„Patriotul” xenofob, care ne apăra de invazia agricultorilor străini, își răsfăța iubita prin Spania pe banii furați de la fermierii români

0
2883
Laurențiu Baciu, "patriotul" reținut de procurori

Un caz scandalos de „patriot” xenofob, care-și apără hoțiile și privilegiile înjurându-i grosolan pe investitorii străini: Laurențiu Baciu, președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR). Tocmai a fost reținut de procurori pentru că ar fi furat un milion de lei din cotizațiile membrilor.

Procurorii de la Parchetul Sectorului 1 București îl acuză pe Baciu că ar fi cheltuit circa un milion de lei pe vacanţe în Spania alături de iubita sa, pe ceasuri şi alte bunuri de lux, informează Digi24.ro. Deci, fura bani în România pentru a-i cheltui în Spania!

Baciu este cunoscut în sectorul agricol ca un xenofob primitiv, cu atacuri repetate la adresa investitorilor străini, pe care i-a acuzat constant că „vor să distrugă agricultura României”.

În februarie 2018, Baciu a postat pe un cont de Facebook un mesaj insultător (și agramat, dovadă cacofonia flagrantă, dar și virgula dintre subiect și predicat!) la adresa fermierului francez Arnaud Perrein, președintele Asociației Producătorilor de Porumb din România.

Laurențiu Baciu: „Arnaud Perrein, fermierul francez care nu și-a găsit de lucru în Franța, conform spuselor sale, și care dorește destructurarea agriculturii românești, concurenta nr. 1 a Franței, nu contenește să ne surprindă… Și pentru că s-a îndrăgostit de mierea românească, în calitatea lui de fermier care folosește sămânță tratată, Arnaud Perrein, a creat (!!! – nota red.) un ghid de bune practici prin care apicultorii trasează sarcini fermierilor în propriul lor business, punându-i la muncă ostășește pentru creșterea producției de miere în detrimentul producției agricole. Noroc cu ideile năstrușnice ale acestui înțelept francez, că altfel fermierii români nu mai știau ce să facă cu (!!! – nota red.) banii și munca lor!”

Recent, în martie 2019, Vlad Macovei, redactorul-șef al portalului AgroIntel.ro, a publicat o scrisoare deschisă în care a arătat că i-a refuzat spre publicare lui Baciu un articol care conținea „declarații misogine, xenofobe și extrem de inexacte”.

Iar acum aflăm, de la procurori, că „marele patriot”, care lupta ca la Rovine cu investitorii străini, era un hoț de cea mai joasă speță. Important: banii pe care-i fura din cotizațiile membrilor nu-i cheltuia în România, pe produse românești, ci în Spania, pe vacanțe exotice și cadouri de lux pentru draga inimiii lui de patriot valah!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.