CTP: „Magistraţii nu mai au cale de întoarcere, dacă cedează se transformă în sclavi”

3
2736

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) este de părere că justiţia se află la răscruce de drumuri, iar magistraţii care vor să rămână integri şi nu să devină slugile mafiei nu pot ceda. Iată principalele declaraţii făcute de CTP la Digi 24:

 • „Probabil că a fost voința actorilor de acolo, nu cred că i-a scos cineva să protesteze. Sunt aproape deloc convins că actorii, evident, personalități artistice, unele de marcă știau foarte bine Ordonanța împotriva căreia protestau și că acea Ordonanță cuprindea prevederi care îi afecta direct. Haideți să fim serioși un pic totuși în țara asta”, afirmă Buzatu.”
 • „Protestul actorilor nu îi lasă rece. Buzat (Dumitru Buzatu – n.r.), din Vaslui, a spus că s-a aplecat asupra OUG, i-a înţeles adâncimile şi şi-a dat seama că niciodată Victor Rebengiuc, Oana Pellea sau Marius Manole, nicoodată nu vor putea înţelege ce e acolo, că el e convins că nu au citit-o şi că nici nu o pot înţelege.”
 • „Nu că i-a lăsat reci pe cei din PSD, i-au calificat pe actori drept oligofreni. Cum să nu-i afecteze? Pe Victor Rebengiuc îl cunoaşte o ţară întreagă, când iese pe trepte şi arată „Toader demisia”, atunci, ce să găsească ei? „Că actorii sunt proşti, ce ştiu ei!”.”
 • Magistraţii nu pot ceda, nu mai au cale de întoarcere, dacă cedează se transformă în sclavi”
 • „Secţia asta e reinventarea, reluarea SIPA. Nu contează dosarele, cât potenţialitatea, fiecare magistrat ar trebui să stea cu sabia lui Damocles că „oricând mă ia secţia, ia să fiu eu atent cu ăsta de îl am în anchetă”.

3 COMENTARII

 1. Magistrații se vor transforma in sclavi la fel ca și Romanica mea ( s-o citez pe actrița din Moldova ) care s-a făcut pres la Bruxelkes. Rezultatul mi se pare echitabil!

 2. Cu sabia deasupra capului Curtea Constituțională a României CCR protejează magistrații judecători. Nici nu se putea altfel. Fiecare judecător CCR de după anul 2009 are familie cu conturi mari în dolari la care SRI ajunge foarte uşor.

  CCR – PSD Kiseleff 1-0

  BND Ramstein: Niemand in leben.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here