duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDezvăluiri"Olguțul" Manda și-a tras apartament de lux la Bruxelles, cu un credit...

„Olguțul” Manda și-a tras apartament de lux la Bruxelles, cu un credit de 240.000 de euro

-

Claudiu Manda (PSD) a împlinit un an de mandat ca europarlamentar. Un an în care a avut o activitate discretă, bazată pe lene bine plătită. Și totuși, a bifat o realizare majoră: și-a luat apartament de un sfert de milion de euro la Bruxelles.

Prețul exact al apartamentului cumpărat de Claudiu Manda (zis „Olguțul”, pentru că e soțul lipsit de personalitate al deputatei Lia Olguța Vasilescu) este confidențial, dar un indiciu major apare într-un document oficial: creditul de 240.000 de euro luat de Manda.

Cea mai recentă declarație de avere a Liei Olguța Vasilescu, depusă la Camera Deputaților pe 28 mai 2020, arată trei lucruri importante legate de soțul bruxellez al deputatei PSD:

  • Claudiu Manda deține un apartament la Bruxelles, cumpărat în 2019, după ce fostul senator a devenit europarlamentar (în urma alegerilor din 26 mai).

- Advertisement -
  • Claudiu Manda are un credit de 240.000 de euro, pe 25 de ani, la BNP Paribas Fortis, credit care nu apărea în declarațiile de avere depuse anul trecut de soții Manda-Vasilescu.

  • Claudiu Manda a câștigat 81.090 de euro în 7 luni de activitate la Parlamentul European (iunie – decembrie), ca indemnizație de eurodeputat. Asta înseamnă o medie de 11.584 de euro pe lună.

Creditul de 240.000 de euro are legătură, evident, cu achiziționarea apartamentului de la Bruxelles.

- Advertisement -

Veniturile lui Claudiu Manda, în cele 7 luni la Parlamentul European, nu s-a limitat la cei 81.090 de euro, adică 11.584 de euro pe lună. La acestea se adaugă diurnă, bani de cazare și transport (alte zeci de mii de ero).

Un preț de 240.000 de euro, pentru cei 76 de metri pătrați ai apartamentului din Bruxelles, indică faptul că Manda a plătit 3.160 de euro pe metru pătrat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Afară cu șantajistul din PNL! Să candideze pentru PSD!

Un mesaj care dinamitează frontul anti-PSD. Năsui și Voiculescu (USR-PLUS): „De liste comune nici nu poate fi vorba!”

Fostul șef al trupelor americane în Europa: „Rusia ar putea lansa o invazie în România sau în statele baltice“, pentru a testa reacția NATO

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Aüpartament in Bruxelles, doar 3.100 Euro /mp? Cu siguranta ca a costat cel putin dublu. Problema nu este creditul de 240.000 ci restul ceilalti 240.000 platiti probabil din averea personala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -