Pe CTP, anunțul lui Moise Guran l-a deranjat, „dar nu mult”

0
2266
În colțul din stânga: CTP. În dreapta: Anca Simina și Moise Guran

După Vlad Petreanu, un alt coleg de la Europa FM are o abordare critică față de anunțul lui Moise Guran privind trecerea din presă în politică. Dar și Cristian Tudor Popescu recurge la o critică moderată.

CTP a declarat vineri seara că este „deranjat” de faptul că Moise Guran nu l-a anunțat din timp că nu vor mai face împreună emisiunea de la Europa FM.

„Nu a fost foarte fair-play cu Anca Simina și cu mine, ne-a lăsat cu ochii în soare în mijlocul săptămânii. I-am pus întrebarea luni, a zis că să vedem ce va fi miercuri. Știa deja. Și noi am rămas în mijlocul săptămânii fără el în emisune. Zic și eu – sunt alea două săptămâni cu preaviz”, declarat CTP la Digi 24.

„Măcar să ne fi anunțat cu două săptămâni înainte pe noi, colegii lui. Asta ușor m-a deranjat, dar nu mult”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Moise Guran participa la emisiunea „Piața Victoriei”, la Digi 24, alături de Anca Simina și Cristian Tudor Popescu.

La scurt timp după plecarea lui Moise Guran, Europa FM a luat două decizii editoriale:

  • cooptarea Ioanei Ene Dogioiu în echipa care realizează emisiunea „Piața Victoriei”;
  • extinderea colaborării cu Tudor Mușat, care de luni, 20 ianuarie, va realiza și emisiunea „România în direct”, în locul lui Moise Guran. El este deja membru al echipei radioului încă de anul trecut, de când s-a lansat emisiunea de interviuri „Piața Victoriei”, la care va continua, de altfel, să contribuie ca și până acum.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Carmen Dan i-a dat cadou lui Dragnea, abuziv, un BMW de 100.000 de euro, din banii românilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.