sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsÎnchis de Guvern a doua oară, site-ul conspiraționist ortodoxinfo e din nou...

Închis de Guvern a doua oară, site-ul conspiraționist ortodoxinfo e din nou online, după o zi. “Noua Ordine Mondială, reuniune prin videoconferință”

-

Închis deja de două ori de guvern pe motiv că a distribuit informații false, teorii conspiraționiste și articole cu scopul de a dezinforma și panica publicul, portarul ortodoxinfo e din nou online, la nici 24 de ore de când a fost blocat!

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a restricționat marți, 5 mai 2020, accesul cititorilor din România la site-ul ortodox.info.ro, în urma unei cereri a guvernului.

Motivația: apariția unor articole conspiraționiste și panicarde, care anunțau publicul, printre altele, că pandemia de coronavirus este falsă, că se urmărește de fapt implantarea în oameni a unor cipuri prin care, ulterior, aceștia să fie “teleghidați” cu ajutorul antenelor 5G.

Originalul și clonele sale: ortodoxinfo.ro, ortodox.info.ro, ortodoxinfo.net

Era pentru a doua oară, pe parcursul stării de urgență, când ANCOM bloca un site cu numele ortodoxinfo. Prima oară, acest lucru se petrecuse pe 25 aprilie, după un articol apărut pe ortodoxinfo.ro anunța că ”se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre de concentrare și exterminare”.

- Advertisement -

Numai că, exact ca și data trecută, la nici o zi după blocarea site-ului care propaga teorii conspiraționiste promovate, în general, de agenții Rusiei, a apărut o a treia clonă: ortodoxinfo.net!

Cocktail dubios, “lipici” pentru naivi: ortodoxie, WW III, ecumenism, cipuri, sfintele canoane, anti-sistem

Aspectul site-ului este identic cu cel al precedentelor două închise de ANCOM: ortodoxinfo.ro și ortodox.info.ro. Pentru a fi cât mai clar că e vorba de aceiași autori în spatele portalului, în stânga frontispiciului scrie “ortodoxinfo.ro”.

Articolele sunt exact în aceeași notă ca și a precedentelor versiuni: printre icoane și așa-zise articole religioase sunt postate teorii conspiraționiste cu povești halucinante. Chiar rubricile principale ale site-ului sunt edificatoare: ortodoxie, anti-sistem, ecumenism, cipuri, WW III, alte știri, sfintele canoane.

- Advertisement -

Pagina de Facebook Ortodoxinfo2 are deja peste 11.500 de aprecieri!

Niciun articol din acest site nu este semnat. Nu există date de contact. ANCOM a scris, în comunicatul de marți, că serverele site-ului care folosește un nume cu trimitere la creștinism sunt plasate în afara României, iar firma care îl deține este un off-shore din San Francisco, SUA!

“Marioneta împăiată, Klaus Wuhannis, va ieși pe ușa din dos a istoriei, ca un adept al nazismului, al cenzurii și controlului total”

Cei care sunt în spatele site-ului au publicat și un text în care își bat joc de autoritățile române: “ANCOM ne blochează iar, revenim pe Ortodoxinfo.NET. Se pare că Guvernul „de dreapta” din România este cel mai bolșevic executiv din toată lumea. Este deranjat de faptul că adevărul iese la iveală și lumea îi va sancționa usturător la următoarele alegeri. Marioneta împăiată, Klaus Wuhannis, va ieși pe ușa din dos a istoriei, ca un adept al nazismului, al cenzurii și controlului total. Mai jos aveți decizia semnată de securistul Grindeanu, care atunci când era prim-ministru, a vrut să impună legea vaccinării obligatorii: (…). Ne puteți citi pe ortodoxinfo.net”.

Site-ul duduie efectiv de texte și filmulețe care mai de care mai panicarde și conspiraționiste. Aflăm de aici că un călugăr de la Muntele Athos ne avertizează să fugim la țară, pentru că vor veni vremuri și mai grele, că Bill Gates îl păpușează pe Emmanuel Macron, iar “Noua Ordine Mondială s-a reunit prin videoconferință”, că, de fapt, și Papa ar fi mână-n mână cu Bill Gates etc.

Există și un text în care autorii anonimi se laudă că au anticipat decizia CCR, pronunțată miercuri, 6 mai, de a anula amenzile aplicate în perioada Stării de Urgență. Este publicată pe larg motivația CCR.

Articolele cu teoria conspirației despre vaccinuri sunt cele mai „prizate” de public și strâng zeci de mii de aprecieri

Este remarcabilă înverșunarea cu care acel “cineva” din spatele site-ului, ascunzându-și identitatea și intențiile în spatele unei aparențe de luptă pentru “credința strămoșească”, promovează liniile directoare ale discursului susținut de Rusia și de PSD în varianta sa “hard”, din epoca Dragnea. O simplă persoană, dornică doar să facă bani sau să promoveze valorile creștine, e puțin probabil să aibă determinarea și resursele pentru a muta și promova, la fiecare câteva săptămâni, un site nou.

Faptul că site-ul a chemat la nerespectarea regulilor de distanțare socială și de izolare pe motiv că epidemia nu există, iar amenzile sunt ilegale este, de asemenea, deosebit de relevant. Mai ales începând de miercuri, când Curtea Constituțională controlată de PSD a emis o hotărâre în aceeași direcție.

Potrivit portalului rubrika.ro, site-urile ortodoxinfo.ro și ortodox.info.ro sunt promovate pe Facebook de paginile OrtodoxInfo și Graiul Strămoșesc.

Cele mai apreciate texte publicate acolo în ultimele 30 de zile au fost “Vaccinul promovat de Bill Gates în Africa a omorât mai mulți copii decât boala pe care încearcă s-o vindece” (33.320 de like-uri), “Vaccinarea va fi obligatorie pentru adulți și copii dacă săptămâna viitoare se va vota proiectul de lege în forma ieșită pe date de 2 martie 2020 pe sub mână din Comisia de Sănătate din cadrul Camerei Deputaților. ZIUA CA HOȚII” (25.214 de like-uri) și “Secretarul de stat olandez admite că 5G va fi folosit pentru controlul mulțimilor” (24.095 de like-uri).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Oculta Mondială v-a băgat la izolare ca să nu vedeți că instalează antenele 5G. O să vă bage CIP-ul prin așa-zisul vaccin împotriva Covid-19”. Au fost blocate site-urile care susțineau asemenea aberații

 

- Advertisement -

2 COMENTARII

 1. Raportul lui Dumnezeu către români:

  Anglia a decis în 1918 să ucidă evreii din Europa. Au discutat Planul Monstruos cu Adolf Führer la Palatul Buckingam. Acesta a acceptat să meargă la Berlin și să introducă nazismul în societate. Italia și Spania erau fascism. Planul Londrei era să distrugă poporul german descendent direct din goți și mai apoi prusaci.

  Nazistii germani erau prusacii de demult. Au exterminat evreii Germaniei și au pierdut bătăliile de la Leningrad, Stalingrad și Moscova între 1940 și 1944.
  Poporul nazist prusac a fost asasinat după Procesul de la Nurnberg și înlocuit de Statele Unite ale Americii cu popor american liberal școlit în America în limba germană și americană.

  Regele Mihai I Hohenzollern a abdicat în 1947 la București și ucis cu întreaga familie la Palatul Buckingam fiindcă a semnat Pergamentul Masonic englezesc de rupere și alipire a Transilvaniei regilor germanici 1918 la Ungaria, cerând în schimbul trădării sale ca poporul român din Transilvania să nu fie ucis de sovietici și pus să învețe limba maghiară. Regele Mihai I Hohenzollern a fost decapitat împreună cu întreaga sa familie nobilă de Bavaria.

  Comuniștii sovietici au exterminat la Organizația Națiunilor Unite tot poporul regelului Mihai I Hohenzollern din Constituția 1918, poporul român din Transilvania fiind asasinat și înlocuit cu popor maghiar din Statele Unite ale Americii și din Japonia. Popopul din Moldova, Muntenia și Oltenia a fost asasinat de sovietici și înlocuit cu popor din Ukraina și Siberia.

  Statele de la Organizația Națiunilor Unite în majoritate de 75% au refuzat să rupă Constituția de la 1918 și au refuzat să înlocuiască limba română.

  Cei trei Simioni din Brădiceni sunt Sfânta Treime a Bibliei cu origini europene sudice. Gazul și petrolul s-au terminat. În jurul României toți s-au sinucis în 2019. CIA a inventat boala mediatică Covid 19 ca să nu mai împartă bani poporului din Carpați dar mai ales să își ia adio în numele poporului american social democrat de la viața dură de pe Pământ.

  Dumnezeu a avut în grijă din 1976 numai 5000 de români din timpul regilor germanici la București. Cei care trăiesc în rural și au oi și capre și vaci și rezerve de porumb și pluguri cu cai sau boi o mai duc câțiva ani în singurătate. Dumnezeu a fost mereu desculț. Dumnezeu e primul hominid din județul Sălaj, de pe terasele râurilor din Transilvania care s-a născut fericit din burtica mamei, a învățat să se bucure de soare și a învățat să spună: mami sunt dacia adică de aici din apă? M-am născut acum 11.000 de ani. Eu cu prehominizii și hominizii am devenit dacii care au format Dacia din Carpații Soarelui.

  Dumnezeu moare ca orice om. În liniștea casei sale din Brădiceni județul Gorj. În trecut am fost numai istoricul Nicolae Iorga. Acum mi-am scos inelul de argint 925 de la Trendhim (cel cu capul de mort) și mă pregătesc zi de zi cu grădina mea verde din Brădiceni de somnul veșnic. Diavolul e Negura din Galaxie. Diavolul se îmbrăca numai în negru dacă se năștea.

  Dumnezeu nu a scris decât cele 10 legi din Biblie nu și Biblia. A fost o lecție mare.

  Cu plecăciune și un vis frumos uman,
  Dumnezeu Olivian Simion la Vatican

 2. Asta de mai jos e un angajat de acolo cred,plus naparka ce-si spune rammstein..si inca altii,se cunosc dupa ura fata de democratie si promoveaza anarhia,nesupunerea fata de OUGurile date in starea de urgenta de catre guvernul Orban ,atentie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -