VIDEO. Fiara dezlănțuită, în cazul „azilelor groazei”, deși era filmată și avea în față un bărbat în putere. „E clar că bieții bătrâni nu aveau nicio șansă, îi zdrobea bruta”

7
4948
Bruta Cristina Dumitra în acțiune

Clanul Firea-Pandele are violența în sânge, mai ales când sunt dezvăluite faptel oribile ale membrilor săi în cazul „azilele groazei”. Cristina Dumitra, șefa unui „azil al groazei”, l-a înjurat și agresat pe activistul civic Marian Moroșanu, supranumit „Ceaușescu”, la Curtea de Apel București.

Cristina Dumitra administra „Casa Cora”, unul din „azilele groazei” din Voluntari, unde bătrânii erau supuși unor tratamente degradante, la limita torturii. Mai mult, ea îi păcălea pe bieții oameni, aflați într-o accentuată stare de vulnerabilitate, pentru a le lua pensiile și apartamentele.

Cristina Dumitra a fost reținută de procurori și este cercetată sub control judiciar. La termenul de joi, 20 iulie, de la Curtea de Apel, aceasta a fost așteptată de activistul civic Marian „Ceaușescu”, care – în stilul său obișnuit – i-a adresat cuvinte dure: „Uitați torționara! Criminala! A furat banii bătrânilor, și-a bătut joc de ei!”. În vizor a fost luat și avocatul acesteia, Pavel Abraham, fost mare șef în Miliția ceaușistă și apoi în Poliție: „Uitați-l și pe criminalul din decembrie 1989. Ne-ai bătut, bă, criminalule! Pe 21 decembrie ai tras în noi!”.

În primă fază, Cristina Dumitra a părut că-l ignoră pe Marian „Ceaușescu”, executând câteva mișcări ciudate, aparent de dans în stradă, dar mai degrabă țopăieli caraghiose. Apoi, femeia s-a îndepărtat, lăsându-l în prim-plan pe Abraham.

În scurt timp, ea a revenit însă și s-a repezit cu furie spre activistul civic, care o filma. Individa l-a stropit cu apă și l-a înjurat, amenințând să-l și lovească.

Apoi, Cristina Dumitra a urcat în mașina condusă de Abraham și i-a arătat semne obscene lui Marian „Ceaușescu”. Mașina a plecat pe sens interzis, a acuzat ctivistul civic.

VIDEO: Agresarea lui Marian „Ceaușescu” de către Cristina Dumitra

Secvența filmată de Marian „Ceaușescu” a fost comentată sâmbătă, pe Facebook, de Cătălin Prisacariu, jurnalist la Defapt.ro și fost șef al Știrilor TVR: „Azi am văzut și eu de ce e în stare una din șefele unui fost azil de bătrâni din Ilfov față în față cu un bărbat în putere, activistul civic Marian «Ceaușescu». E clar că bieții bătrâni nu aveau nicio șansă, îi zdrobea bruta, la propriu. Sentimentul de acută greață mi-a fost intensificat de prezența milițianului Abraham, avocatul doamnei”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dosarul „Otopeni”: șpăgi de peste 1,5 milioane de euro erau notate minuțios într-un fișier numit ”Viața e frumoasă”!

* SONDAJ. Românii au cea mai mare încredere în Codruța Kovesi. Intenția de vot la partide: PSD – 31%, PNL – 19%, AUR – 18%, USR – 11%

* Încă o „țeapă” a guvernării PSD-PNL: Legea salarizării promisă de Guvern profesorilor în timpul grevei nu e gata nici azi, deși pe 15 iulie ar fi trebuit să intre în vigoare!

* Conflict la vârf: PSD vrea să sufoce economia privată cu măriri de taxe și impozite, ca să acopere deficitul făcut de ministrul Câciu și clientela de partid; PNL nu e de acord

* DOCUMENT. Președinta Comisiei Europene atrage atenția Puterii PSD-PNL: „Dacă nu elimină pensiile speciale, România nu va primi tranșa a treia din PNRR!”

* Gonind pe contrasens cu Mercedesul său, deputatul Gheorghe Șimon (PSD) a băgat în spital două femei și s-a oprit în curtea unui localnic. Șimon a fost ministru al Economiei în regimul Dragnea

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

EDITORIAL PAPAHAGI: Femeia aceasta rea și coruptă

* Pandele către Ciutacu, în direct la RTV: „Voi știți cât am de plătit? Întrebați-l pe Sebi Ghiță cât am de plătit pentru faptul că… da? După cât am de plătit, îmi dați voi înapoi că am făcut rating?”

* VIDEO. La o zi după ce a nenorocit Nașul TV, Șoșoacă a adus o amendă și pentru Realitatea Plus! De data asta, complice la fake-news i-a fost conspiraționista dragnistă Anca Alexandrescu

7 COMENTARII

 1. Viața e minunată pentru tovarășul Abraham-ham 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  Dormiți liniștiți … 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • In lipsa prezentei autoritatilor de forta ar trebui sa apara din nou haiducia si justitiarii. Pe baze moderne, ca sa zic asa. Vidul de putere in societate trebuie umplut iar cei ce il umplu nu trebuie sa fie interlopii.

   • Din pacate, furia poporului ar fi singura solutie in aceasta societate condusa de institutii in totalitate corupte.
    Nu degeaba țicnita directoare țopaia si dansa, asistata de avocatul ei, si el putred de ticalos. Stia din experienta si avea asigurari de la mafiotii sefi ca pana la urma criminalilor nu li se intampla nimic. Ca institutiile sunt cu ei, desi dreptatea este de cealalta parte.

    • De asta nici nu se poate definitiva dosarul revolutiei. Pentru ca cei vinovati de crimele de atunci, oameni de tipul lui Pavel Abraham, au continuat sa activeze in sistem. Securitatea a ramas la putere. Securitatea isi fidelizeaza membrii nesanctionind niciodata pe nimeni dintre ei indiferent ce ticalosie fac. De asta nu patesc nimic niciodata ticalosii astia orice ar face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here