Revelionul de coșmar al lui Mălin Bot: a ajuns la urgență cu logodnica sa, care a fost operată la miezul nopții dintre ani

0
14367
Mălin Bot și Diana Lazăr

Jurnalistul independent Mălin Bot (44 de ani) a trăit momente cumplite în noaptea de Revelion. Logodnica sa, Diana Lazăr (25 de ani), a ajuns la Spitalul Regina Maria, cu dureri cumplite. Diagnosticul: apendicită. Tânăra a fost operată în regim de urgență, laparoscopic, iar acum e în stare bună.

Mălin Bot a anunțat, pe Facebook, că noaptea dintre ani i-a adus o mare cumpănă. „Am ajuns cu Diana la Camera de Gardă, cu dureri mari de burtă. După zeci de minute de investigații, medicul chirurg de gardă mi-a spus că trebuie băgată în operație în următoarele două ore. Mi s-au tăiat picioarele”.

Medicii l-au liniștit, dar nu i-au permis să rămână în spital în timpul operației.

Puțin după miezul nopții, în primele minute ale noului an, jurnalistul a primit telefonul izbăvitor: operația a decurs bine, pacienta e în afara oricărui pericol, iar în câteva zile va fi externată.

A fost momentul în care Mălin Bot a răsuflat ușurat. De Revelion n-a mai putut fi însă vorba.

Mărturisirea lui Mălin Bot

„Din păcate, noaptea dintre ani nu a fost așa cum planificasem. Gândisem un live de An Nou, din «noul» studio Mălin Bot, cu retrospectiva anului 2021 și perspectivele pentru anul 2022.

A mers conform planului treaba, până când am ajuns cu Diana la Camera de Gardă, cu dureri mari de burtă.

După zeci de minute de investigații, medicul chirurg de gardă mi-a spus că trebuie băgată în operație în următoarele două ore.

Mi s-au tăiat picioarele și medicul a văzut reacția, mi-a explicat pe ton calm că nu e ceva grav, că nu se pune problema să-i fie viața în pericol și că nu trebuie să fiu foarte îngrijorat.

Au urmat orele cele mai grele, așteptând telefonul de la spital.

La câteva minute de la miezul nopții, când pe cer încă explodau artificii, am primit telefonul: «Operația a decurs normal, nu sunt complicații!».

O noapte groaznică și o veste care m-a făcut să fiu cel mai fericit om din lume în acel moment.

O noapte în care prieteni minunați, fantastici, ne-au sărit în ajutor făra ezitare.

O noapte în care am simțit cât de mult suntem prețuiți și cât de prețios este un prieten adevărat.

Cât de mult adevăr este în vechiul proverb: «Prietenul la nevoie de cunoaște».

«Măline, aceste încercări ale destinului sunt adevaratele momente ale vieții, restul e apă de ploaie!», mi-a spus bunul meu prieten care îmi sărise în ajutor de la petrecerea de Revelion.

O noapte în care am înțeles că în momente de cumpănă grele conștientizezi cât de profunde sunt sentimentele pentru persoana iubită.

În acele clipe, când destinul te desparte brusc și brutal de persoana iubită, când totul se dă peste cap și nimic nu mai depinde de tine, simți cât de mult trebuie să prețuiești fiecare minut banal, fiecare secunda, fiecare zi «oarecare», pe care o poți petrece alături de cei dragi.

A fost cel mai trist Revelion, dar astăzi sunt cel mai fericit om din lume. Diana este bine și asta e tot ce contează. În câteva zile se externează și recuperarea nu va dura mult.

Anul a început cu o încercare și a fost un Revelion greu, dar acum sunt foarte fericit. A fost o noapte în care am înțeles lucruri foarte importante.

Ne revedem, dragi prieteni, cât mai curând. Un an nou cât mai frumos!”

S-au cunoscut la protestele #Rezist

Mălin și Diana s-au cunoscut în timpul protestului-maraton din Piața Victoriei, care a avut vârful în ianuarie-februarie 2017, iar momentul cel mai dramatic pe 10 august 2018.

Amândoi au protestat împotriva regimului Dragnea, care încerca să paraziteze justiția din România și să creeze o legislație extrem de prietenoasă cu corupții.

De la protestele #Rezist, Mălin și Diana au ajuns să formeze un cuplu. Pandemia i-a obligat să amâne cununia, dar cei doi logodnici s-au mutat împreună, iar în această primăvară urmează și formalitățile la Oficiul stării civile de la Primăria Sectorului 1.

Diana Lazăr și mesajul său din 2017: „PSD – toxic pentru democrație”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* FOTO+VIDEO. Revelionul TV girat de Rareș Bogdan: „Asta-i marfă de gagică / Du-te fără frică!”. Spaima pensiilor speciale a dat-o pe „Pușca și cureaua lată / Ce bărbat eram odată”

* VIDEO. Rareș Bogdan: „Am o soție frumoasă și foarte bogată. E fiică de multi-milionari” / „A plâns când au criticat rochia ei de mireasă, au zis că e kitchoasă” / „Au fost senzaționale negocierile cu «pieile roșii»”

Dezlănțuire de ură a unui anti-vaccinist român din Suedia față de fiica sa, doctorița Laura Ghibu, care a îndrăznit să-i pună la punct idolii conspiraționiști: Dana Budeanu, Monica Pop și popa Terheș

* Șoc în sondajul lui Palada: PSD în picaj, AUR trecut de 20%, PNL prăbușit la 15%, USR are 12%. Partidul lui Orban intră direct pe locul 6

* Ministrul Budăi (PSD) i-a mințit pe judecători, dar fără succes: a fost lăsat 3 luni fără permis. A circulat cu 121 km/h în localitate și e ultra-recidivist

* Guvernul PSD-PNL mărește accizele la carburant: de la 1 ianuarie, benzina și motorina se scumpesc cu încă 7 bani pe litru. În 2022, prețul va ajunge la 7 lei/litru

* Deputat USR: „Nu-l voi ierta pe Victor Socaciu. A primit peste rând rinichii care ar fi salvat doi copii. Am fost la înmormântarea lor”

Radu Moraru către Șoșoacă: „Diana, draga mea, te implor: ia-mă consilier!” / „Ești inteligentă, Kovesi e zero pe lângă tine” / „Te-aș pune șefa procurorilor din România, să bagi spaima în toți” / „Dacă facem echipă, nu ne mai învinge nimeni”

* Pentru nenorocirile făcute în anii ’90, îi plătim lui Răzvan Theodorescu peste 5.000 de euro pe lună!

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (48) / Lovitura de stat a generalului Stănculescu

Rusia și-a ales campionii din România în 2021: Cristoiu, Roșca Stănescu, Ciutacu, Anca Alexandrescu, Răzvan Dumitrescu

* Președintele Chinei începe anul cu o minciună enormă și cu o amenințare: după Hong Kong, vrea și Taiwanul! Se anunță război în Extremul Orient

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here