joi, aprilie 18, 2024
AcasăMainTeleviziunile au căzut! Niciuna nu a transmis moțiunea anti-Tudorel. Toate s-au supus...

Televiziunile au căzut! Niciuna nu a transmis moțiunea anti-Tudorel. Toate s-au supus PSD

-

Moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, inițiată de PNL și USR și intitulată „Luați mâinile de pe justiție!”, a fost un test și pentru televiziunile de știri. Un test pe care l-au picat în bloc, fără excepție. Niciuna nu a transmis citirea moțiunii, care conținea informații critice și pasaje devastatoare la adresa ministrului Toader și a guvernării PSd-ALDE.

Unele televiziuni au dat câteva secvențe, dar au întrerupt repede transmisia; altele n-au dat nimic. Mult mai generoase au fost ceva mai târziu, când a vorbit Tudorel Toader.

E vizibilă căderea în poala PSD și a ultimelor două televiziuni care păreau să reziste tentațiilor și amenințărilor: Realitatea TV și Digi 24. Dacă mâine ne-ar mai gaza o dată Dragnea, Carmen Dan și jandarmii lor de casă, probabil că n-ar mai transmite nimeni. S-au schimbat mute (în rău) în ultimele 7 luni…

- Advertisement -

Moțiunea de astăzi a fost citită de deputatul Ioan Cupșa (PNL). Televiziunile au transmis cel mult câteva fraze. Aveau subiecte mai interesante.

 • La Realitatea TV, „Olguța a găsit hârtia pierdută”. Fantastic! A deblocat. A dat de urma unei hârtii aflate în sertarul unei consiliere. Iar o asemenea realizare trebuia comunicată întregii galaxii.
 • TVR, postul public (având responsabilități clare, pentru că e finanțat de la buget), avea emisiune în limba maghiară, în care cânta o trupă. Nu poți întrerupe cântarea pentru un breaking news, că doar ești TVR! Și nici nu poți muta emisiunea în limba maghiară cu o oră mai devreme sau mai târziu, că se supără UDMR și pierzi guvernarea!
 • Digi 24: reportaj despre Peștera, locul unde vântul produce bani. În fereastră, avertisment meteo: „Cod galben de vânt în mare parte a țării”. E groasă, fraților: bate vântul! Cu 55km/h…
 • Antena 3: „Un bărbat a căzut din autobuz”. În fereastră, liberalul Ioan Cupșa vorbește pe muțește. Cinici, angajații lui Dan Voiculescu ne anunță: „Moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției este citită în plenul Camerei Deputaților”. Este citită, dar fără sonor!
 • RTV ne liniștește: „Ozana (Barabancea) a slăbit cu voie de la medici”. Ce bine! Ce ne făceam dacă Ozana nu slăbea? Sau dacă medicii nu-i dădeau voie? Sau dacă Ghiță TV nu ne informa? Sus, pe bandă, a doua veste crucială: „Andreea Bălan, în continuare la terapie intensivă”. Așa… Dă-o dracu’ de moțiune!
 • B1 TV e „un fel de Europa Liberă”. Ei, dar nu chiar atât de liberă încât să transmită criticile PNL+USR la adresa PSD+ALDE. Sau poate n-a dat Oancea bani pentru o transmisie în direct; n-a mai găsit nimic pe fundul sacoșei…

CITIȚI ȘI:

Greva magistraţilor, prima LOVITURĂ: CSM şi Augustin Lazăr dau de pământ cu spoiala OUG 7, propusă de Tudorel Toader ca să fenteze protestele din justiţie

- Advertisement -

7 COMENTARII

 1. Nu va fie frica Ceaușescu pică! Celebrul slogan din tumultuosul Decembrie 1989. A revenit din nou și este pe buzele tuturor : nu va fie frica PSD-ul pică! Acest partid are o atitudine total nedemocratica condus de un infractor dovedit de justiție pe numele sau Livache! Un excroc ordinar dovedit și care va duce PSDragnea la dub 10% și sa vezi atunci ce coate își vor da cei din CPEX. Numai când îmi aduc aminte ce CPEX al PCR mi se face scârbă și greață! A intrat dracul in cei din PSD asta este clar ca lumina zilei!

 2. Fugi domnule ca pana nu vad, nu cred!!!!
  Nu mai raspanditi optimisme de-astea ca oamenii si-asa dorm in ghete marea majoritate in loc sa protesteze la marsaviile acestei puteri perfide si anti-europene!!!!!

 3. Washington DC White House

  Nu am auzit bine pe chinezii lui Ion Iliescu, sau pe Mircea Geoană arătând cu degetul spre Dumnezeu, vorbind de decesul dolarului în anii de după Modrogani. Erau zile calde de septembrie 2008. Apoi au venit crizele dolarului peste noi şi marii social democrați visau lumea fără amarul constituțional american, doar o fi mai bine pe lumea cealaltă, unde sufletele umane sunt în robia Necuratului. Anii 2005-2008 au fost un mare binele pentru poporul român şi universal. Crizele morale în justiție înseamnă ReCeSiunea lui Zoltan Tzesari. A nu face mai departe binele înseamnă limitele Soarelui impuse de furiile nemuritorilor, prin legea evreilor mai vechi ca dacii, timpul stelar rece şi opus de copiii români care vor numai 42 lei. Cu fiecare tată şi mamă o mică injustiție. În ziua de azi vedem crimele şi culoarea lor cu care Londra visează prin PNL doar a pune mâna pe Multinaționale prin marii lor avocați şi masoni cu scula prin marile femei americane şi europene. A face din Italia sau Germania un sclavaj la Curtea unui Rege Anglican înseamnă răul model de exprimare. A lovi pune drama pe linii de combat militar, forme de rău incalculabil. Pentru Dan Voiculescu sau Sorin Ovidiu Vântu. A face uz de lege e pricina zeilor din Olimp care nu ezită a spune: tristețe.

  Un criminal ALDE e Tudorel Toader. Voi face din el cel mai scurs vin logic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -