VIDEO. O audiere rușinoasă: ministrul Toader nu s-a comportat imparțial, ci ca un dușman al lui Augustin Lazăr

2
6416
Augustin Lazăr și Tudorel Toader

Audierea celor patru candidaţi pentru funcţia de procuror general al României – Augustin Lazăr, Marian Drilea, Gabriela Scutea şi Daniel Horodniceanu –, în faţa unei comisii conduse de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, este o rușine absolută.

Interviurile, transmise în direct pe site-ul Ministerului Justiţiei, arată un ministru tendențios, revanșard, bântuit de idei preconcepute. Principala sa țintă: Augustin lazăr, cel căruia i-a cerut revocarea în urmă cu 6 luni și cu care se află într-un război permanent.

De altfel, audierea de astăzi este una ciudată. Tudorel Toader este contestat din toate părțile și i se cere demisia de peste tot, iar Augustin Lazăr candidează din poziția de procuror general contestat permanent de ministrul Justiției. Altfel spus, se află față în față Demisionabilul cu Revocabilul.

Atitudinea dușmănoasă a lui Toader față de Lazăr îl descalifică pe actualul ministru al Justiției și face necredibil concursul pentru funcția de procuror general.

Mandatul de trei ani al lui Augustin Lazăr în fruntea Parchetului General se încheie la sfârșitul acestei luni.

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Luați-l in brațe pe torționarul comunist Augustin Lazar , o scârboșenie de om care in lic ca după 90 ‘ sa plece a rămas tot in procuratura! Iar ca el sunt o gramada de puslamale care nu numai ca au stat dar au luat salarii uriașe! Huo , nesimtitule !!!!! Istoria te va judeca și te va pune la locul care ți se cu ine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.