Americanii dețin epava unui OZN și cadavrele echipajului non-uman care-l conducea. Mărturia unui fost ofițer de informații în Congresul SUA

0
2621
Fostul agent David Grusch este "absolut convins" de existența extratereștrilor și spune că a văzut dovezi în acest sens

Statele Unite sunt în posesia epavei unui obiect zburător neidentificat (OZN), iar autoritățile ascund faptul că există dovezi ale existenței altor civilizații în Univers, a afirmat miercuri un fost ofițer de informații american în fața unei comisii de anchetă a Congresului. France24.com scrie, citând AFP, că fostul ofițer David Grusch a depus mărturie, sub jurământ, că Guvernul SUA deține epava unei nave extraterestre, dar și cadavrele echipajului non-uman care o conducea.

Martorul David Grusch le-a spus congresmanilor: „Am fost informat, în timpul îndeplinirii sarcinilor mele oficiale, despre un program de recuperare și de studiere a tehnologiei dupăaccidentul UAP (fenomen anormal neidentificat – n. red.), care a durat mai multe decenii. Am luat decizia, pe baza datelor pe care le-am colectat, de a raporta aceste informații superiorilor mei și mai multor inspectori generali, devenind de fapt un avertizor de integritate”.

Presat să dea detalii în cursul audierii, Grusch a spus de mai multe ori că nu poate comenta într-un cadru public, deoarece informațiile sunt clasificate, dar a susținut că Guvernul SUA ascunde informații despre UAP-uri nu numai publicului, ci și Congresului, și că a intervievat personal persoane care au cunoștințe directe despre navele non-umane.

„Mărturia mea se bazează pe informațiile care mi-au fost furnizate de persoane cu un istoric îndelungat de legitimitate și de servicii aduse acestei țări – multe dintre ele au împărtășit, de asemenea, dovezi convingătoare sub formă de fotografii, documente oficiale și mărturii orale clasificate”, a declarat Grusch în fața membrilor comisiei.

Congresmanul american Tim Burchett împărtășește ideea că Guvernul a ascuns informații, spunând în deschiderea audierii – care a inclus și mărturiile a doi foști ofițeri de marină care au declarat că au fost martori ai UAP – că „vom descoperi mușamalizarea”.

John Kirby, purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Națională al SUA, a fost întrebat dacă există viață în afara planetei Pământ, dar a răspuns că nu are un punct de vedere – nici pozitiv, nici negativ. „Ceea ce credem noi este că acolo au loc fenomene aeriene inexplicabile, care au fost invocate și raportate de piloții din Marină și Forțele Aeriene. Nu avem răspunsurile despre ce sunt aceste fenomene aeriene”, a spus Kirby.

Ofițerul american David Grusch nu e primul care vorbește despre existența unor civilizații extratereste. În 2020, generalul israelian Haim Eshed, profesor universitar care a condus programul spațial israelian în perioada 1981-2010, a declarat că extratereștrii există și cel puțin două guverne – cele din SUA și Israel – se află în contact cu aceste civilizații.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Curtea de Justiție a UE desființează regimul mafiot Iohannis – PSD – servicii: prescripția faptelor decisă de CCR, prin care au scăpat toți infractorii, este ilegală!

* „În loc să taie pensiile speciale și sinecurile, Ciolacu ne crește nouă taxele. Un parazit nu-și părăsește niciodată gazda de bunăvoie”

* Principalul vinovat instituțional pentru „azilele groazei”, secretarul de stat impus de Lia Olguța Vasilescu, a rămas în funcție. Jurnalistul Vanghele: „Ăsta e creatoru’ sistemului ăstuia nemernic, lumpenu’ ăsta patibular”

* VIDEO. Fiara dezlănțuită, în cazul „azilelor groazei”, deși era filmată și avea în față un bărbat în putere. „E clar că bieții bătrâni nu aveau nicio șansă, îi zdrobea bruta”

* VIDEO. Comportament bizar al șefei unui „azil al groazei”: a dansat pe stradă cântând „Criminalaaaaa!”. Dezlănțuirea în 7 fotografii

* VIDEO. Avocatul torționarilor din cazul „azilelor groazei”: fostul milițian Pavel Abraham, acuzat că a maltratat protestatari la Mineriada din 13-15 iunie 1990

* Dosarul „Otopeni”: șpăgi de peste 1,5 milioane de euro erau notate minuțios într-un fișier numit ”Viața e frumoasă”!

* SONDAJ. Românii au cea mai mare încredere în Codruța Kovesi. Intenția de vot la partide: PSD – 31%, PNL – 19%, AUR – 18%, USR – 11%

* VIDEO. La o zi după ce a nenorocit Nașul TV, Șoșoacă a adus o amendă și pentru Realitatea Plus! De data asta, complice la fake-news i-a fost conspiraționista dragnistă Anca Alexandrescu

* VIDEO. Hulpavul preot Calistrat povestește cum își dijmuiește enoriașii: 10% din toate cheltuielile nunții! „L-ați luat pe Dumnezeu de prost? Ai citit în Scriptură ce înseamnă zeciuiala? 10% trece-mi în cont sau pune-mi în plic!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here