Patronul cârciumii favorite a anarhiștilor rusofili „se alătură” oficial partidului AUR. A mai fost în PRM (Vadim) și PRU (Ghiță)

4
2043
Doi AUR-iști: George Simion și Horațiu Șerb. Primul e hrănit de al doilea

A ieșit din „clandestinitate”! Horațiu Șerb, patronul restaurantului La Copac din centrul Capitalei, s-a înscris oficial în Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), partid pe care-l simpatiza și ai cărui agitatori îi hrănea din oalele sale. Șerb este cel care a chemat-o sâmbătă, 31 iulie, pe anarhista rusofilă Oana Lovin (videochatista, sparanghelista etc.) să-l hărțuiască pe vicepremierul Dan Barna, afla pe terasa restaurantului împreună cu soția sa însărcinată.

Marți, la trei zile după ce protejata sa (Oana Lovin) a declanșat „scandalui ciorbei” la cârciuma La Copac, Horațiu Șerb a simțit nevoia să facă un apel către români „să se alăture” AUR-ului cu irizații moscovite.

Într-o postare pe Facebook, el dă de înțeles că a hotărât să se înscrie în AUR și-i îndeamnă „pe toți care gândesc românește” să facă la fel.

Rusofilul Horațiu Șerb, mare admirator al lui Alexandr Dughin (ideologul lui Vladimir Putin), a mai activat în două partide: PRM (consilier județean în Mureș, în 2001-2004) și PRU (fondator în 2015, secretar general ulterior) – ambele, violent anti-occidentale, cum e și AUR dealtfel.

Ciorbarul Șerb și-a însoțit anunțul cu o poză alături de George Simion, copreședinte AUR.

Anunțul lui Horațiu Șerb

„AJUNGE spun și eu! Sunt alături de camarazii și prietenii mei, George Simion și Claudiu Târziu, pe drumul drept, fără ocolișuri, fără nuanțe, pe care au pornit. Vă chem pe toți cei care gândiți românește să vă alăturați PARTIDULUI ALIANŢA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR, formațiunea care îi va uni pe români pentru a le apăra binele, spre deosebire de toți cei care până acum i-au dezbinat ca să-i înșele și să-i sărăcească. Acesta este începutul construcției unei noi clase politice în România.

Parafrazându-l pe Mircea Eliade, pot spune şi eu: cred în destinul Neamului nostru, cred în Biserica strămoșească, cred în libertate, în familie și în dragoste. De aceea cred în PARTIDULUI ALIANŢA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR! Cred într-o Românie mândră și puternică, într-un stil nou de viață, care va transforma în valori spirituale de universală circulație bogățiile sufletului românesc.

Doamne, ajută! Putere și onoare!

Horațiu Șerb

București, 3 august 2021″

George Simion – Horațiu Șerb

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* RUSOFILIE ȘI PROSTIE. Oana Lovin a fost chemată de patronul restaurantului La Copac să-l hărțuiască pe Dan Barna! „Horațiu mi-a spus: «Ți-am zis să-l aștepți să iasă afară, să nu faci asta înăuntru!»”

* VIDEO. Mălin Bot, agresat la restaurantul anarhiștilor rusofili, la două zile după ce o pățise și Dan Barna. Ziaristului Bot i s-a interzis ceea ce videochatistei Oana Lovin i s-a permis: să filmeze

* Tata era lider sindical al polițiștilor, fiica presta dansuri orientale și fura curent! Beizadeaua a fost parașutată în Poliție și la Transelectrica

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* AUR mai pierde un parlamentar. „Oastea lui Simion” a ajuns la „minus 3” în 8 luni. Surse: Anamaria Gavrilă va trece la PSD

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Un comandant român a fost reținut de ciprioți pentru că nava sa a operat în zona Ciprului de Nord, ocupat de turci!

* Greșeala fatală a lui Bin Laden: nu le-a luat un uscător de rufe celor trei neveste ale sale! Indiciul prin care a fost localizat de CIA

* Scandal uriaș la Olimpiadă: două chinezoaice, medaliate cu aur, îi aduc un omagiu pe podium marelui criminal Mao

4 COMENTARII

  1. Așteptăm ca INSTITUȚIILE COMPETENTE-și-RESPONSABILE (LE-AM ENUMERAT DEJA, ÎN COMENTARIILE LA ARTICOLELE ANTERIOARE PE ACEASTĂ TEMĂ!) să-și facă… DATORIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Pai nu am zis eu ca AUR-istii si PSD-istii vor sari pe La Copac, pai ala are niste personalitati numai una si una care s-au perindat pe acolo!!! Dar de ARS n-o sa arda nimeni nici spelunca si nici pe prost crescuta aia, pai bine ma, sari pe om cand e la masa, cine naiba te-a crescut atat de prost!?!!?!!

    • Apropo, nu cred că imediat după Revoluție , când poporul era cu foamea-n gât, vreuna din lichelele astea ar fi avut curajul să spună că nu vrem Occident 😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.