sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainVIDEO. "Lazarus n-a murit!" Primele imagini cu anarhistul șoșocar pe patul de...

VIDEO. „Lazarus n-a murit!” Primele imagini cu anarhistul șoșocar pe patul de spital, după un test Covid pozitiv

-

După 6 zile de absență de pe Facebook, Luis Lazarus a reapărut sâmbătă seara, printr-un live video de aproape 23 de minute. Acesta a recunoscut că săptămâna trecută s-a internat în spital, joi i-au fost prelevate probe pentru testul Covid, iar vineri i-a venit rezultatul: pozitiv, apoi negativ, susține conspiraționistul șoșocar.

Chiar dacă încearcă să păstreze discursul șoșocar, de negare a pericolului reprezentat de Covid-19, Luis Lazarus (54 de ani) a menționat, în treacăt, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. El spune că a avut și multe teste negative, inclusiv unul după cel pozitiv, deși e greu de crezut că a avut în aceeași zi și unul pozitiv, și unul negativ. Niciun spital nu face unui pacient două teste în aceeași zi!

Anarhistul crede că el nu are Covid, ci o simplă răceală. „A răcit și Lazarus un pic și a vrut să facă niște perfuzii la spital”, spune el.

„Într-o seară minunată, m-am dus cu niște prieteni și am stat în frig. Și a doua zi am avut un frison, am strănutat de două ori, peste câteva zile am tușit un pic și am luat o rețetă. Și rețeta aia mi-a generat o greață și n-am mai putut să mănânc. Și acuma, normal… orice organism, dacă nu mănânci, n-are cum să lupte, nici măcar cu o răceală. Și m-am dus și eu la spital să fac o perfuzie”, își recită Lazarus poezia, fără a-și depăși statutul de „locotenent” al lui Șoșoacă.

- Advertisement -

„Toți cei care am fost acolo am avut genul ăsta de frison, mai ales femeile. Toate au stat prin pătuc două, trei, patru zile… sau o zi. Dar toată lumea s-a vindecat”, spune Lazarus. Doar el a pățit-o, „pentru că m-am încăpățânat să iau un tratament mai agresiv, mi-am blocat pofta de mâncare și aveam o stare de greață”.

Șoșocarul anunță, vitejește: „Lazarus n-a murit! Că m-or și fi văzut după Stanoevici, săracu’… Ce s-or fi gândit ei? În primul rând, că n-aveam de ce și de unde să iau eu Covid. De unde să-l fi luat? Pentru că n-au mai prea fost mitinguri de nu știu câte săptămâni de zile”.

Și totuși, dacă va fi dooborât de Covid, să nu credeți că a venit cu el de acasă, nuuuuu, l-a luat din spital! „Într-adevăr, e o discuție dacă să te duci la spital și să nu te trezești Covid. E o discuție și asta”, șoșocărește conspiraționistul cu retorică rusofilă.

- Advertisement -

VIDEO: Luis Lazarus pe patul de spital

Explicațiile șoșocare ale lui Luis Lazarus

* „Heeeeei, sunteți cu mine! Sunt zombie Lazarus. În caz că nu ați aflat, eram în stare gravă, era să dau ortu’ popii, era să mi se întâmple nu știu ce… sau, nu, vorbesc aiurea… de fapt, acum mi se întâmplă aceste lucruri. După cum observați, sunt în pericol de moarte. Vai, sunt plin de boli! Am luat patru covizi… trei tulpini… Toate tulpinile sunt aici, în capul meu – iată: am și făcut implant de tulpini… de covizi… sunt peste tot, da, da! Am aicea tulpina indiană, aicea am tulpina britanică – dar aia nu prea mai relevantă… nu știu ce să zic… în fine, una peste alta, toate tulpinile.”

  • „A răcit și Lazarus un pic… A răcit Lazarus un pic și a vrut să facă niște perfuzii la spital… și acuma, gata, toată lumea a luat-o razna… Păi, mă, băieți, eu, când m-am dus la spital, m-am dus cu 5 teste Covid – toate negative. Și la spital, aicea, am mai făcut 3 prelevări, ca să se lămurească dacă era sau nu era vreun Covid… de parcă eu și aveam simptome. Adică, ce simptome aveam? Aveam simptome în urma faptului că, într-o seară minunată, m-am dus cu niște prieteni și am stat în frig. Și a doua zi am avut un frison, am strănutat de două ori, peste câteva zile am tușit un pic și am luat o rețetă. Și rețeta aia mi-a generat o greață și n-am mai putut să mănânc. Și acuma, normal… orice organism, dacă nu mănânci, n-are cum să lupte, nici măcar cu o răceală. Și m-am dus și eu la spital să fac o perfuzie. Că eu acasă n-am medici în familie, ca alții, ca să poa’ să-mi facă și mie perfuzii de-astea, pe nașpa… înțelegeți ideea…”

* „Și am dat telefon la spital… m-au primit oamenii, că am și eu – spre dezamăgirea unora – muuuuulți prieteni buni, am mulți doctori care mă supraveghează, păi ce credeați voi?! Și când m-au văzut așa că nu mâncasem – bine, eu nici nu mă prea omor cu mâncatul -, nu mâncasem de vreo câteva zile, decât așa, aiurea ciuguleam… și a zis: «Bă, ești cam dezhidratat, așa, ești cam devitaminizat. Eu zic să rămâi aicea să-ți facem niște chestii, niște proceduri… hai să-ți facem și niște analize, că n-are rost».”

* „Băi, frate, nici n-au trecut câteva ore, că deja apăruseră unii că «stare gravă, Covid», nu știu ce… Și nu știu dacă s-au uitat vreunul pe contul Dianei Șoșoacă, că i-am dat Dianei… Mi se iau nu știu câte prelevări de nu știu ce… și a doua zi apare…”

* „Luni dimineață mă externez… poimâine… asta, pentru că am vrut eu să stau, că pot să plec și acuma! Dacă vreau, dau semnătură și plec, care-i problema? Nu poa’ să mă oprească nimeni.”

* „După ce venisem eu cu cinci teste negative, mi s-au prelevat joi alte teste peste alte teste… și vineri îmi vine mesajul: «Test pozitiv, stați acasă!». Peste două ore, îmi apare alt mesaj: «Test negativ, nu mai stați acasă!». Televiziunilor le-am trimis ambele mesaje: răspunsul la 9 dimineața – «ai Covid», iar la 11 – «n-ai Covid»! Și le-am zis: luați și voi la alegere, răspunsul DSP-ului!”

* „Bă, da’ presa, mă… Cum să te apuci tu, mă, să scrii așa ceva? Că sunt eu în stare gravă… Păi, bă, ai venit tu și mi-ai luat vreodată temperatura? Eu n-am avut niciodată peste 36 cu 6. Eu n-am avut saturația oxigenului scăzută sub 94 vreodată. Păi, ce înseamnă, mă, «stare gravă»? Am fost sedat? Am căzut pe jos? Eram inconștient? Ce înseamnă «stare gravă»? A venit un om care era un pic dezhidratat, să-și facă niște analize…”

* „Da’ acuma, într-adevăr, e o discuție dacă să te duci la spital și să nu te trezești Covid. E o discuție și asta.”

* „Hai să fim serioși și hai să ne vedem de treabă! Și să transmitem și hater-irilor noștri că Lazarus n-a murit. Că m-or și fi văzut după Stanoevici, săracu’… Ce s-or fi gândit ei? În primul rând, că n-aveam de ce și de unde să iau eu Covid. De unde să-l fi luat? Pentru că n-au mai prea fost mitinguri de nu știu câte săptămâni de zile. Ia uite, astăzi s-a încercat un miting, ceva… chiar mă uitam la televizor… n-a prea fost prea multă lumea, se simte lipsa de organizare… Dar l-am încurajat pe Dan Chitic, i-am spus că-mi pare rău că nu sunt și eu acolo.”

* „Asigur pe toată lumea că sunt absolut în regulă și că aș putea să plec din spital și acum, mâine sau când vreau. Nu e nicio problemă, de niciun fel. Cât despre cetățenii ăștia care au scris prin ziare și pe niște site-uri că eu… că «stare gravă» și nu știu ce… bă, aicea chiar mă gândesc să încep niște procese!”

* „Știu cum s-a derulat toată treaba. Te duci undeva, te așterni cu prietenii la o discuție, faci niște lucruri, la un moment dat te ia un frison de frig, vezi că ți-e frig, mai iei o pastilă, un Nurofen, un nu știu ce… și după aia te trezești cu o gripulină pe tine, de nu te mai scapi de ea. Asta-i tot! Asta s-a întâmplat întotdeauna. Chiar mă gândeam că am o imunitate super-bună, dar uite că se mai întâmplă și pe la case mai mare.”

* „Toți cei care am fost acolo am avut genul ăsta de frison, mai ales femeile. Toate au stat prin pătuc două, trei, patru zile… sau o zi. Dar toată lumea s-a vindecat. Eu, pentru că m-am încăpățânat să iau un tratament mai agresiv, mi-am blocat pofta de mâncare și aveam o stare de greață. Corpul nemaiputând să lupte cu răceala asta, am zis să fac niște perfuzii, că dacă nu pot să mănânc nimic, cum să mă vindec? Și de aici toată tevatura.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Lazaruse, ridică-te, ia-ți patul tău și umblă! Să nu mai păcătuiești, ca să nu ți se întâmple ceva mai rău!

* Teoria „Guvernul ascunde sau umflă numărul de morți Covid”, spulberată de medicul român decorat de preşedintele Franţei. Raportarea diferită are cauze statistico-medicale și se întâlnește inclusiv în țări cu sistem de sănătate evoluat

* VIDEO. Șoșoacă se războiește și cu manelistul Tzancă: „Domnule Uraganu, atenție la ce faci! Dumneata știi că ai putea muri din cauza acestui vaccin?!”

* Editura Curtea Veche o ridiculizeză pe Budeanca: „Nu uitați, fătălăilor și amețitelor – o carte mocangeală pentru persoanele vaccinate!”

* PSD își plasează trompetele pe TV. Codruța Cerva a primit emisiune la postul unui interlop din Caracal. Videochatista Oana Lovin a ajuns la postul lui Pandele, din Voluntari

* Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

* VICTORIE! Comisia Europeană a acceptat ca 8 din cele 30 de miliarde de euro alocate României prin PNRR să meargă la autostrăzi și căi ferate

VIDEO. Afaceristul care l-a bătut pe Marian „Ceaușescu” e om-cheie în gruparea infracțională a primarului Pendiuc (PSD), dar și asociat cu soțul Ioanei Băsescu în afacerea „Moșia Brătienilor”

* Doina Gradea a pierdut procesul „Cap de porc” cu Dragoș Pătraru. A cerut daune de 201.000 de lei, dar va trebui să scoată din buzunar 4.284

* Șocul lui CTP la „ruptura de stres” a Simonei Halep: „În peste jumătate de veac în tenis, n-am văzut ceva asemănător”

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. NU ați înțeles nimiiiiic: BRAVUL… LĂZĂRUȘ – Sic! – (peee… numele său inițial!) continuă lupta împotriva „conspirației-mondiale-cu-Covidu'”, chiar de peee… patu’ de spital-anti-Covid, adică este… AGENT-sub-ACOPERIRE (s-a lăsat infectat… în mod premeditat!), înfiltrat chiar în… ochiul-ciclonului, în… „bucătăria-iadului”, riscându-și viața în spitalele în care „Oculta” ucide-cu-oxigen, pentru a demasca (desigur: dacăăă… scapă-viu!) întregul mecanism-de-exterminare-în-masă al Gheițului și al Șoroșului, daaaaaaaaaaaaaa?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ”Lazarus n-a murit!” Dar de ce crezi tu prostutule ca ti-ar dori cineva moartea? Eu iti doresc doar sa dispari din spatiul public. Fii linistit domnule Vasile Tuturiga, si nataraii au dreptul sa traiasca.

  3. Da ii tremurau chilotii daca s-a dus la spital antivaccinistul!!!!!! Poate are curaj sa mearga si la Sectiile ATI sa vada prin ce trec cei cu cazuri grave, dar ma indoiesc ca are sange in vine!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -