Pandele, caraghios: „Opriți-vă odată, că o faceți pe Gabriela Firea președinta României, iar eu o vreau mamă la copiii mei acasă! Voi sunteți sănătoși la cap?”

2
1703

În zecile de apariții TV din ultimele săptămâni, de când s-a declanșat scandalul „Azilele groazei din Voluntari”, primarul Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a avut unele ieșiri care-l recomandă pentru un control de specialitate. Tupeul și agresivitatea individului au fost concurate doar de sminteala sa.

Florentin Pandele s-a plâns zile în șir că el și soția sa, Gabriela Firea, sunt victimele unui linșaj media, deși tocmai ei știu cum se fac linșajele, pe care de-a lungul vremii le-au finanțat generos din bugetele primăriilor din Voluntari și, respectiv, București.

În schimb, pe soții Pandele i-au deranjat adevărurile spuse și scrise despre ei. I-au înfuriat chiar, făcându-i să comită greșeli grave – ea a mințit penibil, el a trecut la blesteme și amenințări.

În special Realitatea Plus și România TV le-au dat spațiu de emisie să se manifeste. De la un punct, mai exact după demisia Gabrielei Firea din funcția de ministru al Familiei, România TV a schimbat macazul: n-a mai lucrat cu diversiuni în apărarea ei, ci a început s-o atace cu „azilele groazei”! Pandele s-a apărat orbește, cu argumente nebunești, iar prezența pe ecranul televiziunii lui Sebastian Ghiță pare să-l fi costat bani frumoși – cel puțin așa a insinuat el, în direct, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

În schimb, Realitatea Plus, prin vocea beizadelei Alexandra Păcuraru (pseudo-jurnalistă, fiica patronului-pușcăriaș Maricel Păcuraru, contestatară ineptă a justiției care i-a condamnat tatăl în dosarul devalizării Poștei Române), a ținut-o langa în apărarea clanului Firea-Pandele, cu argumente stupide, de genul „e soție, e fiică, e mamă, în curând va fi bunică – o asemenea femeie nu avea cum să maltrateze bătrâni”!!!

Mesajele caraghioase transmise de Florentin Pandele

Despre Firea președintă. „Dacă o mai țineți cu subiectul ăsta o săptămână, mi-e teamă că o scoateți pe Gabriela Firea președinte, și eu vreau să stea acasă, cu copiii. Și publicitatea negativă este tot publicitate. (…) Gabriela Firea nu voia să candideze pentru această funcție, dar voi o obligați să candideze și să câștige! Dacă o mai atacați mult pe Gabriela Firea, o faceți președintele României! Opriți-vă odată, că eu o vreau mamă la copiii mei acasă! (…) Continuați așa și o faceți președinta României! Dar nu vreau să ajungă președintă! Nu vreau! Lăsați-ne în pace, că ne-ați terminat familia!”

Despre Godei. „Aveți dovezi că a făcut lucrurile astea? Aveți dovezi? Aveți dovezi? (…) Dacă soția mea era grav bolnavă și șoferul ei nu era prin preajmă, iar individul ăsta (Godei – n. red.) era prin preajmă, ce era să facă? Nu era normal să urce în mașină și să meargă la spital cu el?”

Despre grija față de imaginea României. „În anii ’90, despre România se vorbea numai despre căminele de copii. Acum, dvs. aduceți România cu 20 de ani înapoi! Faceți un mare rău României vorbind atâta despre bătrânii maltratați. România va avea mult de suferit. De ce faceți rău României?!”

Despre sănătatea mintală a celor ce prezintă ororile din „azilele groazei”. „Voi sunteți sănătoși la cap? Încetați odată! Sunteți sănătoși la cap? De ce continuați? De ce nu vă opriți? Doamne, Dumnezeule!”

Despre justiție à la Voluntari. „Dom’le, fac moarte de om pentru familia mea… dacă e nevinovată!”

VIDEO. Pandele: „Îi trimite Sebi!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Curtea de Justiție a UE desființează regimul mafiot Iohannis – PSD – servicii: prescripția faptelor decisă de CCR, prin care au scăpat toți infractorii, este ilegală!

* „În loc să taie pensiile speciale și sinecurile, Ciolacu ne crește nouă taxele. Un parazit nu-și părăsește niciodată gazda de bunăvoie”

* Principalul vinovat instituțional pentru „azilele groazei”, secretarul de stat impus de Lia Olguța Vasilescu, a rămas în funcție. Jurnalistul Vanghele: „Ăsta e creatoru’ sistemului ăstuia nemernic, lumpenu’ ăsta patibular”

* VIDEO. Fiara dezlănțuită, în cazul „azilelor groazei”, deși era filmată și avea în față un bărbat în putere. „E clar că bieții bătrâni nu aveau nicio șansă, îi zdrobea bruta”

* VIDEO. Comportament bizar al șefei unui „azil al groazei”: a dansat pe stradă cântând „Criminalaaaaa!”. Dezlănțuirea în 7 fotografii

* VIDEO. Avocatul torționarilor din cazul „azilelor groazei”: fostul milițian Pavel Abraham, acuzat că a maltratat protestatari la Mineriada din 13-15 iunie 1990

* Dosarul „Otopeni”: șpăgi de peste 1,5 milioane de euro erau notate minuțios într-un fișier numit ”Viața e frumoasă”!

* SONDAJ. Românii au cea mai mare încredere în Codruța Kovesi. Intenția de vot la partide: PSD – 31%, PNL – 19%, AUR – 18%, USR – 11%

* VIDEO. La o zi după ce a nenorocit Nașul TV, Șoșoacă a adus o amendă și pentru Realitatea Plus! De data asta, complice la fake-news i-a fost conspiraționista dragnistă Anca Alexandrescu

* VIDEO. Hulpavul preot Calistrat povestește cum își dijmuiește enoriașii: 10% din toate cheltuielile nunții! „L-ați luat pe Dumnezeu de prost? Ai citit în Scriptură ce înseamnă zeciuiala? 10% trece-mi în cont sau pune-mi în plic!”

2 COMENTARII

  1. Marlanul asta are fracturi de logica cum rar am vazut. Pana acum Fierea a fost pe drumuri cu functii publice, in timp ce copii erau mici. Copiii s-au marit au acum in jur de 10 – 12 ani, iar tandala vrea ca ma-sa cu el? Probabil sa ii pazeasca sa nu dea in cap la cobra. Si chiar daca sta, am vazut ce rezultate are cu copiii sai, a se vedea ce s-a intamplat cu Tudor, ajuns un ratat care o uraste pe ma-sa. S-a dat rau de tot prostul in stamba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here