Guşă TV nu se potoleşte nici în ziua falimentului. Denis Rifai, pe post de buldog anti-Cioloş. Fostul premier a izbucnit: „Nu mai răspund!”

0
4714

Denis Rifai şi-a croit în ultimii ani la Realitatea TV imaginea unei jurnaliste cam smucite, dar oneste jurnalistic. Mutarea ei în locul lui Rareş Bogdan avea logică, din acest motiv, dar… 

La puţine minute după ce Cozmin Guşă a anunţat oficial falimentul Realităţii TV, urmare a unei decizii definitive a Curţii de Apel Bucureşti, Denis Rifai a început interviul cu Dacian Cioloş, liderul PLUS.

S-a văzut de la o poştă influenţa lui Guşă, o „broască” pe care moderatoarea a fost probabil obligată s-o înghită pentru a nu-şi strica relaţia cu „co-patronul”, pe model Rareş Bogdan. După câteva întrebări de acomodare, realizatoarea a început să-l „înţepe” pe Cioloş cu întrebări „fumate”, despre ideile futuriste ale Oanei Bogdan, şopârlele lui Vâlcov sau acuzaţiile lui Dragnea, toate menite să arunce o umbră de îndoială asupra imaginii fostului premier tehnocrat.

Nu era tocmai o surpriză, pentru că Dacian Cioloş a fost permanent atacat la Realitatea TV. Ba chiar cu subiecte inventate (detalii, AICI). Guşă și Hoandră nu s-au ferit să-l acuze public de „sorosism”, „neomarxism” şi alte etichete fără substanţă. Cioloş a rezistat cât a rezistat, dar ştiind trecutul său de „ţintă” fixă pe ecranul postului TV, a izbucnit în această seară.

Dialogul Dacian Cioloș – Denis Rifai

Dacian Cioloş: Eu nu mai răspund la întrebările astea!

Denis Rifai: Ştiţi, publicul nostru vă susţine, deci ar vrea…

Dacian Cioloş: Nu! Nu mai răspund, pentru că nici măcar nu au venit cu o probă în sprijinul acestor aberaţii. Ioana Bogdan? Nu avem ce discuta. Nu a vorbit în numele PLUS, noi susţinem proprietatea, a spus nişte idei personale, la o discuţie privată, despre un viitor foarte îndepărtat. Atât şi nimic mai mult.

Denis Rifai: Dar domnul Vâlcov spune că nu sunteţi patriot…

Dacian Cioloş: „Şi dvs. îl luaţi în serios pe Vâlcov, îl credibilizaţi? Pentru mine, e nesemnificativ. Auzi, patriot! Dar sunt el şi Dragnea patrioţi că se împrumută acum la străinii pe care îi atacă, îndatorând generaţiile viitoare?

Denis Rifai: Dar…

Dacian Cioloş: Da, nu sunt patriot, că am mărit subvenţiile pentru animale, pe care le plăteşte acum domnul Daea.

Denis Rifai: Oamenii care ne urmăresc vor să afle…

Dacian Cioloş: Refuz să mai răspund la astfel de prostii!

CITIŢI ŞI:

Guşă a pus cruce Realităţii TV. Televiziunea este oficial în faliment. Mogulul promite o variantă „de fugă”: Realitatea Plus

O nouă mizerie marca Guşă la Realitatea TV: Cioloş s-a „întâlnit” cu Coldea la Viena. Falsuri grosolane

Guşă a pus cruce Realităţii TV. Televiziunea este oficial în faliment. Mogulul promite o variantă „de fugă”: Realitatea Plus

Guşă îl apără pe Tudorel prin şeful postacilor PSD! Harabagiu este autorul mesajului distribuit în filialele PSD că Halep a fost huiduită pe Arena Naţională, nu Firea

ADIO! Realitatea TV schimbă macazul. De ce a plecat de fapt Rareş Bogdan. Guşă confirmă reorientarea televiziunii

Guşă îngroapă Realitatea TV. L-au zdrobit la audienţă toate televiziunile de ştiri

Alex Ştefănescu: „Rareş Bogdan, nu mai pot să vin la Realitatea TV! Jocuri de Putere nu mai e ce-a fost. Am văzut circ de prost gust în emisiunea lui Guşă”

„Pseudo-teleastul Guşă şi sluguţa lui, Octavian Hoandră”. Super-parodie despre balamucul de weekend de la Realitatea TV

Oreste către „Kuzmin” Gușă: „Sunt un jurnalist cu gura mare, care nu se teme de geostrategi cu puța mică”

Campanie oribilă anti-PNL, anti-USR și anti-Cioloș la Gușă TV. Hoandră: „Mie mi se par periculoși neomarxiștii ăștia… Cioloș, Barna… un real pericol pentru România”

Gușă i-a furat lui Rareș Bogdan emisiunea de joi. Rareș îi transmite salutări de la Oreste și Oana Stănciulescu!

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.