miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsDezvăluirile lui Câcău: "George Simion a organizat petreceri la care s-au săvârșit...

Dezvăluirile lui Câcău: „George Simion a organizat petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie” / „Dictator”, „fariseism grotesc”, „limbaj vulgar”, „comportament violent”/ Demisionarul era șef de filială județeană AUR

-

Un lider AUR și-a dat demisia din partid și-l demolează, din vorbe, pe fostul său șef la nivel național, George Simion. Rebelul se numește Iulian Câcău și era președntele organizației AUR din județul Satu Mare.

Într-o postare pe Facebook, Iulian Câcău a explicat pe larg motivele care au stat la bazele deciziei sale de a demisiona din AUR. și îl desființează, pur și simplu, pe George Simion, pe care îl etichetează drept ”fariseu”, ”dictator” și ”vulgar”.

Anunțul lui Iulian Câcău

„Pa, AUR! AUR-ul nu mai are strălucirea pe care o avea odinioară!”

„Dragi colegi, prieteni și critici, de azi NU mai sunt membru al partidului AUR, mă delimitez de tot ceea ce înseamnă acest partid, politica pe care o duce și acțiunile pe care le inițiază. Am fost alături de această cauză de la început, când mulți din cei care probabil mă vor critica erau pe margine și așteptau să vadă dacă acest partid atinge pragul de 5% sau nu…

Pe lângă candidaturile pe care mi le-am asumat în acest partid (nu se găseau candidați, nu credea nimeni în acest proiect), am inițiat și proteste, acțiuni la care nu de puține ori am fost săltat de autorități, am fost sancționat, dar nu am primit nici măcar un sprijin moral din partea colegilor de la București, să nu mai vorbim de faptul ca nu am primit nici macar un sprijin juridic pentru a contesta acele amenzi și abuzuri totodată.

- Advertisement -

După ce acest partid a ajuns partid parlamentar, au apărut fripturiștii, pe care eu NU i-am acceptat în organizația pe care o conduceam, personaje expirate politic, oameni care atât profesional, cât și personal nu au demonstrat nimic! Aceștia faceau vizite dese prin biroul lui George Simion, promiteau marea cu sarea, iar George mi-i trimitea și mi-i impunea (am dovezi înregistrări, convorbiri, chiar și propuneri nu tocmai ortodoxe).

Bineînțeles că deja ceea ce discutasem cu Simion în 2019, cu ceea ce se întâmpla în toamna lui 2021, era total diferit. Colegii din AUR Satu Mare știu cel mai bine prin ce am trecut atât eu, cât și fiecare dintre ei, ce personaje s-au impus de la centru și ce comportament violent, totodată limbaj vulgar afișează George Simion în particular, atunci când nu faci cum vrea el (adică să accepți oamenii pe care el îi impune în organizație).

Credeam în acest proiect ca fiind altceva, dar am constatat că în toate filialele din țară existau aceleași probleme, politică NOUĂ cu oameni VECHI! În acest partid sunt încă oameni frumoși, de aceea ma abțin în a-i numi pe toți la fel ca liderul, oameni care încă cred – și îi rog sa se uite și în stânga, și în dreapta, până nu e prea târziu.

- Advertisement -

Oamenii vor fapte, nu FUM! Românii sunt sătui de vorbe și scandaluri, românii au taxe de plătit și combustibili mai scumpi cu 40%, antreprenorii români sunt subjugați (am înaintat colegilor parlamentari proiecte de lege, bune, poate chiar salvatoare pentru antreprenorii români, dar aveau altceva mai important de făcut)!

Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc. Să te folosești de imaginea bisericilor creștine, iar tu să organzezi Congresul partidului duminica, în timpul Sfintei Liturghii; să inițiezi acțiuni și proteste duminica, când oamenii sunt chemați la rugăciune; să organizezi petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și să te numești creștin-familist – e total deplasat!

De aceea dragii mei, fiind dezamăgit de tot ceea ce a livrat acest lider, de la care mă așteptam măcar să aibă cei 7 ani de acasă, am decis să nu mai fac parte din acest proiect dictatorial pe care îl conduce! Dumnezeu să fie cu noi cu toți!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Digi 24 l-a scos din grilă pe Cristian Tudor Popescu. „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24” / „Diagnosticele puse au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”

Securistan: coaliția PSD-PNL a inițiat o lege care dă puteri uriașe SRI. Țara va fi controlată prin intermediul serviciilor secrete, ca pe vremea comunismului

* Firele acțiunii de compromitere a jurnalistei Emilia Șercan duc direct la vârful statului. „Operațiunea a fost pusă la cale la două ore după ce i-am reclamat ministrului Bode scurgerea unei probe din dosarul penal”

* Procurorul plagiator Bogdan Licu se pensionează la 52 de ani, cu o „specială” de 28.000 de lei pe lună. El va deveni judecător CCR, numit de PSD, dar și cu voturile PNL

* Un fruntaș USR îi aplică „plăcuța suedeză” lui Cioloș: „Ai înțeles un căcat din politică. Să te uităm cât mai repede. M…e Cioloș!”

* VIDEO. Cristoiu și Turcescu întețesc propaganda pro-Putin: „Aceste sancțiuni sunt îngrijorătoare, automate, orice-ar face Rusia” / „Occidentului i-a trebuit acest război mai mult decât lui Putin” / Pentru încheierea războiului, Ucraina ar trebui să cedeze teritorii Rusiei

* Generalul Wesley Clark: „Alianța NATO însăși va fi în pericol dacă Ucraina nu va primi sprijin deplin pentru a-l respinge pe Putin”

* Moment istoric: Germania va redeveni puterea militară numărul 1 a Europei. Parlamentul a aprobat un buget anual de 100 de miliarde de euro, al treilea cel mai mare din lume, după SUA și China

* Oribilul dialog dintre un soldat rus și mama lui: „Eu omor oameni aici, mamă!“ / „Ești sigur că sunt oameni? Hoholi!“ / „Batem prizonierii până le rupem oasele. N-am nicio remușcare” / „Și eu, dacă aș fi acolo, m-aș bucura!”

* Rusia: „Crește riscul unei confruntări directe cu NATO”

* VIDEO. „Am primit atât de multe rachete Harpoon, încât putem scufunda întreaga flotă rusă din Marea Neagră!”

* Rușii au ucis deliberat un jurnalist francez în Donbass, apoi l-au prezentat drept „mercenar străin” care le aducea muniție militarilor ucraineni!

* INTERCEPTĂRI. Militarii ruși, gata să-l ucidă pe generalul Solodciuk, venit să-i oblige să atace. „Puștiul ăsta a scos cuiul grenadei și i-a spus generalului: «Hai, împușcă-mă, hai! O să explodăm împreună aici!»”

* O ucraineancă refugiată în Anglia a văzut cum bunurile ei din Lugansk erau furate de ruși cu tancul!

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Cacau asta dupa ce i-a supt-o lui Semeon atata timp, vreo 2 ani si ceva, vine si ne spune astazi ca nu i-a placut, ca a avut gust de dictator, violenta, etc. Nu v-ar fi rusine de putinisti inventati in laboratoarele FSB. Ati alergat dupa privilegii dar voi erati o putoare sovietica, anexa PSD golanesc si vocal. Jumatate de milion au votat zoaia asta in 2020 de idioti utili ce sunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -