miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăPoliticăAtitudine admirabilă a unui ministru PNL față de Moise Guran (USR-PLUS): "Este...

Atitudine admirabilă a unui ministru PNL față de Moise Guran (USR-PLUS): „Este de apreciat, nu de condamnat!”

-

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, arată încă o dată că e un om de caracter. Deși face parte din conducerea PNL, Violeta Alexandru tratează înțelept și rațional trecerea lui Moise Guran din mass-media în politică, la USR-PLUS.

Într-o perioadă în care Moise Guran a primit multe critici, inclusiv din apropierea sa, gestul Violetei Alexandru este remarcabil. Înainte de interesele partidului său, ministrul Muncii pune nevoia societății de a fi reprezentată de oameni de valoare.

Violeta Alexandru este printre cei mai activi, implicați și onești miniștri din Guvernul Orban. Ea are o agendă transparentă, anunțând zilnic, pe Facebook, programul și deciziile sale.

Mesajul ministrului Violeta Alexandru (președinte PNL București)

„A face o schimbare de carieră după 45 de ani este un lucru de apreciat. Nu de condamnat. Este vârsta la care ai maturitatea necesară pentru a lua decizii bune, vârsta la care poți accepta că și greșești, că trebuie să corectezi și că trebuie să găsești puterea de a merge mai departe.

- Advertisement -

Dacă această schimbare de carieră înseamnă implicarea în politică, este cu atât mai de apreciat. Intrarea lui Moise Guran în politică înseamnă, pentru mine, că acest om încearcă să facă ceva pentru comunitate. Eu înțeleg prea bine. Încearcă, vrea să dea tot ce poate după o viață de muncă cinstită. Va greși? Dacă va face și greșeli, nu mi se pare atât de grav. Mai important mi se pare că încearcă. Politica se schimbă cu implicarea fiecăruia dintre noi.

În politică, chiar poți face lucruri bune, poți contribui la schimbarea, în bine, a vieții oamenilor în comunitate. Sentimentul este de nedescris, trebuie trăit. Merită.

Să ne asumăm opțiunile în viață. Dacă ele sunt pentru o cauză bună, cu atât mai bine.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

AUDIO. Modelul „Rareș Bogdan”. Moise Guran: „Renunț definitiv la cariera de jurnalist pentru a-mi asuma un rol politic”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Nu am auzit si vazut vreun politician din PNL sa atace si sa critice vreun userist,in comparatie cu USR+ ,care de la conducere pana la cel mai mic deputat sau membru,nu prididesc de 3 ani incoace sa atace PNL ,plus pe Klaus Iohannis!Probabil astea au fost consilierile facute de Guran si Dogioiu din 2017 incoace…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -