marți, februarie 27, 2024
AcasăDezvăluiriTata era lider sindical al polițiștilor, fiica presta dansuri orientale și fura...

Tata era lider sindical al polițiștilor, fiica presta dansuri orientale și fura curent! Beizadeaua a fost parașutată în Poliție și la Transelectrica

-

Fac furori dezvăluirile despre Raluca Paraschiv Anton, fiica fostului lider sindical Toader Paraschiv, un aprig dușman al statului de drept și mare apărător al infractorilor, în spațiul public (mai ales la Antena 3 și România TV), în ultimul deceniu.

Beizadeaua a fost plasată când în Poliție (unde tata era lider sindical), când la companii de stat precum Transelectrica, mereu înfiptă în banii publici.

Dar pesemne că banii nu-i ajungeau, din moment ce Raluca Paraschiv executa contracost dansuri orientale (minimum 100 de euro prestația) și fura curent prin măsluirea aparatelor de contorizare. Dosarul deschis de polițiști, coordonați de un procuror, bate pasul pe loc de 8 luni.

Raluca Paraschiv, dansatoare specializată în dansuri orientale și fondatoare a unei școli de make-up, a fost angajată în cadrul companiei Smart SA, filiala de mentenanță a transportatorului național de energie Transelectrica, în urma unui examen susținut pe 2 iulie.

Raluca Paraschiv are o problemă de natură penală: ea a fost acuzată, în 2020, de E-Distribuție Muntenia, parte a grupului Enel, că fură energie electrică pentru locuința sa, arată un document obținut de Gândul.

Operatorul de energie electrică a formulat pe numele Ralucăi Paraschiv o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu, în care o acuză de furt (sustragere de energie electrică), dar și pentru „deteriorarea, modificarea fără drept și blocarea funcționării echipamentului de măsurare a energiei electrice virale”.

- Advertisement -

Totodată, operatorul de energie electrică a formulat o plângere penală in rem „și împotriva persoanelor neidentificate, care au participat în calitate de autori, instigatori și/sau complici la săvârșirea faptelor”.

DOCUMENT: Plângerea penală formulată la adresa Ralucăi Paraschiv

Dosarul băltește de 8 luni

Furtul de energie electrică a fost constatat de specialiștii societății, care au făcut un control pe 12 octombrie 2020. Plângerea a fost formulată în aceeași lună, iar Poliția orașului Popești-Leordeni și Parchetul Judecătoriei Cornetu au început urmărirea penală in rem pe 3 decembrie 2020.

- Advertisement -

În cele 8 luni care au trecut de la începerea anchetei, polițiștii și procurorii nu au pus sub acuzare nicio persoană.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu a precizat, pentru Gândul, că dosarul este deschis, iar procurorii efectuează în continuare cercetări in rem. Nu s-a dispus încă urmărirea penală față de vreo persoană.

Cum a fost angajată „fata lu’ tata” la Transelectrica

Postul scos la concurs de societatea Smart SA a fost cel de ”consilier în cadrul entității organizatorice consilieri din executivul societății”. Nu e clar cu ce se ocupă, de fapt, fiica liderului sindical Toader Paraschiv.

Pe 24 iunie, Societatea pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport Smart SA, aparținând Transelectrica, anunța scoaterea la concurs a unui post de „consilier cu studii superioare finalizate cu diplomă de licență în domeniul juridic și vechime în muncă 5 ani”. Modul de organizare ridică mari suspiciuni că a fost un „concurs cu dedicație”.

Raluca Paraschiv a scris în CV că a absolvit în 2011 Facultatea de Drept și Administrație Publică de la Universitatea „Spiru Haret” (instituție privată, renumită „fabrică de diplome”).

Între 2009 și 2016, Raluca Paraschiv a fost purtătoare de cuvânt la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. Așadar, tata – lider sindical al polițiștilor, fiica – purtătoarea de vorbe a Poliției București!

Anterior, Raluca Paraschiv a lucrat ca agent principal în cadrul aceleiași instituții – Direcția Generală de Poliție a Municipiului București -, la serviciul de supraveghere trafic.

În total, Raluca Paraschiv a lucrat 10 ani în Poliție.

Ayana dansa din buric, tatăl ei îl apăra pe Oprea la moartea polițistului Gigină

Între timp, tânăra a înființat și o școală de make-up, numită Academia de Make-up Raluca Paraschiv.

Ea a practicat și dansuri orientale, cu numele scenă Ayana. Din anunțurile ei la mica publicitate rezultă că pentru o ședință de dans încasa cel puțin 100 de euro. Anunțurile sunt încă online.

DOVADA: Ayana, adică Raluca Paraschiv

Toader Paraschiv, tatăl Ralucăi Paraschiv, a fost președintele Federației Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România (FSNPPCR) și secretar general al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), organizație afiliată la Cartel ALFA. De altfel, Toader Paraschiv a fost și vicepreședinte al CNS Cartel Alfa.

Toader Paraschiv a fost una dintre cele mai vocale trompete anti-justiție în guvernările controlate de Ponta și, ulterior, de Dragnea. El s-a manifestat mai ales la Antena 3 și România TV, unde era invitat permanent.

Toader Paraschiv a fost și unul dintre marii lachei ai lui Gabriel Oprea, pe când acesta era ministru de Interne. În octombrie 2015, liderul sindical îl apăra cu înverșunare pe Oprea în cazul polițistului-motociclist Bogdan Gigină, mort în misiunea abuzivă ordonată de ministru.

În timp ce milita pentru distrugerea justiției și salvarea corupților, Toader Paraschiv își plasa fata la Poliție (unde era influent ca lider sindical) și nu observa că aceasta fura curent, iar seara executa dansuri din buric.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* FOTO/VIDEO. Patronul restaurantului La Copac a fost complice la hărțuirea lui Dan Barna de către Oana Lovin! Horațiu Șerb a vegheat totul de la masa vecină. Fost consilier județean PRM, membru fondator al PRU, simpatizant AUR

* VIDEO. Oana Lovin, vuvuzeaua rusofilă, l-a hărțuit pe Dan Barna la restaurant. „Mănâncă ciorbă domnu’ Barna! Și alții n-au ce mânca acasă…”

* Mărturia unui client care a asistat la hărțuirea lui Dan Barna de către anarhista Oana Lovin, la restaurantul La Copac. „Nimeni dintre angajații localului nu a intervenit s-o dea afară”

* VIDEO. Mălin Bot, agresat la restaurantul anarhiștilor rusofili, la două zile după ce o pățise și Dan Barna. Ziaristului Bot i s-a interzis ceea ce videochatistei Oana Lovin i s-a permis: să filmeze

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* Delirul putinist al lui Dan Puric: „Genocid! Guvern criminal! Ne-am lăsat corupți de toate infecțiile și proxeneții Europei!”

* AUR mai pierde un parlamentar. „Oastea lui Simion” a ajuns la „minus 3” în 8 luni. Surse: Anamaria Gavrilă va trece la PSD

* Ordin de restricție: Vanghelie „i-a dat pumni în zona capului concubinei Oana Mizil”. Versiunea lui: „A făcut o spaimă și i s-au încleștat degetele de la mână și a început să se sperie”

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Atleta răpită de KGB-iștii lui Lukașenko, pentru a fi repatriată forțat, s-a refugiat în Ambasada Poloniei de la Tokyo. Japonia îi acordă protecție

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Offf…, suntem, deja, la generația… BEIZADELELOR!!!

    Le-a venit rându’ fiilor și fiicelor ESCROCILOR și BANDIȚILOR din primele trei decenii „post-decembriste”!!!

    Și ăștiaaa…, așchiile-sărite-din-trunchiuri…, sunt… (CHIAR) ȘI MAI ORDINARI decât TICĂLOȘII de părinți ai lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Lachei, beizadele, hoti de tot felul, dansatoare din buric, functii mari fara nicio competenta, asta e Romania de ieri, azi si probabil maine, dureros!!!!!!
    Tara asta se conduce din tata-n fiu/fiica, uitati-va doar prin jur, e asa ca pe vremea lui ceasca, comunistii batrani si-au pus progeniturile pe functii iar romanii ca prostii ii voteaza si inchid ochii cand astia le iau capul (vezi tudorel toader si multi altii)!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -