Odiosul „Killer Kolobok” a fost executat de ucraineni în Donbass. În trecut, el a împușcat mortal 4 persoane la o slujbă de înmormântare, fiind condamnat la 19 ani de închisoare

0
4201
Criminalul Oleg Dzarahohov

Armata ucraineană a reușit să-l distrugă pe temutul terorist putinist Oleg Dzarahohov, originar din autoproclamata republică autonomă Osetia de Sud, regiune a Georgiei aflată sub ocupație militară rusească din 2008.

„Denazificatorul” Oleg Dzarahohov și-a pierdut viața la finele lunii noiembrie lângă orașul Bahmut din regiunea Donețk. Luptase pe front ca membru al grupării paramilitare private PMC Wagner. Provenea din banda criminală Djako. Localnicii îi spuneau „Killer Kolobok” din cauza asasinatelor organizate cu implicarea sa directă.

Dzarahohov a luat parte la „operațiunea militară specială” a Kremlinului cu indicativul „Tașai”.

În 2016, el a primit 19 ani de închisoare, pentru omor. După 6 ani petrecuți în spatele gratiilor, monstrul s-a înscris în gruparea de mercenari fondată de mogulul Evgheni Prigojin („bucătarul lui Putin”), ca să scape de restul executării pedepsei.

Una dintre acțiunile sale odioase s-a produs la data de 13 iunie 2013, în timpul unei slujbe de înmormântare din orașul Beslan, când a împușcat mortal patru oameni.

Regimul de la Moscova i-a acordat post-mortem medalia „Pentru Curaj” pentru participarea la războiul împotriva Ucrainei.

Informațiile au apărut pe canalul de Telegram OSINT Georgia, care îi aparține fondatorului comunității internaționale InformNapalm, Irakli Komahidze.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Boicotacii. O campanie de tip AUR-ist în care s-au implicat și oameni serioși. Sau cum poți să faci rău convins fiind că faci bine

* Restaurație totală: PSD-ista care vedea „coarnele diavolului” la protestele #Rezist, numită de Ciucă șefă la Directoratul Național de Securitate Cibernetică!

* Jaf pe banii PNRR: nașa PSD-istului Alfred Simonis și verișoara ei câștigă contracte în serie, pentru „consultanță IT” de „digitalizare a instituțiilor”. 40 de contracte de peste 500.000 de euro doar în 2022!

* La Iași s-a ținut ședința prietenilor Rusiei. Lista „suveraniștilor” invitați: Piperea, Tucă, Nistorescu, Severin, Palada, Marga, Cerva, Lasca, Tudorel Toader, Iosefina Pascal, Capsali, Diplan etc.

* Super-finală mondială: Argentina – Franța, dar și două mari erori de arbitraj în semifinale, ambele în favoarea favoritelor

* Croația – pentu a treia oară pe podium la Campionatul Mondial, în 24 de ani! Cum a ajuns Mare Putere a fotbalului o țară de 3,9 milioane de locuitori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.