Orban, victorie împotriva PSD în Parlament! Supra-acciza la carburanți, eliminată

0
4424
Ludovic Orban, președinte PNL, obține o primă victorie importantă împotriva PSD: eliminarea supra-accizei la carburanți

Robert Sighiartău, secretarul-general al PNL, a anunțat marți o primă victorie a liberalilor împotriva PSD. În Comisia pentru buget, finanțe și bănci  a Camerei Deputaților, supra-acciza la carburanți, dar și supra impozitarea contractelor part-time au fost eliminate.

El spune că acest prim pas este unul foarte important și se așteaptă ca decizia comisiei să fie urmată și de un vot favorabil în parlament.

„Am înregistrat o primă mare victorie în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor: supra-acciza la carburanţi şi supra-impozitarea contractelor part-time au fost eliminate! Urmează bătălia şi votul final în plenul Camerei. Sunt sigur că vom fi victorioşi şi acolo”, a scris Sighiartău, marţi, într-o postare pe Facebook.

Pentru liberali, eliminarea acestor mega-taxe e văzută ca o mare victorie înainte de sfârșitul anului, una care va avea un impact imediat în ce privește îmbunătățirea veniturilor pentru cetățenii români.

„Românii trebuie să scape de supra-acciza oneroasă la carburanţi şi de supra-impozitarea muncii part-time. Ar fi unele dintre cele mai bune veşti de sărbătorile de iarnă”, a mai anunțat Sighiartău.

Contractele de muncă în regim part-time, în urma deciziei Guvernului PSD, erau impozitate la nivelul unui contract de muncă pe o perioadă întreagă (full-time).

Era o decizie care punea o povară suplimentară pe angajator și a scos de pe piața muncii posibilitatea angajaților de a munci perioade mai reduse de timp sau de a avea o a doua slujbă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Se-alege praful de Pro România! Ruptura definitivă a lui Mihai Tudose de Ponta, cu mesajul „Doar atât. Deocamdată…”

* Orban l-a dat afară pe șeful ANPC, nepotul unui lider stalinist, combinat cu interlopii lui Dragnea și cu fiul lui Năstase

* Cum arată o cârtiță a infractorilor în justiție. Judecătoarea care a vrut să-l scape de pușcărie pe Dragnea și s-o achite pe Alina Bica

* VIDEO. Radu Moraru către români: „Sunteți fraieri și proști! De ce-ați fost la vot?! De azi, eu sunt adevăratul președinte al României. Voi fi coșmarul lui Iohannis! El e mai prost decât Dăncilă”

* Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

* Dementul caraghios din Coreea de Nord îl jignește grav pe premierul Japoniei: „idiot”, „cel mai prost om din istorie”

*Dincă a băgat-o pe Alexandra în curte sub ochii a două polițiste și ai oamenilor adunați la înmormântare

* Blasfemia „ciumei roșii”: PSD vrea să-și schimbe numele în PNȚCD, cu ajutorul lui Pavelescu!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here