sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainVIDEO. Oana Lovin, vuvuzeaua rusofilă, l-a hărțuit pe Dan Barna la restaurant....

VIDEO. Oana Lovin, vuvuzeaua rusofilă, l-a hărțuit pe Dan Barna la restaurant. „Mănâncă ciorbă domnu’ Barna! Și alții n-au ce mânca acasă…”

-

Vuvuzeaua auristo-pesedistă-rusofilă Oana Lovin a produs un nou episod de mitocănie groasă. Sâmbătă a dat buzna la terasa unui restaurant din București pentru a-l hărțui pe vicepremierul Dan Barna, copreședinte USR-PLUS, care lua masa împreună cu soția sa, Olguța Dana Totolici.

Devenită celebră prin activitatea de videochat pentru adulți și pentru sparanghelul fluturat în Piața Victoriei împotriva Guvernului Orban (anul trecut), Oana Lovin a executat o nouă misiune de hărțuire a unui lider pro-occidental (non-PSD și non-AUR).

Propagandista rusofilă a dat buzna peste Dan Barna, care lua masa împreună cu soția sa, pe terasa unui restaurant din centrul Capitalei, aproape de Bd. Magheru.

A venit la pont. I-o fi „ciript” vreun ospătar?!

Oana Lovin a postat pe pagina sa de Facebook filmarea de la restaurant, cu comentariile făcute pe traseu.

- Advertisement -

Ea a notat: „Barna, înspăimântat de mine, a refuzat să răspundă unor întrebări legitime. Dumnealui poate doar cu presa plătită și conferințe cu dedicație, altfel e mucles. Regret că la ce nervi aveam, nu l-am întrebat ce a făcut pentru românii noștri din Diaspora. Ăștia sunt «marii bărbați» de stat”.

Din comentariile Oanei Lovin pe traseul spre restaurant, este clar că ea a mers la pont. cineva a anunțat-o că Dan Barna se află la restaurantul respectiv. „Sursa” putea fi un client sau un angajat al restaurantului.

Cel mai probabil, a fost un ospătar sau un muzicant, dat fiind că Oana Lovin îi laudă pe aceștia, ca o recompensă pentru posibilul lor serviciu.

- Advertisement -

„Este, de fapt, restaurantul meu preferat. Se mănâncă bine… se mănâncă românește… se mănâncă bine rău de tot aici… și în weekend se face mâncare afară la ceaun”, spune Oana Lovin, recunoscând că e una „de-a casei”.

Clipul video al vuvuzelei rusofile conține trei părți:

 1. pregătirea acțiunii, în drum spre restaurant;
 2. „dialogul” cu Dan Barna, care e de fapt un monolog;
 3. concluziile, după plecarea de la restaurant.
Dan Barna și soția sa, la restaurant

„Mănâncă, mănâncă ciorbă domnu’ Barna! Haideți, domnu’ Barna, mai mâncați mult?! Că alții n-au ce mânca acasă…”

„Eu sunt o fată cu foarte mult bun-simț. Pe mine nu mă caracterizează violența, verbală sau fizică, ca pe acești USR-iști… Masa e sfântă. Îl las să mănânce pe domnu’ Barna, apoi îi pun niște întrebări. Mâncați, domnu’ Barna, să vă cadă bine! Și… vorbim. Vorbim, domnu’ Barna!… Mănâncă, mănâncă ciorbă domnu’ Barna!… Vreau să vorbesc și eu cu domnu’ Barna, am o vorbă cu dumnealui, nu?!… Aștep să termine de mâncat domnu’ Barna. Doamne, cât bun-simț pe mine! Mamă, prost m-ai crescut! Prost m-ai crescut! Dacă era Marian «Ceaușescu», mergea și-i punea ciorba în cap!… Nu știu dacă m-a văzut domnu’ Barna, nu știe ce-l așteaptă… Este, de fapt, restaurantul meu preferat. Nu este zona Nordului, fițe, chestii, trestii, socoteli… Chiar nu știu ce caută… Bine, ce caută… că se mănâncă bine… se mănâncă românește… se mănâncă bine rău de tot aici… și în weekend se face mâncare afară la ceaun… cred și eu că a venit. Haideți, domnu’ Barna, mai mâncați mult?! Că alții n-au ce mânca acasă… Haideți să mergem, că văd că nu mai mănâncă.”

VIDEO: Pregătirea „atacului”

Monologul Oanei Lovin lângă masa lui Dan Barna

„Bună ziua, domnu’ Barna, să aveți poftă! Cum e cu tragedia de la CFR? E o falsă isterie? Zeci de copii care au stat 26 de ore fără apă, fără mâncare, în căldură, este o falsă isterie? De ce spune Comisia Europeană că ați umflat bugetul pe digitalizare în PNRR? Mintea Comisia Europeană? Că pe mine poate nu mă crede lumea, da’ pe dumneavoastră… ce ziceți, Comisia Europeană minte? De ce vreți să închideți secția SIIJ, s-o scăpați pe doamna Clotilde de dosar? Ce-ați căutat în secția de votare? Ați fost acolo ilegal, de ce-ați fost acolo? Dacă făcea asta un PSD-ist, ce părere aveați? Nu vorbiți, domnule Barna? Parcă erați transparenți, erați… vorbeați cu oamenii. De ce nu vorbiți? Vă întreb civilizat, niște întrebări de bun-simț. Românii trebuie să știe.”

VIDEO: „Atacul”

„Măcar i-am stricat ziua. Unde vă prindem, vă hăituim! V-a închis videochatista gura”

După ce și-a făcut numărul în apropierea mesei lui Dan Barna, Oana Lovin a plecat și a făcut câteva comentarii la fel de tembele. A recunoscut, totuși, carea fost scopul „vizitei” sale.

Oana Lovin: „L-ați văzut pe domnu Barna. Nu răspunde. Măcar i-am stricat ziua. Unde vă prindem, vă hăituim și noi! Că ne-ați hăituit și voi pe noi… și țara asta… și pensionarii, și copiii… ați hăituit pe toată lumea. Pe toată lumea ați hăituit. Ăsta este domnu Barna. Era foarte… Ai văzut? Mi-a dat «Bună ziua»! După ce-a văzut că… ăăă… âââ… îîî… gata, mucles! Mucles, domnu’ Barna! Adevărul e că ce să răspundeți, domnu’ Barna? Mai era nevoie să răspundeți ceva? Și tăcerea e un răspuns. N-aveți ce să răspundeți. N-aveți… V-a închis videochatista gura”.

„Mânca-i-ai lu’ mă-ta! Mă-ta are educație!” / „Ahaaa… prin gură…”

După ce a plecat de la restaurant fericită că „i-a stricat ziua” lui Dan Barna, Oana Lovin a fost apostrofată de un trecător, pe stradă: „Doamne, ce… (neclar), mânca-ți-aș gura!”

Videochatista i-a răspuns în stilul ei trivial: „Mânca-i-ai lu’ mă-ta! Mă-ta are educație!”

De altfel, ea mai făcuse o afirmație vulgară, în video-monologul din traseul spre restaurant. Comentând protestele din 2015 pentru salvarea Roșiei Montane de la exploatarea cu cianuri, videochatista a spus: „Acum, că au salvat ei Roșia Montană și o să vină turiștii… ahaaa… prin gură…” – și a făcut un gest obscen, cu limba. Un gest de profesionistă…

„… ahaaa… prin gură…”

„Dacă nu vă vaccinați, vă dau 200 de lei!”

În așteptarea întâlnirii cu Dan Barna, Oana Lovin a făcut și alte comentarii definitorii pentru activitatea sa de vuvuzea anarhistă.

„Hai, fuga și vaccinați-vă, că vă dă Iubi-Cîțu 100 de lei! Eu, dacă nu vă vaccinați, vă dau 200 de lei!”, a spus obrăznicătura rusofilă.

„Dacă cei mai informați oameni de pe planetă nu s-au temut de coronavirus, voi de ce vă temeți? Vor de ce vă temeți, oilor?”, i-a jignit sparanghelista pe românii care se vaccinează (peste 5 milioane până acum doar pe teritoriul României).

Oana Lovin se mândrește cu relația ei specială cu Ambasada Rusiei la București. Pe pagina sa de Facebook tronează, pe prima poziție, dialogul ei cu reprezentanții Ambasadei conduse de provocatorul Valeri Kuzmin. Postarea datează din 24 aprilie, dar vuvuzeaua rusofilă o menține „în vitrină” ca pe marele ei trofeu.

De altfel, întreaga activitate anarhistă a Oanei Lovin se înscrie în logica propagandei ruse, cu violentă tentă anti-occidentală. Nu întâmplător, videochatista este răsfățată mediatic de Sputnik.md, canalul oficial de propagandă în lima română finanțat de Federația Rusă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* PSD-istul Gheorghe Nichita, fost primar al Iașiului, iese din pușcărie după 11 luni, deși a fost condamnat la 5 ani! A luat șpagă 1,6 milioane de euro din fonduri UE

* VIDEO. Ce știe Cîțu despre Teodorovici? Premierul către tulceni: „Felicitări, aţi salvat România de un spion rus! Aţi scos din Parlament un om care făcea foarte, foarte mult rău”

* Noul președinte al PNL Timișoara este Cosmin Tabără, fiului fostului ministru Valeriu Tabără și soțul ex-gimnastei Simona Amânar

* Românul ucis în Marea Arabiei era comandantul navei. Autorul crimei: Iranul! Armata statului islamic a atacat cu drona, lângă Oman

* Mălin Bot îl dă în judecată pe Ion Cristoiu și-i cere 150.000 de euro după ce acesta a repetat de zeci de ori la TVR 1, în mod mincinos, că ar fi un infractor care scuipă oamenii pe stradă

* Ordin de restricție: Vanghelie „i-a dat pumni în zona capului concubinei Oana Mizil”. Versiunea lui: „A făcut o spaimă și i s-au încleștat degetele de la mână și a început să se sperie”

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Cea mai rușinoasă zi din istoria fotbalului românesc: FCSB, CSU Craiova și Sepsi, eliminate de echipe din Kazahstan, Albania și Slovacia! Pentru asta a fost boicotată Olimpiada?!

- Advertisement -

15 COMENTARII

 1. După ce au jefuit țara 32 de ani și au distrus complet economia, banditii bolșevici plâng de mila săracilor prin toate cervele 😂 La haznaua RTV cervele bandiților bolșevici plâng cu lacrimi de crocodil de mila bătrânilor rămași singuri după ce tinerii au plecat în pribegie ca să poată mânca o pâine. Mulțumim din inimă Partidului pentru condițiile minunate de muncă și viată ! Chiar meritați cu toții, tovarăși, pensii speciale pentru ca ați lăsat moștenire o țară ca o floare ! Desigur, în viziunea cervelor bolșevicilor, vinovați pentru dezastru sunt cei care conduc de 7 luni.

 2. Motiv de lauda aseara la RTV🥳Cica aseara iar s-au pus pe Malin Bot,de data asta i-ar fi zis ceva lui „maestrul”.Da ma rog,cum ziceam,motiv de lauda a ei care a fost printre invitati cu bff ul ei Cu…pardon Cerva,apoi a 2 a ora cu teologul care urla mai rau decat Sosoaca si cu Terhes,”eroul” anti LGBT,sau mai bine zis anti „resetare” „neocomunisti”-da,aseara USRistii nu mai sunt neomarxisti ci neocomunisti,au sunat o „pă Clotilda” da nu le ar fi sunat,iar s-a dat în stambă și „fă” Budeanca,ah…o seară minunată de sâmbătă

  • Iar în locul patronului acelui restaurant… noi am face și niște cercetări (SEROASE!) în rândul personalului…, pentru că mai mult ca sigur că acel local va fi… EVITAT (!!!), de-acum-încolo, de către clienții… „PERSOANE-PUBLICE”, ca să nu se trezească, oamenii, pe cap cu „paparazzi”, „țațe-urlătoare” și „vuvuzele”, taman când înghit ciorba și sarmaua!!!!!

 3. Hartuirea stradala este fapta penala. Atat videochatista cat si personalul restaurantului si clientii trebuie luati la intrebari pentru hartuirea unui cetatean aflat cu familia la un eveniment privat. Singurul vinovat este adormitul de la MAI, catastrofa catastrofelor, „cel mai bun ministru” din guvernul catastrotrofal PNL-USR+UDMR. Daca Barna s-ar fi aflat in calitate de om politic la o intrunire legata de activitatea sa de presedinte USR+ si vice premier era legitim protestul oricarui cetatean.

 4. Cat au calarit pesedistii tara si pe romani,storcandu-i de bani sa-si faca ei vile si vacante exotice pe birurile luate ,asta si alte cozi de topor nu existau,nu ii stia nimeni,caci c…ve sunt pe centura cate vrei..facute vedete de slugile din media ale hotilor,acum trebuie sa „munceasca” pentru cine le-a bagat in spatiul public..asa s-ar fi intamplat si cu neica-nimeni asta din Timis,acum prefect:a inceput ca,concurent la Euronews ,apoi la emidiuni de varietati-„chef la cutite”,dar probabil ca nu a primit laude suficiente si atunci s-a inscris inainte de locale ,in PNL,pentru functii la stat,caci,ca vedeta nu a convins pe nimeni…

 5. A uitat Oana Lovin cand se „caca” pe ea (scuzati limbajul) si transmitea acum cateva luni din Guadelupa, Caraibe, unde-si facea vacanta, intr-un paradis exotic! Daca o „durea” asa de mult de romanii care n-au ce manca, facea voluntariat pentru o organizatie caritabila credibila, nu sa presteze servicii „la negru” pentru cei mai mari hoti din Romania si impotriva romanilor si intereselor Romaniei! Probabil ca in Caraibe a platit cu ruble!

 6. Este CLAR:

  1. Pentru FAPTELE-PENALE de sâmbătă, cu Dan Barna victimă a hărțuirii și agresiunii-verbale, ambele COMISE în public, Poliția și Parchetul trebuie să facă cercetări!!!

  2. La fel, Poliția și Parchetul trebuie să investigheze AGRESAREA-FIZICĂ și TÂLHĂRIREA-de-BUNURI de luni, cu Mălin Bot victimă!!!

  3. PROTECȚIA-CONSUMATORULUI (A.N.P.C.) este OBLIGATĂ (de LEGE!) să cerceteze felul îăn care patronul și personalul restaurantului au contribuit la stresarea și umilirea-publică a unui client, sâmbătă!

  4. A.N.A.F., Poliția-Economică și Parchetul trebuie să constate încălcarea LEGII-în-VIGOARE privind OBLIGATIVITATEA (!!!) instalării de P.O.S. de către agenții-economici, așadar de acceptare a plății-cu-cardul: pe 27 iulie 2018 a intrat în vigoare Legea nr. 191/2018 pentru modificarea Ordonanței-de-Urgență-a-Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată!!!

  5. S.R.I. trebuie să cerceteze și să supravegheze cu mare atenție acest adevărat… CUIB-de-AGENȚI-RUȘI (!!!), plasat-STRATEGIC (!!!), într-o zonă plină de… AMBASADE, inclusiv… OCCIDENTALE (!!!), cea a Marii Britanii fiind foarte aproape, de exemplu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -