Un PSD-ist despre Ciolacu și barca lui Dragnea: „Dădea la vâsle, la șefu’, ca să fie cu șefu’ să pescuiască”

1
2693
Celebra postare a lui Liviu Dragnea, care-l urcase în barcă, la Belina, pe premierul-undițaș Sorin Grindeanu și pe mai modestul luntraș Marcel Ciolacu...

Zurbagiul Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, continuă să-și deplângă soarta de marginalizat în PSD. El se războiește cu președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, amindu-i cât de slugarnic era pe vremea lui Dragnea.

Într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu luni, pentru Cristoiu TV (pe YouTube), Codrin Ștefănescu a ironizat postura de vâslaș a lui Ciolacu, în barca lui Dragnea, pe lacul Belina (la Dunăre, în Teleorman).

„Țineți minte fotografiile lui Ciolacu cu barca, cu Dragnea? Dădea la vâsle, la șefu’, ca să fie cu șefu’ să pescuiască. Faptul că erai în barcă cu șefu’ și au apărut fotografiile cu aprobarea șefului în spațiul public era o chestie fabuloasă. Acolo, la el în județ, în Buzău, toată lumea aplaudă, «al nostru stă cu șefu’ mare la pescuit». Era de bine. Acum vine, după ce a dat la rame, și spune că a fost rău. Acum, «eu, Ciolacu, și Stănescu vom face și vom drege». Ce vom face și vom drege? «Ce ne dă PNL-ul»”.

„Ce greșealā imensā a făcut Viorica Dăncilă! Taman pe Ciolacu l-a ales! De aici ni se trag și toate nenorocirile”

Tot luni, la scurt timp după interviul cu Cristoiu, Codrin Ștefănescu a postat un text furios la adresa lui Ciolacu.

„Ce greșeală imensă a fācut Viorica Dăncilă când l-a numit pe Ciolacu președinte al Camerei Deputaților! Existau atâtea variante în partid, taman pe Ciolacu l-a ales! De aici ni se trag și toate nenorocirile. Am ajuns să votăm pe bandă rulantă toate aberațiile și idioțeniile Guvernului Orban! Toate! Mimăm că facem opoziție, aprobăm tot ce se ordonă! Și întregul PSD tace și acceptă această situație!”
Codrin Ștefănescu

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Afară cu șantajistul din PNL! Să candideze pentru PSD!

Un mesaj care dinamitează frontul anti-PSD. Năsui și Voiculescu (USR-PLUS): „De liste comune nici nu poate fi vorba!”

1 COMENTARIU

  1. Toate declaratiile acestori indivizi,ce incep sa se toarne in public ,nu fac decat sa infurie,caci au stat impreuna cat le-a fost bine!!Asa sunt toti hotii cand sunt prinsi :Se arata cu degetul doar cand le e greu,cand le mergea bine cu furatul erau prieteni buni!!SCARBA!🤢🤮🤮🤮

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.