Al treilea campion mondial rus la jocuri de război cu tancuri, premiat de Șoigu, a fost lichidat în Ucraina

0
4393
Aleksei Bakulev

Un alt campion mondial al invadatorilor la jocuri de război cu tancuri și-a dorit „o bătălie reală” în Ucraina și a fost lichidat de armata lui Zelenski. În vârstă de 26 de ani, militarul putinist Aleksei Bakulev obținuse titlul suprem în 2017, în calitate de component al naționalei Rusiei.

În 2019, Aleksei Bakulev a primit Cupa Armatei, chiar de la ministrul Apărării, Serghei Șoigu.

În 2022, Bakulev a ajuns într-un sicriu de zinc, pe frontul din statul vecin. Știrea a apărut inițial pe site-ul Gorno-altaisk.info, fiind confirmată ulterior de colonelul ucrainean Anatoli Ștefan pe canalul său de Telegram.

Bakulev s-a născut în satul Verh-Uimon din districtul Ust-Koksinski al Republicii siberiene Altai, unde dictatorul Vladimir Putin și-a modernizat cele două buncăre antiatomice construite în perioada Uniunii Sovietice.

În 2014, anul anexării peninsulei Crimeea, Aleksei Bakulev s-a înrolat în armată, la Iujno-Sahalinsk, pe baza unui contract cu gradul de sergent major.

Gorno-altaisk.info: „În timpul desfășurării ostilităților, în vreme ce respingea un contraatac inamic, aflându-se în cadrul echipajului unui tanc T-72 și acoperind retragerea unităților sale, a suferit o rană, produsă de o schijă, incompatibilă cu viața”.

Înainte de a fi ucis, Bakulev a spus, într-un interviu pentru site-ul gorno-altaisk.info, că este fericit să meargă într-o „operațiune specială” în Ucraina. „Sincer, vreau să fiu deja într-o luptă adevărată. Să încerc să văd cum este. Sper că familia mea va înțelege această dorință, dacă va veni momentul”, a bravat siberianul.

Serghei Șoigu – Aleksei Bakulev

Anterior lui Aleksei Bakulev (26 de ani), alți doi campioni mondiali ruși la jocuri de război și-au pierdut viața în Ucraina: Bato Basanov (25 de ani) și Serghei Bronnikov (30 de ani). Basanov era de loc din Republica Buriatia. A pierit pe 14 martie în regiunea Donețk. Bronnikov, orginar din orașul Borzia (teritoriul Trans-Baikal), a murit pe 21 mai.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Sârbii l-au arestat pe generalul fugar Naumov, fost șef al Securității ucrainene. Acesta le-ar putea vinde rușilor secrete de stat, prin intermediul regimului pro-rus de la Belgrad

* VIDEO. Întrebarea cu care un jurnalist ucrainean l-a umilit pe mincinosul de Externe al Rusiei: „Ce bunuri furate din Ucraina a mai reușit să vândă Rusia până acum, în afară de grâu?”

* „Îi urăsc! Cât timp voi fi în viață, voi face orice ca ucrainenii să dispară!” – Afirmații demente ale fostului președinte rus Dmitri Medvedev, care anunță „inevitabila” folosire a armelor nucleare și „decapitarea în Piața Roșie” a ucrainenilor

* Generalul Wesley Clark: „Alianța NATO însăși va fi în pericol dacă Ucraina nu va primi sprijin deplin pentru a-l respinge pe Putin”

* Moment istoric: Germania va redeveni puterea militară numărul 1 a Europei. Parlamentul a aprobat un buget anual de 100 de miliarde de euro, al treilea cel mai mare din lume, după SUA și China

* Oribilul dialog dintre un soldat rus și mama lui: „Eu omor oameni aici, mamă!“ / „Ești sigur că sunt oameni? Hoholi!“ / „Batem prizonierii până le rupem oasele. N-am nicio remușcare” / „Și eu, dacă aș fi acolo, m-aș bucura!”

* VIDEO. „Am primit atât de multe rachete Harpoon, încât putem scufunda întreaga flotă rusă din Marea Neagră!”

* Rușii au ucis deliberat un jurnalist francez în Donbass, apoi l-au prezentat drept „mercenar străin” care le aducea muniție militarilor ucraineni!

* VIDEO. Cristoiu și Turcescu întețesc propaganda pro-Putin: „Aceste sancțiuni sunt îngrijorătoare, automate, orice-ar face Rusia” / „Occidentului i-a trebuit acest război mai mult decât lui Putin” / Pentru încheierea războiului, Ucraina ar trebui să cedeze teritorii Rusiei

* Digi 24 l-a scos din grilă pe Cristian Tudor Popescu. „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24” / „Diagnosticele puse au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”

* VIDEO. Podul prăbușit în Neamț, pe moșia baronului Arsene, a fost „reabilitat” acum 6 luni, cu bani PNDL, de firma unui fost consilier PSD

* „România e singura țară în care planul KGB a reușit. Revoluția a fost furată, lustrația nu s-a făcut deloc, iar corupția este enormă” – Thierry Wolton, scriitor și istoric francez

* Dezvăluirile lui Câcău (șef de filială județeană AUR, demisionar): „George Simion a organizat petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie” / „Dictator”, „fariseism grotesc”, „limbaj vulgar”, „comportament violent”

* Un fruntaș USR îi aplică „plăcuța suedeză” lui Cioloș: „Ai înțeles un căcat din politică. Să te uităm cât mai repede. M…e Cioloș!”

* Decizie istorică: din 2035, în UE se vor mai vinde doar mașini electrice! Parlamentul European a votat interzicerea mașinilor pe benzină, motorină sau gaz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.