NATO în alertă: videochatista ia cu asalt Ambasada SUA! Dacă vine și Cerva, doar scutul de la Deveselu îi mai poate salva pe americani…

1
2854

Activista PSD-istă Oana Lovin, mai cunoscută ca videochatistă, a anunțat sâmbătă că va merge la Ambasada SUA să protesteze față de „fraudarea alegerilor din Sectorul 1”. Mai mulți fani PSD au cerut ca și ambasadele altor state să fie pichetate.

Deși propagă doar mesaje dragi propagandei ruse, videochatista agitată apelează la Ambasada SUA. Dacă pune la cale o diversiune, o să aibă o surpriză dureroasă. Ambasada Americii nu e BES 1 (Biroul Electoral al Sectorului 1), să faci circ la ușa ei!

„Unde sunt apărătorii democrației??? Alo, Pro România, ALDE, PPU, PMP, #rezist, George Simion??? E bine??? Mergem să cerem ajutor la Ambasada SUA în România”, a scris videochatista pe Facebook.

 

„Sparanghelista” (de la sparanghelul fluturat obscen în Piața Victoriei, varianta PSD-istă) a fost promovată intens, în ultima vreme, de aparatul de propagandă al PSD, în frunte cu Antena 3 și România TV.

Alături de Codruța Cerva, ea a încercat să paraziteze acțiunile electorale ale celor de la USR-PLUS și PNL, în București. După alegeri, cele două agitatoare ale cleptocrației pesedisto-rusofile au fost nelipsite de la manifestațiile stupide organizate de Daniel Tudorache, primarul perdant al PSD, în fața BES 1.

Oana Lovin și Codruța Cerva au propagat multe informații mincinoase, diversioniste, manipulatoare, de aceea au și fost ridicate la rangul de „vedete civice” de către propagandiști-șefi precum Mihai Gâdea (Antena 3) și Victor Ciutacu (RTV).

Cele două vuvuzele PSD-iste au susținut, în stradă și pe televiziuni, că au văzut ele „USR-iști care furau voturile cu sacul”. Evident, erau voturile PSD…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here