După ce „s-a pișat” pe românii din diaspora, îmbuibatul Bădălău se simte obidit: „A trebuit să-i tratăm pe banii noștri”

0
2040

Senatorul Niculae Bădălău (PSD), vestit prin felul cum a savurat o înjurătură groasă la adresa diasporei române, la botezul nepotului său, o comite de fiecare dată când vorbește despre compatrioții de peste granițe. Încercând să repare o gafă, face alta.

Bădălău a încercat să explice, la Digi 24, declarațiile sale anterioare despre diaspora, jurându-se că, pe fond, a spus un lucru corect.

* „Să nu fiu rău, eu vreau să spun că nu sunt mai rău decât cei care au vânturat plăcuța suedeză vizavi de PSD. Și aia a părut la toată lumea drept o campanie originală și foarte bună. Haideți să fim serioși cu poveștile astea, unii din presă voiau să-mi lipească o etichetă, că am fost la o petrecere la care un domn s-a gândit să cânte minunea aia, două fraze, e povestea lui, nu a mea.”

* „Eu am spus foarte clar, sunt 700.000 de oameni cu contracte de muncă. Și acest lucru s-a văzut acum, prin exodul mare, neavând contracte de muncă, nu aveau nici asigurări restul, despre asta am povestit.”

* „Regret aceste declarații, cu toate că sunt corecte, că nu-s decât 700.000 de români care au contracte de muncă și asigurări medicale în străinătate, restul muncesc la negru și au venit în țară, a trebuit să-i tratăm pe banii noștri.”

În noiembrie 2019, la B1 TV, Bădălău vântura o altă abominație: „Ei au 700.000 de oameni… avem care au domiciliu, paşapoartele cu domiciliu. Care sunt legal. Restul, până la trei, cinci milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăştia, eu ştiu… nu ilegal, dar…”

În august 2018, la un botez organizat la Bolintin (județul Giurgiu), unde naș a fost baronul Bădălău, refrenul-vedetă al serii a fost: „Să vină diaspora / Că noi ne pișăm pe ea!”.

VIDEO: Abjecția de la botez

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Afară cu șantajistul din PNL! Să candideze pentru PSD!

Un mesaj care dinamitează frontul anti-PSD. Năsui și Voiculescu (USR-PLUS): „De liste comune nici nu poate fi vorba!”

Fostul șef al trupelor americane în Europa: „Rusia ar putea lansa o invazie în România sau în statele baltice“, pentru a testa reacția NATO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.