea New York-ului

2 COMENTARII

  1. Sigur e româncă !!.. vă dați seama ce orgie sexuală trăgeau acolo??…sunt bune româncele, astea țin la tras.. nu vă uitați la centuristele noastre din politică?… toate partidele sunt pline de meseriașe …au ajuns în parlament, administrație publică centrală și locală cu gura și curul..nu degeaba e zicala …gura bate curul !!!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here