Orban și Cioloș au dat semnalul: vot și la europarlamentare, și la referendum

0
232
Ludovic Orban la secția de votare

​Președintele PNL, Ludovic Orban, și copreședintele Alianței USR-PLUS, Dacian Cioloș, au votat de dimineață, pentru a dat un semnal puternic de participare la vot. Orban și-a exercitat dreptul electoral în București, iar Cioloș la Zalău.

Ludovic Orban:

* „Am votat ca să fiu sigur că România va fi condusă de oameni cinstiți și corecți, să fiu sigur că Guvernul nu va mai putea emite ordonanțe de urgență care să calce în picioare independența justiției.”
* „Sunt convins că referendumul va fi validat, pentru că românii au înțeles că votul este cea mai puternică armă pe care o au.”
* „Adevărații deținători ai puterii publice sunt cetățenii români, care au înțeles că exercitarea puterii se face prin vot. Sunt convins că nu se vor lăsa manipulați și intimidați, și că își vor exercita votul și la alegeri, și la referendum.”
* „După aceste alegeri, actuala Putere nu va mai avea nicio legitimitate.”

Dacian Cioloș

* „Se simte o mobilizare foarte bună la urne și în orașe, și la sate. În urma acestui vot putem transforma deznădejdea în speranță.”
* „Sper să fie cât mai mulți români care să meargă azi la vot. Foarte mulți știu exact de ce să voteze și pentru europarlamentare, și pentru referendum.”
* „Sunt convins ca votul va avea un efect mai mare decât de a trimite 32 de reprezentanți ai României în Parlamentul European. Va fi un vot-semnal.”

Dacian Ciloș după ce a votat, la Zalău

CITIȚI ȘI:

* 3,36% la ora 9.00! Prezență la vot mult mai bună decât la alegerile parlamentare din 2016

Prezență bună la vot: 1,33% la ora 8.00, mult peste cea similară de la alegerile parlamentare din 2016

VIDEO. Mobilizare mare și în diaspora. Coadă impresionantă la Roma, pe o ploaie sâcâitoare

„1-0 împotriva hoţiei. Hai că se poate!”. Românul care a votat primul în lume anti-PSD, în 2014, a fost primul şi azi, în Noua Zeelandă

Totul despre alegeri și referendum. Puteți vota în orice secție de votare, din România sau din străinătate

Unde pot vota românii din diaspora. Lista și adresele celor 441 de secții de votare

Republica interlopă Manda-Olguța. Teroare în Primăria Craiova: „Cine votează la referendum va fi dat afară!”

Eroina din Republica Manda-Olguța: doctorița care n-a lăsat morții să voteze. „O să-ți smotocesc mutra aia, bandito!”, a amenințat-o primarul PSD

Mesaj emoționant din diaspora: „Suntem aici, fiecare pe unde putem și pe unde ne-a trimis soarta. Luați doi-trei prieteni, sunați-vă părinții și neamurile și mergeți la vot! Nu există altă cale”

Mesaj cuceritor al unei eleve eminente. „Primul vot e ca primul sărut. Să fim atenți la cine-l dăm, ca să nu ne pară rău după aceea!”

VIDEO. Candidatul repetent: „Vrei să mă ajuți? Stai acasă!”. Un nou clip viral prin care Mircea Bravo îndeamnă lumea la vot

Scrisoarea Andreei Răducan către români. „Haideți cu toții la vot! Să alegem înțelept, să nu mai tolerăm hoția și minciuna!”

„Vă rog din suflet să mergeți la vot!” – „ultima dorință” a lui Victor Rebengiuc, la 86 de ani, în fața a zeci de mii de oameni, în Piața Victoriei

Biserica Catolică îndeamnă oamenii la vot. Biserica Ortodoxă a mai ratat o ocazie de a ieși din cârdășia cu PSD

Exit-poll-urile vor fi făcute de oamenii PSD: Pieleanu și Buble. Să vedem câte procente vor da în plus PSD-ului!

Iohannis: „Ce obrăznicie din partea CNA!” / „E jalnică încercarea PSD de a boicota referendumul”

Barometrul IMAS la prezidențiale: Iohannis are mai mult decât Tăriceanu, Ponta și Dragnea la un loc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here