Oana Lovin primește o „rachetă” din direcția Clotilde Armand. Videochatista, amendată pentru mizeriile de pe Facebook

3
9700
Oana Lovin

Oana Lovin, videochatista PSD-isto-AUR-istă, a fost amendată de Poliție după ce a lansat, pe Facebook, acuzații murdare despre viața personală și familia jurnalistului Ionel Stoica, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand.

„Am primit săptămâna asta un răspuns de la Secția 2 Poliție prin care mi s-a comunicat că Oana Lovin a fost audiată și sancționată contravențional pentru jignirile pe care mi le-a adus pe platforma Facebook”, a scris Ionel Stoica.

În adresa trimisă acestuia, Secția 2 Poliție spune că Oana Lovin “și-a luat angajamentul” că, pe viitor, va respecta legile țării.

Poliția nu a comunicat și cuantumul amenzii aplicate anarhistei rusofile.

Ce i-a comunicat Poliția lui Ionel Stoica

Ionel Stoica

„Urmare a petiției adresată Secției 2 Poliție, înregistrată sub numărul de mai sus, prin care sesizați faptul că v-au fost adresate cuvinte și expresii jignitoare, prin intermediul platformei Facebook, vă comunicăm următoarele:

Persoana la care dumneavoastră faceți referire a fost identificată, iar cu ocazia audierii la sediul Secției 2 Poliție, aceasta a fost sancționată contravențional conform Legii 61/1991 republicată.

Totodată, aceasta a luat la cunoștință despre prevederile Codului Penal în vigoare și cele ale Legii 61/1991 republicată, luându-și angajamentul că le va respecta pe viitor.

Vă asigurăm în continuare de întreaga noastră disponibilitate pentru rezolvarea problemelor ce intră în competența organelor de poliție.”

DOCUMENT: Adresa primită de Ionel Stoica de la Secția 2 Poliție

Ar putea fi o imagine cu text

Este a doua amendă primită de Oana Lovin la interval de o lună. În aprilie, aceasta a fost sancționată cu 400 de lei, la fel tovarășa ei de acțiuni anarhiste, Codruța Cerva. Cele două l-au bătut pe un tânăr care voia să adune mizeriile lor propagandiste de la intrarea în Ministerul Sănătății.

Oana Lovin a fost răsplătită de clanul Florentin Pandele – Gabriela Firea cu o emisiune la Metropola TV, televiziunea de propagandă finanțată de Consiliul Local Voluntari, din bani publici.

Lansată în spațiul public ca videochatistă și sparanghelistă PSD-istă, Oana Lovin a luat o pauză de proteste, în iarnă, pentru a se bronza două săptămâni în Guadelupa, arhipelag exotic din Marea Caraibelor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Lazaruse, ridică-te, ia-ți patul tău și umblă! Să nu mai păcătuiești, ca să nu ți se întâmple ceva mai rău!

* Teoria „Guvernul ascunde sau umflă numărul de morți Covid”, spulberată de medicul român decorat de preşedintele Franţei. Raportarea diferită are cauze statistico-medicale și se întâlnește inclusiv în țări cu sistem de sănătate evoluat

* VIDEO. Șoșoacă se războiește și cu manelistul Tzancă: „Domnule Uraganu, atenție la ce faci! Dumneata știi că ai putea muri din cauza acestui vaccin?!”

* Editura Curtea Veche o ridiculizeză pe Budeanca: „Nu uitați, fătălăilor și amețitelor – o carte mocangeală pentru persoanele vaccinate!”

* PSD își plasează trompetele pe TV. Codruța Cerva a primit emisiune la postul unui interlop din Caracal. Videochatista Oana Lovin a ajuns la postul lui Pandele, din Voluntari

* Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

* VICTORIE! Comisia Europeană a acceptat ca 8 din cele 30 de miliarde de euro alocate României prin PNRR să meargă la autostrăzi și căi ferate

VIDEO. Afaceristul care l-a bătut pe Marian „Ceaușescu” e om-cheie în gruparea infracțională a primarului Pendiuc (PSD), dar și asociat cu soțul Ioanei Băsescu în afacerea „Moșia Brătienilor”

* Doina Gradea a pierdut procesul „Cap de porc” cu Dragoș Pătraru. A cerut daune de 201.000 de lei, dar va trebui să scoată din buzunar 4.284

* Șocul lui CTP la „ruptura de stres” a Simonei Halep: „În peste jumătate de veac în tenis, n-am văzut ceva asemănător”

3 COMENTARII

 1. Acum are (în sfârșiiiit!) un… loc-de-muncă (adică ceea ceee… N-A MAI AVUT PÂNĂ ACUM, NICIODATĂ – ! –, deșiii… ARE O VÂRSTĂ, totuși…): are, așadar, din ce să plătească SINGURĂ amenda, NU mai trebuie săăă… împovăreze (ȘI EA!!!) „biata” (Sic!) Ambasadă-a-Rusiei (!!!), adică, mai precis, peee… „săracu'” (Sic!) „GAZPROM”, daaaaaaaaaaaa?!!!!!

  • Mai rămân pe capu’ „mujicilor” din Rusia… DESTUI/PREA-MULȚI paraziți d’ăștia, din România, care prăpădesc rublele-și-kopeicile și le iau de la gura rușilor-de-rând!!!

   Uiteee…, acum rușii tre’ să-i trimită portocale, compot și pui-fripți, la spital, și luuu’… LĂZĂRUȘ (c-așa-l… chema, în buletin, când încă mai era constănțean!), care, LA-MINTEA-LUI(-PUȚINĂ!!!!!), n-a fost cuminte și a făcut mitinguri împotriva măsurilor anti-Covid, pânăăă… s-a umplut de Covid!

 2. Asta parcă seee… RĂSTEA (pur-și-simplu!), ieri, pe stradă, la niște copilași (aflați într-un… GRUP-COMPACT!), incitându-i să-și… dea jos masca!!!

  Copiii, foarte-bine-educați, i-au… dat o lecție de sănătate-mintală, civilizație și civism: „PURTĂM MASCA ASTA CA SĂ N-AJUNGEM LA AIA DEEE… OXIGEN!”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dar DEMENTA îi tot trăgea că eaaa… UMBLĂ-N-GURA-GOALĂ (Sic!), oriunde-și-oricând!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here