Paranoia lui Putin: urina și fecalele îi sunt colectate la fiecare deplasare externă, de un agent special al Kremlinului, și trimise într-o valiză înapoi în Rusia

5
2007
Sceleratul Putin, pe vremea când își ducea singur valiza

În presa europeană au ieșit la iveală informații despre stilul de viață paranoic al teroristul planetar Vladimir Putin. În călătoriile sale din străinătate, fostul șef al KGB este însoțit în permanență de un agent special de securitate care-i colectează din toalete urina și fecalele și le duce înapoi în Federația Rusă!

Știrea despre „capriciul” neobișnuit al dictatorului criminal de la Kremlin a apărut în publicația franceză Paris Match, citată de Obozrevatel.com, într-un articol scris de doi autori: Regis Gente, jurnalist al revistei franceze, și Mihail Rubin, ziarist de investigație la site-ul rusesc Proekt.

Comentatorii sugerează că, înainte de a deveni președinte, Putin însuși și-a colectat și transportat propriile deșeuri într-o servietă. În acest sens, pe rețelele de socializare a început să fie distribuită o fotografie de arhivă în care tânărul „Volodea” ține în mâini un diplomat de caz.

Ilia Șepelin, blogger și fost jurnalist al postului rusesc de televiziune Dojd (Ploaia), scrie pe Twitter: „După vestea despre servieta plină de rahat din urma lui Putin, acest cadru a strălucit în culori noi”.

Tweet-ul a devenit viral, adunând în jur de 8.000 de aprecieri și peste 400 de comentarii cu glume la adresa lui Putin. Iată câteva dintre ele: „Servieta p…ui este maro, o culoare corectă din punct de vedere strategic”, „Circul de rahat la putere”, „Port totul cu mine”.

Dmitri Tankovici, un popular prezentator TV, a postat pe Instagram următorul mesaj: „Puțini oameni știu, dar înainte de președinție, Putin însuși își ducea rahatul într-o valiză”.

În materialul din „Paris Match” se relatează că agentul special al Kremlinului a colectat de fiecare dată fecalele și urina președintelui rus pentru ca nimeni să nu-i poată preleva mostre din excremente și să le ducă apoi la analize, unde ar putea afla date despre starea sa de sănătate.

Ștefan Andrei, fost ministru de Externe al României, povestea că și Nicolae Ceaușescu proceda la fel în anii ’80, mai ales la vizitele pe care le făcea în Uniunea Sovietică.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Al treilea campion mondial rus la jocuri de război cu tancuri, premiat de Șoigu, a fost lichidat în Ucraina

* Sârbii l-au arestat pe generalul fugar Naumov, fost șef al Securității ucrainene. Acesta le-ar putea vinde rușilor secrete de stat, prin intermediul regimului pro-rus de la Belgrad

* VIDEO. Întrebarea cu care un jurnalist ucrainean l-a umilit pe mincinosul de Externe al Rusiei: „Ce bunuri furate din Ucraina a mai reușit să vândă Rusia până acum, în afară de grâu?”

* „Îi urăsc! Cât timp voi fi în viață, voi face orice ca ucrainenii să dispară!” – Afirmații demente ale fostului președinte rus Dmitri Medvedev, care anunță „inevitabila” folosire a armelor nucleare și „decapitarea în Piața Roșie” a ucrainenilor

* Generalul Wesley Clark: „Alianța NATO însăși va fi în pericol dacă Ucraina nu va primi sprijin deplin pentru a-l respinge pe Putin”

* Moment istoric: Germania va redeveni puterea militară numărul 1 a Europei. Parlamentul a aprobat un buget anual de 100 de miliarde de euro, al treilea cel mai mare din lume, după SUA și China

* Oribilul dialog dintre un soldat rus și mama lui: „Eu omor oameni aici, mamă!“ / „Ești sigur că sunt oameni? Hoholi!“ / „Batem prizonierii până le rupem oasele”

* VIDEO. „Am primit atât de multe rachete Harpoon, încât putem scufunda întreaga flotă rusă din Marea Neagră!”

* VIDEO. Cristoiu și Turcescu întețesc propaganda pro-Putin: „Aceste sancțiuni sunt îngrijorătoare, automate, orice-ar face Rusia” / „Occidentului i-a trebuit acest război mai mult decât lui Putin” / Pentru încheierea războiului, Ucraina ar trebui să cedeze teritorii Rusiei

* Digi 24 l-a scos din grilă pe Cristian Tudor Popescu. „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24” / „Diagnosticele puse au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”

* VIDEO. Podul prăbușit în Neamț, pe moșia baronului Arsene, a fost „reabilitat” acum 6 luni, cu bani PNDL, de firma unui fost consilier PSD

* „România e singura țară în care planul KGB a reușit. Revoluția a fost furată, lustrația nu s-a făcut deloc, iar corupția este enormă” – Thierry Wolton, scriitor și istoric francez

* Dezvăluirile lui Câcău (șef de filială județeană AUR, demisionar): „George Simion a organizat petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie” / „Dictator”, „fariseism grotesc”, „limbaj vulgar”, „comportament violent”

* Decizie istorică: din 2035, în UE se vor mai vinde doar mașini electrice! Parlamentul European a votat interzicerea mașinilor pe benzină, motorină sau gaz

5 COMENTARII

    • Ti-a scapat partea interesanta si anume motivul colectarii excrementelor. Ca sa nu-i poata fi analizate de inamici si sa se stie starea reala a sanatatii lui. Nu m-ar mira sa faca asta si alte servicii ai altor presedinti.

  1. Analizarea acestora ar releva un aspect pe care unii il stim demult. Putin nu este om. Stiu ca o astfel de afirmatie starneste rasul, insa suntem condusi de o rasa mult mai veche pe aceasta planeta si care se ascunde bine. Multi s-au lasat pacaliti de doctrina ca suntem singurii in Univers omitand ca astfel de conducatori nu au niciun fel de resentiment fata de oameni. Scelerati, nebuni? Sa fim seriosi se comporta cu oamenii cu si noi ne-am distra vazand furnicile cum se sfasie intre ele. Toata conducerea actuala este infectata fie direct fie prin interfete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here