VIDEO. Interviu vomitiv al Danei Budeanu cu Marcel Ciolacu: „Când vorbiți, liniștiți. Observați binele din oameni. Sunteți un monument de răbdare!”

9
488
Ciolacu a acordat un interviu grețos Danei Budeanu, o influenceră conspiraționistă care gravitează în jurul PSD

Unul dintre cele mai slugarnice interviuri cu oameni politici care s-au văzut după 2004 încoace a fost realizat de Dana Budeanu cu premierul Marcel Ciolacu, într-un podcast distribuit de PSD pe YouTube. România n-a mai văzut așa ceva de pe vremea guvernării Adrian Năstase – un recital de lingușeli, remarci obediente, o permanentă gudurare pe lângă stăpân.

PSD a susținut inițial că interviul i-ar fi fost acordat de Ciolacu Danei Budeanu în calitatea ei de influencer. Evenimentul a avut loc la Palatul Victoria. Dana Budeanu este unul dintre cei mai proeminenți vectori de influență ai PSD, implicată activ în toate campaniile murdare duse de acest partid – de la fake-news-uri și conspirații până la denigrări și insulte aduse opozanților. În ultimii ani, ea a distribuit masiv dezinformări pe tema pandemiei, apoi a făcut propagandă putinistă.

Ultima conspirație răspândită fără niciun fel de probă a fost după explozia de la Crevedia, Dana Budeanu pretinzând la România TV că totul a fost, de fapt, aranjat pentru a răsturna Guvernul PSD, și nu din cauza corupției radiate din acest partid (baronul care deținea stația și primarul din Crevedia sunt membri PSD, iar toate instituțiile care ar fi trebuit să verifice stația GPL care îmbutelia neconform gazul erau controlate tot de PSD).

Șirul lingușelilor Danei Budeanu, pe parcursul așa-zisului interviu, a fost aparent interminabil:

„Vă crede lumea. Nu știu dacă știți, atributul dumneavoastră principal în ochii oamenilor. Eu vreau să vă spun că atributul dumneavoastră principal este vocea, timbrul dumneavoastră vocal. Când vorbiți, liniștiți”;

„Oamenii sunt obosiți. Căutăm liniște. Sufletul dumneavoastră este liniștit.

Probabil observați binele din oameni”;

„Sunteți foarte, foarte abil. E cel mai greu interviu”;

„Am aflat că sunteți un monument de răbdare”;

„Dumneavoastră sunteți extrem de cuminte în a ne aborda pe noi în ce ne comunicați”;

„Noi ne dorim un lider, suntem amețiți. Noi vrem un lider, vrem pe cineva să ne spună …. Vrem un lider cu care să ne identificăm. Eu vreau pe cineva, și de aceea vreau ca oamenii să înțeleagă că, dacă eu nu știu cine e omul Marcel Ciolacu, eu nu am cum să îmi imaginez cine este politicianul Marcel Ciolacu. De ce? Pentru că sunt doar un om și eu. Și atunci eu cumva mă identific cu ce dumneavoastră sunteți structural, și din acea structură, amestecând totul cu ce înseamnă acest mediu politic, putem obține acest tip de lider”.

Ciolacu s-a bălăcit cu plăcere în această băltoacă a jurnalismului de partid, scoțând la foc automat panseuri și autocaracterizări măgulitoare:

„Sunt un om normal. Și cred că ăsta e cel mai mare pariu al meu cu mine”;

„Cel mai cumplit în politică e să devii penibil”;

„Nu cred că am un instinct foarte rău, sunt Săgetător, e de la zodie, de la natură, de la Dumnezeu”;

„Nu sunt mincinos, nu sunt ascuns, nu vreau să-mi omor colegii din partid care vor să-mi ia locul”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

Unul dintre cei mai reputați jurnaliști germani, considerat expert de top în probleme rusești, a luat șpăgi de 600.000 de euro de la Moscova! În România, rețeaua cuprinde șefi de publicații, spune Armand Goșu

* Miracol în Kenya: s-a-ntâlnit Mutu’ cu Mutua! Safari prezidențial în Parcul Național Nairobi

Minciună gravă a unui deputat AUR: „Franța, acum, e mai mult un stat musulman decât creștin. Nu e departe nici Germania, nu e nici Belgia”

„Îmi plac și mie jumării, șoricii…” De „patrioată” ce e, beizadeaua de la Realitatea Plus agresează permanent limba română. Astă-vară se lupta cu „țițeii”, că erau prea mulți

Rareș Bogdan, „popular” în piață: i-a dat cu pătrunjel pe la nas șefului Ciucă și și-a arătat ceasul Rolex de 30.000 de euro

Apocalipsa după Ciolacu. Finanțele: „Este necesară o nouă creștere a taxării mediului de afaceri și a populației pentru a acoperi impactul. Nu au fost identificate surse suplimentare de bani”

Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

Antena Group – 935.292,99 lei, Gândul – 360.000 de lei, Digi 24 – 332.732,5 lei, podiumul banilor publici încasați de presă de la Robert Negoiță pentru propagandă

Toți joacă pentru România: Israel – Elveția 1-1. Ne trebuie un egal cu Israel sau o victorie cu Elveția

9 COMENTARII

 1. Budeanu: „Sunteti foarte, foarte abil”!

  Eu, cand il vad pe Ciolacu, parca-l vad, frate, pe dracu:
  Ca si el, cu linguseala, te indreapta catre zmoala.
  Dar Budeanca, tare-n clanta, cat e ea de cotoroanta,
  Cu ochelarii de cal… nu vede… si l a t e r a l!!!

 2. nu va mirati, asta e nivelul si formatul celor 3 mil. de pesedisti. Si tupeul. Cum mai convinge bunul, linistitorul, rabdatorul, nepenibilul, timbratul, sagetatorul inca 3-4 mil., tot Dana stie.

 3. Pe vremea cand tacea parea ca are amestecul acela de sfiosenie si timiditate, calitati ce ii fac tolerabili pe prosti.

  Ei, acum ca deschis gura situatia se schimba…. fun-da-men-tal.

  Incetati cu mofturile ciolosisto-barniste.

  Refaceti dreapta ca ne ia d-l Scara pe toti.

 4. Mândră Corabia, Meșter Cârmaciul ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here