Scandal uriaș la Olimpiadă: două chinezoaice, medaliate cu aur, îi aduc un omagiu pe podium marelui criminal Mao

4
3940
Zhong Tianshi şi Bao Shanju, cu Mao la piept

Comitetul Internațional  Olimpic (CIO) a demarat o anchetă după ce două cicliste din China comunistă, Zhong Tianshi şi Bao Shanju, au urcat pe podiumul Olimpiadei de la Tokyo având la piept insigne cu dictatorul Mao Zedong (1893-1976).

Zhong Tianshi şi Bao Shanju au cucerit medaliile de aur la ciclism, în proba pe echipe, dar ulterior au declanșat un scandal uriaș. La festivitatea de premiere, cele două au purtat insigne pe care se afla chipul dictatorului Mao Zedong.

Conform Reuters, CIO a cerut delegației chineze să explice situația. Mark Adams, purtătorul de cuvânt al Comitetului Ionternațional Olimpic, a declarat: „Am contactat Comitetul Olimpic din China și le-am cerut să prezinte un raport cu privire la această situație. Nu vom trece cu vederea cele întâmplate, vrem să rezolvăm acest episod”.

Cele două cicliste chineze se află sub incidența articolului 50 din Charta Olimpică, prin care sunt interzise mesajele politice în timpul festivităților de premiere.

Mao Zedong = genocid

Mao Zedong a fost primul președinte al Republicii Populare Chineze și liderul Partidului Comunist Chinez până în 1976, când a murit, la vârsta de 82 de ani.

Mao Zedong a fost numit „cel mai mare criminal din istorie”, fiind acuzat că a dus la moartea prin înfometare a peste 30 de milioane de oameni, în perioada 1959-1961.

În total, tiranul comunist ar fi provocat moartea a 65 de milioane de chinezi, prin măsurile sale criminale. Cea mai cunoscută acțiune genocidară a lui Mao a fost „Revoluția Culturală”, care a produs o sărăcie cruntă și milioane de morți.

În cei 27 de ani în care a condus China comunistă (1949-1976), Mao Zedong a înființat peste 1.000 de lagăre de muncă, unde oamenii lucrau până la epuizare, câte 14 ore pe zi sau chiar mai mult.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Tata era lider sindical al polițiștilor, fiica presta dansuri orientale și fura curent! Beizadeaua a fost parașutată în Poliție și la Transelectrica

* FOTO/VIDEO. Patronul restaurantului La Copac a fost complice la hărțuirea lui Dan Barna de către Oana Lovin! Horațiu Șerb a vegheat totul de la masa vecină. Fost consilier județean PRM, membru fondator al PRU, simpatizant AUR

* VIDEO. Oana Lovin, vuvuzeaua rusofilă, l-a hărțuit pe Dan Barna la restaurant. „Mănâncă ciorbă domnu’ Barna! Și alții n-au ce mânca acasă…”

* VIDEO. Mălin Bot, agresat la restaurantul anarhiștilor rusofili, la două zile după ce o pățise și Dan Barna. Ziaristului Bot i s-a interzis ceea ce videochatistei Oana Lovin i s-a permis: să filmeze

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* Delirul putinist al lui Dan Puric: „Genocid! Guvern criminal! Ne-am lăsat corupți de toate infecțiile și proxeneții Europei!”

* AUR mai pierde un parlamentar. „Oastea lui Simion” a ajuns la „minus 3” în 8 luni. Surse: Anamaria Gavrilă va trece la PSD

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Greșeala fatală a lui Bin Laden: nu le-a luat un uscător de rufe celor trei neveste ale sale! Indiciul prin care a fost localizat de CIA

* Atleta răpită de KGB-iștii lui Lukașenko, pentru a fi repatriată forțat, s-a refugiat în Ambasada Poloniei de la Tokyo. Japonia îi acordă protecție

4 COMENTARII

  1. Și Ponta vroia să-i aducă p’ăștia laaa… Centrala-Nucleară de la Cernavodă, iar Dragnea să-i pună să ne facăăă… autostrăzi!!!

    BRRR…, PIEI-DRACEEE: ăștia-sss… CEA MAI LETALĂ CIUMĂ-ROȘIE!!!

    • Rusii sunt si mai dusi. Stalin, care nu era rus, a omorit milioane de rusi iar rusii l-au idolatrizat. Pina si in ziua de azi postacii kaghebistofili ii iau apararea cind cineva spune ca a fost cel mai mare criminal al lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here