Nerușinatul domn Rareș Bogdan – „number one” în căpușarea banilor publici. La piață, cu prada la vedere

9
548

Rareș Bogdan a încercat să-și facă singur dreptate cu un tupeu grosolan atunci când a fost chestionat de jurnaliști în legătură cu ceasul de 30.000 de euro etalat în piața agroalimentară din Șimleul Silvaniei. A spus că poate purta ce vrea, că-și permite acest lux, fiindcă a lucrat în domeniul privat – adică, a strâns banii de la defuncta Realitatea TV, devenită Realitatea Plus.

Numai că același „sincer” Rareș Bogdan n-a scos o vorbă despre enormele și nerușinatele contracte prin care a „muls” statul român, prin firmele sale de așa-zisă consultanță, în timp ce era și jurnalist „moralist” și-i tăvălea tocmai pe politicienii care l-au ajutat să ia aproape 1,5 milioane de euro din bani publici.

E cazul să i se reamintească de fiecare dată când dă dovadă de obrăznicie față de cei care au avut încredere în el și l-au trimis la Bruxelles pe bani mulți, deși, după atâta vreme, nu s-a remarcat cu absolut nimic folositor în favoarea românilor: doar cu gargară ieftină, găunoasă, populistă, servită pentru mascarea incompetenței.

Sumele grase pe care și le-a tras individul, cu o lăcomie de rechin flămând și părăsit de orice urmă de moralitate:

 • 308.000 de euro de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF);
 • 280.000 de euro de la Romgaz SA;
 • 263.700 de euro de la Transgaz SA;
 • peste 177.000 de euro de la Primăria Cluj-Napoca;
 • 127.000 de euro de la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca;
 • 110.000 de euro de la Hidroelectrica SA;
 • circa 100.000 de euro de la Electrica Transilvania Nord SA.

A mai „ciupit” ca „milogul”:

 • 30.000 de euro de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca (prețul ceasului cu care s-a afișat în piață, în loc să lase banii pentru achiziționarea de medicamente pentru bolnavi);
 • peste 35.000 de euro de la ANAF Cluj;
 • 27.000 de euro de la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest;
 • 23.000 de euro de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca;
 • 5.400 de euro de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca;
 • 2.300 de euro de la ARCUB.

Să fim serioși, numai din leafa consistentă de la fosta Realitatea TV nu s-ar fi putut descurca Rareș Bogdan cu atâtea îndatoriri pe cap: să aibă și colecție de ceasuri de 200.000 de euro, să-și ia și costume scumpe (că doar nu le-a cumpărat din talcioc sau de prin vreun mall la reducere), să-și ia și mâncare (că doar nu își „umple” coșul după modelul PSD-istului Ciolacu, dând 3 lei pe un pateu plin cu E-uri), să-și achite și întreținerea (care, cu siguranță, nu e una de 100 de euro pe lună), să-și întrețină și restul familiei și așa mai departe.

În cazul lui Rareș Bogdan e valabilă zicala „Cine se scuză se acuză”. Dacă era atâta bogăție în domeniul privat (fără bani sifonați de la stat), de ce a mai intrat în politică, de ce n-a rămas un „biet” patron „curat ca lacrima” și de ce trage cu dinții să mai obțină un mandat de europarlamentar?

Practic, toate legumele și fructele expuse pe tarabele acelei piețe nu costau cât ceasul lui Rareș Bogdan! În loc să se afișeze cu el printre oamenii amărâți care nu trăiesc, ci supraviețuiesc, fostul „domn number one” al lui Klaus Iohannis trebuia să-l vândă, iar cu banii obținuți de pe urma lui să cumpere toate bunurile din piață și să le doneze unor centre de plasament. Era mult mai câștigat și cu sufletul împăcat că a făcut un gest normal într-o Românie ce continuă să fie a doua cea mai săracă țară din spațiul comunitar, după Bulgaria.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Cum au prăduit PSD-iștii Parcul IOR. Nicușor Dan: „Firea și Negoiță au spus că a ars arhiva și nu pot demonstra că acolo e parc! Prefectul Capitalei a mers la instanța necompetentă”

* Festivalul analfabeților, organizat de Robert Negoiță în fața PMB: nici măcar un mesaj al PSD nu era scris corect românește! Negoiță însuși a luat BAC-ul la 31 de ani și a plagiat integral teza de doctorat

Antena Group – 935.292,99 lei, Gândul – 360.000 de lei, Digi 24 – 332.732,5 lei, podiumul banilor publici încasați de presă de la Robert Negoiță pentru propagandă

* Propagandă scârboasă făcută Chinei și Rusiei de un profesor universitar doctor din Sibiu. Minciuni grosolane, antisemitism, dezinformare, intoxicare. Antioccidentalism violent, în termenii propagandei bolșevice a anilor ’50

* VIDEO. Interviu vomitiv al Danei Budeanu cu Marcel Ciolacu: „Când vorbiți, liniștiți. Observați binele din oameni. Sunteți un monument de răbdare!”

„Îmi plac și mie jumării, șoricii…” De „patrioată” ce e, beizadeaua de la Realitatea Plus agresează permanent limba română. Astă-vară se lupta cu „țițeii”, că erau prea mulți

SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

Unul dintre cei mai reputați jurnaliști germani, considerat expert de top în probleme rusești, a luat șpăgi de 600.000 de euro de la Moscova! În România, rețeaua cuprinde șefi de publicații, spune Armand Goșu

Minciună gravă a unui deputat AUR: „Franța, acum, e mai mult un stat musulman decât creștin. Nu e departe nici Germania, nu e nici Belgia”

* Miracol în Kenya: s-a-ntâlnit Mutu’ cu Mutua! Safari prezidențial în Parcul Național Nairobi

9 COMENTARII

 1. O caracterizare mai buna făcută acestui parvenit politic pe numele sau Rareș Bogdan , care sugea peste 220000 lei de la televiziunea REALITATEA , CARE AVEA DATORII LA ANAF DE PESTE 5 MILIOANE DE EURO.!!
  UN NEISPRĂVIT INTRAT IN POLITICA PENTRU CA LA “ urla “ la REALITATEA ÎMPOTRIVA PSD-ului, actualii parteneri de coaliție PSD@PNL , pe care ii înfiera.!
  O FĂCEA NU DIN CONVINGERE DIAR CA SA AUDĂ LA URECHILE LUI LUFOVIC ORBÁN FOSTUL PREȘEDINTE PNL PE CARE L-A “ VRĂJIT “ CU CONVINGERILE SALE LIBERALE.! DE FAPT INDIVIDUL ASTA NU ARE CONVINGERI LIBERALE , LE ARE DOAR SA CURGĂ BANII ȘI ATÂT.!!!
  AȘA SE ÎNTÂMPLA IN SOCIETĂȚILE DEMOCRATICE CÂND RĂSAR ASEMENEA SPECIMENE POLITICE GEN RAREȘ BOGDAN.!
  DACĂ-L MAI ȚINĂ MULT PREȘEDINTELE PNL O SA SE DUCĂ PARTIDUL LA VIITOARELE ALEGERI DIN 2024 la SUB 15%.!
  VOI CEI DIN PNL AȚI PARIAT CU RAREȘ BOGDAN CA PE UN CAL MIRT CARE NU V-A ADUS NICI MAI MULTE VOTURI CI DOAR V-A TRAS IN JOS.!!
  !DACA VREȚI CA PNL SA MAI URCE IN SONDAJE PUNEȚI-L PE LINIE MOARTA PE GARGARAGIUL RAREȘ BOGDAN, UN FEL DE RICĂ VENTURIANO DE INEGALABILUL ION LUCA CARAGIALE!!!!

 2. Un pacalici. Este regula de bun-simt, cand te duci la piata sa faci propaganda cu mass-media dupa tine nu iti afisezi opulenta. Prostul e din alt film. D-asta Simion Aurarul are priza la patura medie si de jos, ca vine cu circoteca pe limba lor.

 3. Rareselul neamului sau “Raresica Che-Gargara” cum l-a poreclit de curand un ziarist independent
  nu face circ de capul lui. Isi face treaba pentru care a fost plantat in PNL asa cum anterior a fost trimis la Realitatea, unde a protestat teatral contra maltratarii legilor justitiei de catre ciumatii rosii, facea tam-tam ca a intervievat-o pe fiica lui Lucian Blaga care i-a oferit o carte cu dedicatia “Rezist”, ii invita, este drept doar o data maximum de doua ori pe ziaristii integrii Malin Bot, Grigore Cartianu, pe activistul civic Marian Morosanu alias Ceausescu sau se vantura ca un cabotin prin Piata Victoriei la mitingul maraton in sprijinul justitiei maltratate de ciumatii rosii. Lumea uita insa ca mult mai frecvent ii invita pe Tudorache-Diamant, pusculitza din banii contribuabilor a fsb-istului Ivan Cheban, pe ziaristii putininofili ai actualului “Clubul de Presă Gușă, SRS & asociații”, sau pe actualul aurolac, “romanul verde” Muhamad Munaf. Uitam oare ca el singur declara de la Cluj in vara lui 2012 ca urmeaza sa vina la Bucuresti sa ajute eforturile USL de a il dobori pe Basescu ?
  Dupa ce a dobandit pe nedrept aura de #rezist a continuat sa deserveasca interesele celor care il teleghideaza, adica nici mai mult nici mai putin decat incorijibila “Ciuma Rosie” si arondatul sau “Cartel Mafia Masmedia”.
  Cine ii mai acorda credibilitate acestui individ provenit din infama academie de politruci securisto-comunisti de Cluj (Dancu, Marga, Fam. Maior si de ce nu cu onor dom’ presedinte academik I.A.-P.) are in mod evident probleme cognitive. Daca ar exista posibilitatea sa se cuantifice gradul de degradare morala a PNL-ului cel mai potrivit aparat de masuratoare ar trebui sa fie denumit “Rareshometrul” iar unitatea de masura “rareshonul”.

 4. De unde dracului suflet si constiintā la un circar cu condeiul si vorba de vânzare? Mercenar nerusinat care a fācut carierā pe bazā de tupeu si trafic de iluzii , parazit al banilor altora si gargaragiu de serviciu , individul care se crede pe cai mari si are tendinte megalomanice vrea respect si statut social elevat? Dacā s-ar vedea prin ochii nostri s-ar ascunde în fundul pāmântului pentru cā ar realiza cā nu meritā nici mācar scuipatul pe care nu-l irosim pe obrazul lui de trādātor al votului primit de la amārâtii pe care-i trādeazā cu fiecare aparatie flamboaiantā de juvete cabotin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here