FOTO/VIDEO. Patronul restaurantului La Copac a fost complice la hărțuirea lui Dan Barna de către Oana Lovin! Horațiu Șerb a vegheat totul de la masa vecină. Fost consilier județean PRM, membru fondator al PRU, simpatizant AUR

33
19935
Oana Lovin, Horațiu Șerb și coproducția lor mizerabilă

Iese la iveală lucrătura abjectă care a dus la hărțuirea vicepremierului Dan Barna, sâmbătă, pe terasa unui restaurant din centrul Bucureștiului. Vuvuzeaua rusofilă Oana Lovin a recunoscut că merge „la pont”. N-a spus numele restaurantului și nici cine i-a dat pontul. Am aflat noi totul și deșirăm ghemul rusofilo-conspiraționist din locația cu pricina!

Restaurantul se numește La Copac și este situat pe Strada Pitar Moș, nr. 23, aproape de Piața Romană și mai aproape chiar de Ambasada Marii Britanii.

Patronul restaurantului este Horațiu Șerb, fost consilier județean PRM în județul Mureș în 2001-2004, membru fondator al PRU în 2015, simpatizant AUR în 2021, adept al teoriilor conspiraționiste mufate pe pandemia de Covid-19.

Când Oana Lovin și-a început show-ul primitiv împotriva lui Dan Barna, patronul restaurantului La Copac era așezat pe un scaun la masa vecină celei la care se aflau vicepremierul și soția sa. Horațiu Șerb era „deghizat” în client, ascuns sub obișnuita sa pălărie galbenă cu fundă neagră.

FOARTE GRAV: După 12 secunde de scandal marca Oana Lovin, patronul restaurantului s-a ridicat discret și a dispărut din cadru. El n-a făcut însă niciun gest de îndepărtare a scandalagioaicei, dimpotrivă, a încurajat-o „să-i strice ziua” unui client al restaurantului.

Este foarte probabil ca pontul să-i fi fost dat Oanei Lovin nu de vreun ospătar, lăutar sau client, ci chiar de patronul restaurantului. Comportamentul acestuia arată o complicitate între el și vulgara videochatistă, clientă fidelă a sa (nu se știe dacă-și achită consumația sau e „din partea casei”, ca formă de sponsorizare a activității ei anarhiste).

Pe Oana Lovin și Horațiu Șerb îi unesc vederile pro-ruse, aplecarea spre teorii conspiraționiste și spre fake-news, ura față de Occident și față de actuala guvernare. Aceleași „valori” îi aduc deseori la La Copac pe George Simion, Dan Bittman și alți conspiraționiști cunoscuți.

Și Ion Cristoiu are o relație specială cu Horațiu Șerb: îi găzduiește acestuia, pe blogul său, o coproducție realizată chiar la restaurantul cu pricina. De altfel, blogul „maestrului” l-a promovat pe Horațiu Șerb printr-un interviu extrem de prietenos.

„Sper să ajung în timp real, pentru că este o surpriză minunată”

În video-ul ei de sâmbătă, Oana Lovin a recunoscut că are un pont – „o surpriză minunată”. Ea a plecat din zona Piața Universității, în direcția Piața Romană, a traversat Bulevardul Magheru, a intrat pe o străduță laterală și a ajuns la destinație: Pitar Moș 23 – restaurantul La Copac.

Pe traseu, vuvuzeaua rusofilă și-a ținut în priză urmăritorii: „Am o surpriză pentru dumneavoastră, dar mai durează până când ajung acolo. Sper să ajung în timp real. O să să trec și pe roșu chiar! Sper să ajung în timp real, pentru că este o surpriză minunată. Vă rog frumos să dați Share, pentru că n-o să vă pară rău!”

După o repriză de propagandă ani-Nicușor Dan, anti-Clotilde Armand și anti-USR („Suntem pe Magheru între timp. Vreau să vedeți cum arată Magheru, cea mai importantă stradă din acest București – este plină de gunoaie… și de zoaie… și de mâzgăleli… de graffiti… USR-iști infecți, care stricați tot ce e frumos! Vouă vă plac doar urâtăniile, nu vă plac lucrurile frumoase”), Oana Lovin revine cu primisiunile: „Mai avem puțin, mai avem puțin…”.

Apoi: „Aproape am ajuns. Dați Share, dați Share, pentru că avem o întâlnire de gradul zero!”.

VIDEO: Oana Lovin merge „la pont”

Scenă suprarealistă: un client este agresat la masă, patronul se ridică discret și pleacă, fără a îndepărta mahalagioaica!

Odată ajunsă la restaurantul La Copac, Oana Lovin își caută „victima”. Și jubilează: „Am ajuns!… Să vedem dacă mai este personajul în incintă… Îl las. Este domnul Barna aici, îl lăsăm să mănânce și-i luăm un interviu…”.

Nu-l lasă prea mult, pentru că-l abordează în stil de mahalagioaică. Dan Barna apucase să mănânce doar ciorba, felul 2 nici nu-i fusese adus.

VIDEO: Urmăriți personajul cu pălărie care se ridică de la masă, în plan îndepărtat! E Horațiu Șerb, patronul restaurantului

Dan Barna și soția sa, Olguța Dana Totolici, sunt surprinși de țipetele venite brusc dinspre anarhista rusofilă. Se uită lung, dar rămân calmi și nu reacționează. Probabil au recunoscut-o imediat (doar e „vedetă TV!”), nu vor să-i facă jocul. Așteaptă să vină cineva din personalul restaurantului, vreun ospătar sau personal de pază, s-o îndepărteze pe urlătoare.

Dar nu reacționează nimeni. Nici nu ar avea cum să intervină vreun ospătar, pentru că patronul e chiar acolo și nu mișcă un deget! Așezat la masa vecină celei la care se aflau soții Barna, urmărește scena timp de 12 secunde, apoi se ridică de pe scaun, își pune mâinile în șold și dispare din cadru, cu pălăria sa gălbioară cu fundă neagră.

FOTO: Pesonajul cu pălărie, din plan îndepărtat, e patronul restaurantului. În timp ce el se îndepărtează, Oana Lovin își strigă măscările la adresa lui Dan Barna

Oana Lovin își continuă „recitalul” timp de 55 de secunde. În total, de la startul „show-ului”, un minut și 7 secunde. Nimeni nu intervine, nimeni n-o tulbură. Nici patronul, nici vreun angajat al său.

Miroase de la o poștă nu a ciorbă, ci a complicitate. Una extrem de murdară: patronul unui restaurant din centrul Capitalei își abandonează doi clienți agresați de o mahalagioaică agresivă!

Iar în zilele următoare – nici vorbă de scuze față de doi clienți care au fost supuși unei scene penibile la restaurantul său.

FOTO: Aceeași Mărie cu aceeași pălărie! Horațiu Șerb în două ipostaze – „iscoadă” pe lângă masa soților Barna, respectiv personaj care acordă un interviu blogului lui Ion Cristoiu

S-a întâlnit cu Dughin, ideologul lui Putin

Dar Oana Lovin nu e o mahalagioaică oarecare, e tele-agitatoarea favorită a propagandei ruse în România (alături de alte trompete anti-occidentale, gen Codruța Cerva, Diana Iovanovici-Șoșoacă, George Simion, Dan Puric, Luis Lazarus, Cozmin Gușă, Gelu Vișan, Adriana Bahmuțeanu, Dan Chitic, Iosefina Pascal, Radu Moraru, Pompiliu Diplan etc.).

Multe dintre aceste personaje frecventează cârciuma lui Horațiu Șerb. Poate că, mai mult decât bucatele din farfurie, îi atrage aplecarea acestuia spre ideologia putinistă – una cu matrice dictatorială, anti-democratică.

În aprilie 2017, Horațiu Șerb n-a putut rata ocazia de a se adăpa din izvorul gândirii lui Vladimir Dughin, prezent la București pentru a-și lansa un volum de propagandă. Șerb s-a numărat printre cei care au format asistența la respectiva lansare de carte. Toma Roman Jr a surprins momentul și l-a consemnat într-un articol de pe blogul său – Istorii încâlcite.

Dughin este considerat ideologul lui Vladimir Putin, cel care l-a inspirat în adoptarea unei politici cu accente asiatice, autocrate, agresive față de vecini.

Membru fondator al PRU, altă creație a Moscovei

În aprilie 2017, când s-a prezentat la întâlnirea cu Dughin, Horațiu Șerb nu era fitecine, ci unul dintre fruntașii Partidului România Unită (PRU). Un partid rusofil, anti-european și anti-american (urmașul PRM și precursorul AUR), prezidat de Bogdan Diaconu (fost deputat PSD), promovat insistent de televiziunea lui Sebastian Ghiță (fost deputat PSD) și susținut de Victor Ponta (autorul unor gesturi suspecte, ca prim-ministru al României, în favoarea lui Vladimir Putin și împotriva Uniunii Europene).

Mai mult: în 2015, Horațiu Șerb a fost unul dintre fondatorii Partidului România Unită, omogul românesc al Partidului Rusia Unită al lui Vladimir Putin. Calitatea sa este confirmată de Wikipedia.

Horațiu Șerb a fost și secretar general al PRU, pe vremea când președintele partidului rusofil era Bogdan Diaconu.

A fost consilier județean PRM, în „epoca Vadim”

Gândirea politică a lui Horațiu Șerb, în prezent patron al restaurantului La Copac, este revelată de traiectoria sa din ultimele două decenii: Partidul România Mare (PRM / C. V. Tudor) – Partidul România Unită (PRU / Bogdan Diaconu) – simpatizant al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR / George Simion).

Prima sa funcție publică a fost cea de conslier județean în Mureș, în perioada 2001-2004, când PRM și Vadim Tudor erau la apogeu.

Pagina de Facebook a lui Horațiu Șerb stă mărturie a urii viscerale pe care acesta o are față de partidele și politicienii pro-occidentali din România.

„Iubirea” lui Dragoș Șerb pentru USR-PLUS se vede și pe Facebook

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Oana Lovin, vuvuzeaua rusofilă, l-a hărțuit pe Dan Barna la restaurant. „Mănâncă ciorbă domnu’ Barna! Și alții n-au ce mânca acasă…”

* Imensă tragedie într-un sat din Bacău: 5 copii, aflați la scăldat, s-au înecat în Siret!

* PSD-istul Gheorghe Nichita, fost primar al Iașiului, iese din pușcărie după 11 luni, deși a fost condamnat la 5 ani! A luat șpagă 1,6 milioane de euro din fonduri UE

* Delirul putinist al lui Dan Puric: „Genocid! Guvern criminal! Ne-am lăsat corupți de toate infecțiile și proxeneții Europei!”

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* VIDEO. Ce știe Cîțu despre Teodorovici? Premierul către tulceni: „Felicitări, aţi salvat România de un spion rus! Aţi scos din Parlament un om care făcea foarte, foarte mult rău”

* Mălin Bot îl dă în judecată pe Ion Cristoiu și-i cere 150.000 de euro după ce acesta a repetat de zeci de ori la TVR 1, în mod mincinos, că ar fi un infractor care scuipă oamenii pe stradă

* Ordin de restricție: Vanghelie „i-a dat pumni în zona capului concubinei Oana Mizil”. Versiunea lui: „A făcut o spaimă și i s-au încleștat degetele de la mână și a început să se sperie”

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Cea mai rușinoasă zi din istoria fotbalului românesc: FCSB, CSU Craiova și Sepsi, eliminate de echipe din Kazahstan, Albania și Slovacia! Pentru asta a fost boicotată Olimpiada?!

33 COMENTARII

 1. La o țară de tot căcatul (RUSIA), români de tot căcatul (Ion Cristoiu, Darius Valcov, Dan Puric, Luis Lazarus, Cozmin Gușă, Gelu Vișan, Adriana Bahmuțeanu, Diana Șoșoacă, Sebastian Ghiță, George Simion, Dan Chitic, Iosefina Pascal, Oana Lovin, Codruța Cerva, Radu Moraru, Pompiliu Diplan, Bogdan Diaconu, Dan Bittman, Orlando Teodorovici și mulți alții). Nasol!

  Desigur, după ce patronul Horațiu Șerb cheamă pe Onania Love să arunce cu rahat, restaurantul La Copac devine de azi în colo renumitul restaurant La Căcat.

 2. Miliția adormitului unde era??..Dar Barna nu stia ca patronul acelei bodegi e un căcat de om ??..Așa îi trebuie, altă dată să-și aleagă un local mai spălat si macar să aibă wc-ul în interiorul clădirii…

 3. Un DOBITOC, acest patron: poate că restaurantul său va deveni locul preferat al DACOPAȚILOR și PUTINIȘTILOR…, dar… precis v-a pierde RESTUL CLIENTELEI, în special pe cei care pot fi încadrați în categoria… „PERSOANE-PUBLICE”!!!

  Păiii…, de exempluuu…, politicienii NE-P.S.D.-iști și NE-A.U.R.-iști vor mai călca, vreodatăăă…, pe-acolooo?????!!!

  Păcat de afacere…, că am înțeles că se mănâncă bine acolo și este și bine plasat, în zonă-centrală…: iată un mod de-ați da singur un picior (ZDRAVĂN!)… „acolo-unde-l-doare-și-pe-voinic”, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

 4. Mă îndoiesc că se vor îndrepta vreodată lucrurile în țara asta. Atâta timp cât o vom lâncezi în două tabere antagonice și nu ne vom face curaj să stârpim partea răului instalat cu pumnul ofițerului sovietic în 1945, nu se va întâmpla nimic în țara asta. Celor care se fac a conduce România de 31 de ani le vine mănușă lâncezeala noastră.

 5. O kurveta care mananca kakat ….Aata este hartuiala si trebuie sa raspunda penal
  insa legile in romanica nu exista , fiecare poate jigni agresa hartui si fura
  politie nu este justitie nici atat pentru-ca tot sistemul este corupt
  daca justitie nu e atunci nici democratie nu exista

 6. Salut,

  Am fost acolo, eram la o masa opusa si cand a inceput monologul i-am strigat ca nu e frumos si sa lase oamenii sa manance(se si aude putin pe filmare) dupa care nu am mai spus nimic si asteptam ca cineva de la local sa intervina. La momentul respectiv nu puteam sa ii vad decat spatele si nu stiam cine e dar cand a terminat cu abjectiile si s-a intors am vazut-o si i-am strigat ca „ia uite cine s-a gasit sa vorbeasca, una platita de rusi” moment in care a plecat.

  Ce vreau sa spun este ca teoria voastra legata de faptul ca a venit la pont care cel mai probabil a fost dat de proprietarul localului (printre putinele localuri din Bucuresti unde nu poti plati cu cardul!) este plauzibil si pot confirma ca nimeni dntre angajatii localului nu a intervenit sa o dea afara…

  Adio La Copac!

   • Uite încă o informație…, aceea că acolo nu poți plăti cu cardul (în… CENTRUL-CAPITALEI!), ceea ce confirmă… profilul de gândire-și-acțiune al patronului: cardu’, nu-i așaaa…, este ooo… „invenție-DIAVOLEASCĂ”, a „Ocultei-Mondiale”, ca să ne țină sub control, DE-AIAAA… NICI DACII NU-L FOLOSEAU, nici măcar atunci când își făceau concediile peee… Marte, la prietenii lor din O.Z.N.-uri…, pe care-i învățau limbaaa… latină: „brânză”, „barză”, „viezure”, „bărzăune”, „mânz”…, daaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!

    • În locul lui Dan Barna ne-am întreba dacă nu cumva… BOUL ăla de (AȘA-ZIS!) patron-de-restaurant nu i-aaa… scuipat în ciorbă!!!

     Sauuu…, Doamne-Fereșteee…: ȘI MAI RĂU!

     Credem că este EVIDENT că (ȘI!!!) patronul-INCITATOR intră sub incidența Legii-PENALE (!), dar, oricum, ar trebui SANCȚIONAT (URGEEEENT!) și de către… PROTECȚIA-CONSUMATORULUI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Aviz… CLIENȚILOR acestui patron-de-cârciumă… DEMENT: mai aveți CURAJUL să mai mâncați acolo?????!

      Dacă nu-i place patronului de figura dumneavoastră sau vă aude vreun ospătar vorbind de rău P.S.D.-ul. A.U.R.-ul sau pe Putin (sau invers: vorbind de bine coaliția de la guvernare!), puteți să vă așteptați la REPRESALII: fie vă scupă sau vă toarnă ceva în mâncare, fie cheamă țațele să vă facă cu ou și oțet!!!

      REPETĂM APELUL CĂTRE PROTECȚIA-CONSUMATORULUI: NU NUMAI verificarea calității hranei și băuturii este ÎN SARVINA organului-de-control, ci și ASTFEL DE CAZURI, de patroni ȚIGNIȚI, care INCITĂ la AGRESAREA propriilor clienți!!!

      Așteptăm… ACȚIUNE (URGENTĂĂĂ!), A.N.P.C., daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????!!!!!

     • Scuze, CORECTĂM (în rândurile șapte și unsprezece, din ultimul nostru comentariu!): „(…) scuIpă (…)” și, respectiv, „(…) sarCina (…)”!

  • Obligativitatea instalării de POS (acceptarea plăților cu cardul)
   În 27 iulie 2018 a intrat în vigoare Legea 191/2018 pentru modificarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată

   Cei de la crâșma „La Căcat” practică evaziunea fiscală pe scară largă.
   ANAF doarme de-a-npicioarelea.

 7. Pai acest patron merita tot ceea ce poate fi mai dureros pt afacere: indiferenta consumatorilor fata de locatie. Eu unul asa voi face! Nu mai consum nimic acolo!
  Mult succes in continuare d-le patron! Cred ca 90% din clienti i-ai pierdut!

 8. Patron român cu bun simț, atenție a clientului, etc., 😂😂🤣 Un mare bou, infestat politic, cu iz a bolșevic cu ochii după „aur”și alți trandafiri rusești. Cât despre țața de pe live-uri, mai bine s-ar duce pe la vilele „tovarășilor” să ceară socoteală pentru trimiterea României la faliment și-a mulților români in exod de mai bine de 30 de ani. Restul nu mă interesează, prea mulți proști le cred campaniile politice.

 9. E un cuvant care o descrie pe individa asta, mie mi-e jena sa il scriu, darmite sa il pronunt. Ei i se se potriveste manusa. Nu am vazut in toti anii de politica romaneasca de dupa 1989, o individa mai lipsita de educatie si de caracter ca specia asta de ….ce o fi, ca om nu cred ca e. Nici vertebrata nu imi pare! Nu sunt pro Barna, insa urasc tot ce tine de rusi, de comunism, de ce a insemnat dictatura lui Ceausescu-mizerabilul, de PSD si acolitii lor. Mi-e sila pana la ultima celula din corp de indivizii astia care au nenorocit tara si acum zbiara de nebuni, in vreme de pandemie, ca nu merge economia? Mare vierme trebuie sa fii, sa arunci asemenea mizerii in spatiul public!

  • Intrebarea mea este ce cauta Barna tocmai in acel restaurant al carui patron e, se pare, rusofil? In tot Bucurestiul nu a gasit altul mai bun, doar gaoacea aia mizera? Mi se pare jenant(sau altfel?)

   • Dumneavoastră… GLUMIȚI, cumvaaaa??????????????????!

    De unde era să știe omu’ că patronul este rusofil??????????????????????!

    „Liberalii” voștri așa fac, cumvaaa…, îl întreabă pe patronul c\rciumii ce simpatii politice are și abia apoi se așează la masă???????????????!!!

    Pe bune…, văd că sunteți al doilea P.N.L.-ist care încearcă, AICI, să-l învinovățească pe Barna, adică pe VICTIMĂ!!!!!!!!!!!!!!
    JENANT, FOARTEEEEE JENANT!

    MAI MULTĂ DECENȚĂ NU V-AR STRICA (inclusiv… ELECTORAL!), să știți…!!!!!!!!!!!!
    Altfel…, riscați să produceți… la fel de multă SCÂRBĂ ca și patrronul ăla PUTINIST!!!

   • Șiii… apropo: de unde știți dumneavoastră că restaurantul acela este, vă cităm: „o găoace mizeră”???!

    Ați fost pe-acolooo…????!!!

    Căăă… nici din articol, nici din comentariul de mai sus al clientului prezent la incident… (CHIAR:) NU REIESE AȘA CEVA!!!

    • Încă de dimineață, de la apariția, aici, la ZIARISTII.COM, a EXCEPȚIONALULUI articol al lui Grigore Cartianu (o ANCHETĂ/INVESTIGAȚIE-JURNALISTICĂ… ÎN-EXCLUSIVITATE!!!), ne întrebam… când o să înceapă să apară și comentariile care să-l învinuiască peee… Dan Barna, adicăăă… SĂ ACUZE VICTIMA!!!

     Iată căăă… AU APĂRUT, spre seară!!!

     URA adversarilor-politici față de U.S.R. P.L.U.S. este… VISCERALĂ (!): NU SE DAU LA O PARTE DE LA NICIOOO… GAFĂ, GUGUMĂNIE, ABSURDITATE, MIZERIE, ATAC-SUB-CENTURĂ sau altă TICĂLOȘIE , ORICÂT DE MARI AR FI ACELEA!!!

     În URA lor ORBITOARE, nici nu-și dau seama căăă… ÎN ACEST CAZ NU ESTE VORBA DESPREEE… Dan Barna (în fond: în locul său putea să fie… ORICE ROMÂN CARE ESTE DUȘMANUL PUTINIȘTILOR!!!), ci despre niște… PRINCIPII, despre niște… LEGI și, nu în ultimul rând (!!!), despre niște… NORME-de-COMPORTAMENT și de… CIVILIZAȚIE!!!

 10. Este CLAR:

  1. Pentru FAPTELE-PENALE de sâmbătă, cu Dan Barna victimă a hărțuirii și agresiunii-verbale, ambele COMISE în public, Poliția și Parchetul trebuie să facă cercetări!!!

  2. La fel, Poliția și Parchetul trebuie să investigheze AGRESAREA-FIZICĂ și TÂLHĂRIREA-de-BUNURI de luni, cu Mălin Bot victimă!!!

  3. PROTECȚIA-CONSUMATORULUI (A.N.P.C.) este OBLIGATĂ (de LEGE!) să cerceteze felul îăn care patronul și personalul restaurantului au contribuit la stresarea și umilirea-publică a unui client, sâmbătă!

  4. A.N.A.F., Poliția-Economică și Parchetul trebuie să constate încălcarea LEGII-în-VIGOARE privind OBLIGATIVITATEA (!!!) instalării de P.O.S. de către agenții-economici, așadar de acceptare a plății-cu-cardul: pe 27 iulie 2018 a intrat în vigoare Legea nr. 191/2018 pentru modificarea Ordonanței-de-Urgență-a-Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată!!!

  5. S.R.I. trebuie să cerceteze și să supravegheze cu mare atenție acest adevărat… CUIB-de-AGENȚI-RUȘI (!!!), plasat-STRATEGIC (!!!), într-o zonă plină de… AMBASADE, inclusiv… OCCIDENTALE (!!!), cea a Marii Britanii fiind foarte aproape, de exemplu!!!

 11. Pitpalac intr-un Copac mie in vine sa ma … duc sa-i infund veceul lui Serb. Sebastian Ghita are zeci de firme administrate de interfete. Acest restaurant este casa conspirativa pentru cine stie cuib de intalnire al putinistilor,. Evaziune fiscala, conditii insalubre. Serb un prost gramada. Daca nu o chema pe curveta era bine mersi. Cei care au vazut-o au spus ca a venit cu masina cu sofer. Ma indoiesc ca era Uber.

 12. Niciun proprietar de afacere nu ar face o sinucidere ca aceasta. Cand ai persoane publice esti privilegiat. Clar omul e interfata si a cerut aprobare lui Ghita. A stat acolo la masa si a filmat pe Barna. Cu Bot tot Ghita a trimis Cocina TV la restaurant. Mafia lucreaza casa conspirativa in preajma ambasadei UK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here