Mihai Tudose îi cere demisia lui Ponta: Victor, nu ai vrea să pleci ca să nu te mai deranjăm?

5
1347
Victor Ponta, Mihai Tudose, Pro Romania
Mihai Tudose îi cere demisia lui Ponta după ce acesta a anunțat că-i exclude din partid pe cei care au votat Guvernul Orban

Victor Ponta, de la marele câștigător al moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, a ajuns să fie în situația de a-și pierde partidul.

Mihai Tudose, fost premier PSD care a trecut la Pro România, i-a cerut demisia acestuia din cauza conflictului din partid în legătură cu susținerea Guvernului Orban.

“… cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu… este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de trădare, înfierat, desființat etc. Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut și ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ‘părerea’ liderului unic (n.r. Referire la Victor Ponta) și absolut care numai el are soluții bune. Nici eu și nici colegii mei nu am încălcat nicio hotărâre a unei structuri statutare de conducere. Nu aveam cum fiindcă acestea, structurile statutare în care trebuiau luate deciziile în aceste momente… nu au fost convocate”, a scris Mihai Tudose într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook a formațiunii Pro România în care îi răspunde lui Ponta.

După ce șapte parlamentari Pro România au votat Guvernul Orban, liderul acestei formațiuni a anunțat că-i dă afară din partid.

”A trecut Guvernul PNL Orban. Pro România NU a susţinut acest Guvern (cei câţiva foşti colegi care au votat au decis azi să meargă alături de PNL împotriva deciziei pe care am luat-o împreună – motiv pentru care azi ne despărţim şi mergem mai departe fără ei ). Cei care ne acuzau că rămâne ţară neguvernată să se apuce acum de treabă”, a scris Victor Ponta după ce Guvernul Orban a fost învestit cu ajutorul parlamentarilor Pro România.

Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu, doi deputați ai acestei formațiuni, fondatori ai partidului, au anunțat că vor vota alături de liberali ceea ce a stârnit furia lui Ponta.

Acum, la mai puțin de 24 de ore, Mihai Tudose, europarlamentar ales pe listele Pro România, vine și îi cere și el demisia lui Ponta.

“Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacșu acuzându-l că negociază cu Orban (acuzație nefondată, nedovedită, de un ridicol extrem)

Nu cumva vi se pare că se repetă scenariul? Pe mine m-a acuzat acum VVP (Victor Viorel Ponta) de același lucru și ieri era revoltat că eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea! El a plecat de la partid și de la guvern pe Facebook și încă nu ne-a spus de frica cui.

În condițiile în care toate ,negocierile’ duse de Victor în ultimul timp (absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eșuat, în condițiile în care ești foarte deranjat că nici cei mai apropiați colegi din conducerea Pro România nu-ți împărtășesc ‘strategiile’ nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninți cu excluderi și schimbări de președinți de organizații, cu excluderi de membri fondatori și oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul, nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai demisia? Ca să nu te mai deranjăm…”, a scris Mihai Tudose.

Victor Ponta a susținut moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă în speranța că va reuși să realizeze o nouă majoritate alături de ALDE și PSD, susținându-l pe Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale.

Toate planurile lui Ponta au eșuat în mod epic, acesta făcându-și praf partidul în decurs de două săptămâni.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

În sondajul USR, creștere spectaculoasă a PNL: 36,8%. Dăncilă, ușor avans în fața lui Barna pentru a intra în turul 2

Pericol! După 24 de ani, Pro TV este vândută de americani unui miliardar ceh apropiat de Rusia

5 COMENTARII

 1. Chiar așaaa…, V.V.-ule, măăăiiiii… Mickey-Mouse (!), băăă… PUISTULE-Monta (!!!), NU VREI, tuuuuu…, SA TE MAI DUCI SIII… DE-UNDE-AI-IESIT, aiiii… ????!!!!!!

  Caaa… NE-AM SATURAT DE TINE si deee… MAGARIILE TALE, ca de mere-ACRE/”padurete” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • În fond…: ce ne este V.V…. Dancila, ce ne e V.V…. Ponta (asa cum, in NEGRU-ROSUL trecut, ce ne-a fost V.I…. Lenin, ce ne-a fost apoi… I.V. – Sic ! – Stalin !), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

    • Apropo de V.I. (Lenin) si I.V. (Stalin), ne amintim de bancul ala (vechi) cu militienii la examenul-pentru-grad, cand vorbeau despreee… „LENIN-al-SASELEA” șiii… „STALIN-al-PATRULEA” !!!!!

 2. Ponta – un limbrik urât mirositor, o jartea penală, un poponar mizerabil, un criminal … Este un exemplu concret unde se poate ajunge când justiția nu’și face treaba corect și până la capăt în lupta cu corupția (au și ei destui în sistem !), interlopii, borfașii, șuții, curvele, trădătorii … !!!😤

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here