De când a apărut contractul lui Ghiță TV cu Loteria Română, au dispărut „cipurile implantate în bile”! Marile premii nu se mai câștigă „doar de Sărbători”

6
410

Cândva, România TV lansa atacuri în cascadă la adresa Loteriei Române. Aproape că nu era zi din săptămână ca „Porkoș” și tovarășii săi slugarnici să nu debiteze tot felul de teorii ale conspirației. Evident, nu se aducea nicio probă concludentă care să le justifice afirmațiile. Se bazau adesea pe emanațiile abracadabrante ale „clarvăzătoarei” caraghioase Monica Tatoiu.

Atotștiutoarea Monica Tatoiu recita de fiecare dată cu o fervență enervantă același text: că se câștigă potul cel mare numai în preajma Sărbătorilor. Era în fapt o minciună sfruntată. La o simplă consultare a statisticii legate de numerele extrase de-a lungul vremii la cel mai popular joc – Loto 6/49 – se putea demonstra contrariul. Adică, ieșeau la suprafață toate aberațiile Monicăi Tatoiu, aprobate cu entuziasm de yesman-ul „Porkoș”.

Își mai dădea cu părerea și „celebrul” perdant Stelian Ogică, profund dezamăgit că nu-i ies sutele de scheme jucate din cauza bilelor „măsluite”. Curgeau apoi „reclamațiile” din partea reprezentanților Loteriei Române către redactorul-șef al RTV, Eugen Chelemen, executantul fugarului PSD-ist Sebastian Ghiță. Era înștiințat că Loteria Română este o instituție prestigioasă, cu o veche tradiție în jocurile loteristice, pusă în slujba cetățeanului și alte bla-bla-uri.

În replică, aflat într-o vânătoare disperată de contracte cu statul, mai apărea în direct și Chelemen și îi lua la rost pe capii Loteriei pentru lipsa de transparență.

Apoi, după ce România TV a semnat un contract extrem de profitabil cu Loteria Română, Chelemen s-a potolit brusc ca un sugar care și-a primit înapoi suzeta. Iar odată cu dispariția lui de pe post, s-au încheiat și „anchetele” penibile ale subordonaților săi. Nu mai vorbește nimeni acum la România TV despre „escrocheriile” de la Loterie, nici despre „cipurile” instalate în bile.

Nici n-ar fi posibil, câtă vreme postul fugarului Ghiță a încasat în ultimii 5 ani 12 milioane de lei (2,5 milioane de euro) de la Loteria Română. Acum e liniște și pace: și la România TV, dar și la Loteria Română. Iar „Românii au Noroc” de două ori pe săptămână, când au loc extragerile la Joker, Loto 5/40 și Loto 6/49, de parcă s-ar câștiga marele premiu o dată pe lună la Joker și 6/49.

Ce înseamnă asta? Că pe „ghițari” nu-i doare nici măcar în cot de jucători. Nu-i interesează dacă jocurile de tip loto se desfășoară în mod corect sau incorect. Nu asta îi arde. Sunt preocupați numai de purcoiul de bani venit din contracte cu statul. Iar pentru a obține aceste contracte, „ghițarii” sunt în stare să recurgă la metode josnice: fie să-i ponegrească la nesfârșit pe cei care nu sunt dispuși să semneze pactul cu ei, fie, dimpotrivă, să le sufle și-n iaurt dacă-și primesc tainul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* S-a născut naționala de fotbal pentru America 2026! Mergem cu încredere la Euro 2024: avem, în sfârșit, o echipă valoroasă și cu suflet

* VIDEO. Cum au prăduit PSD-iștii Parcul IOR. Nicușor Dan: „Firea și Negoiță au spus că a ars arhiva și nu pot demonstra că acolo e parc! Prefectul Capitalei a mers la instanța necompetentă”

* Festivalul analfabeților, organizat de Robert Negoiță în fața PMB: nici măcar un mesaj al PSD nu era scris corect românește! Negoiță însuși a luat BAC-ul la 31 de ani și a plagiat integral teza de doctorat

* Propagandă scârboasă făcută Chinei și Rusiei de un profesor universitar doctor din Sibiu. Minciuni grosolane, antisemitism, dezinformare, intoxicare. Antioccidentalism violent, în termenii propagandei bolșevice a anilor ’50

* EDITORIAL. Nerușinatul domn Rareș Bogdan – „number one” în căpușarea banilor publici. La piață, cu prada la vedere

Antena Group – 935.292,99 lei, Gândul – 360.000 de lei, Digi 24 – 332.732,5 lei, podiumul banilor publici încasați de presă de la Robert Negoiță pentru propagandă

* VIDEO. Interviu vomitiv al Danei Budeanu cu Marcel Ciolacu: „Când vorbiți, liniștiți. Observați binele din oameni. Sunteți un monument de răbdare!”

SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Diversiunea „Longhin Jar” la Realitatea Plus. Adevărata Biserică Ortodoxă Ucraineană are 20 de milioane de credincioși și nu se supune Moscovei, cum face provocatorul Jar

Unul dintre cei mai reputați jurnaliști germani, considerat expert de top în probleme rusești, a luat șpăgi de 600.000 de euro de la Moscova! În România, rețeaua cuprinde șefi de publicații, spune Armand Goșu

6 COMENTARII

  1. Interesant articol!
    Și eu as merge pe urna cu bile învârtiă manual. Ar fi cea mai sigură cale pentru a evita speculațiile de fraudă. Atunci ar juca mai multă lume, deocamdată nu joaca pentru ca n-au încredere.

  2. „Primarul de la Crevedia și întreaga lui echipă, până la portar, și-au aprobat din pix o creștere de salariu cu 70%.”

    O FI DE LA PARTID ? MUCLES SI BAGATI LA TESCHEREA ? slugile LUI sir pol ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here