Claudiu Manda, agramat și când îi amenință pe liberali. Olguța e mândră de analfabetul ei

1
5148
Postarea lui Claudiu Manda

La scurt timp după mitingul PNL de la Craiova, desfășurat sâmbătă, a venit declarația războinică a lui Claudiu Manda, președintele PSD Dolj. Într-un mesaj scurt, acesta a făcut un dezacord jenant.

Senatorul PSD, șef de comisie parlamentară și candidat la europarlamentare, a scris pe Facebook:

„Am văzut mitingul PNL de azi. Un mare FÂS! Doar lozinci, nimic concret pentru Oltenia.

Ne vedem în data de 12 aprilie, la ora 16.00, în același loc, să-i arătăm lui Sică Mandolină și celorlalți clovni ce înseamnă Oltenia”.

Postarea lui Manda a fost distribuită prompt și de proaspăta lui soție, Lia Olguța Vasilescu (deputată, ex-ministră, ex-primăriță), mândră nevoie-mare de bărbățelul ei.

Nici Manda, nici Olguța n-au observat însă că mesajul viteazului bărbățoi conține o greșeală gramaticală impardonabilă: un dezacord care te lasă repetent în clasa a IV-a.

Manda a scris: „să-i arătăm lui Sică Mandolină și celorlalți clovni”, deși varianta corectă este, evident, „să le arătăm lui Sică Mandolină și celorlalți clovni”, pentru că e vorba de un plural. Vorba ceea: „Sică Mandolină și ceilalți clovni e mai mulți”.

Cât despre conținutul mesajului, ce să mai zici? O caricatură politică, apărătorul corupților, tovarășul interlopilor din Craiova, îi face „clovni” pe liderii PNL, dar și pe Rareș Bogdan, care a vorbit la mitingul de la Craiova. Să-i arătăm mârlanului o poză cu el însuși, una care-l definește.

Manda și mandea

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Saracu ‘ Claudiu Manda este înnebunit sa ajungă la Brucsel ( așa ar scrie analfabetul ) dar sa-i cer desi nevasta-sa este absolventa de litere la Craiova. Doi indivizi care se visează pe cai mari dar săraci cu duhul.
    Păcat ca exista atâtea locuri de munca libere in România ca doar se lauda dumnealor dar uitându-ma la ei nu ai ce sa le zici nimic , pentru ca nu merita sa-ți Bati capul !!!!! Și când te gândești ca aceasta Cleopatra a României ( se marchează la ochi ca regina Egiptului ) dar sincer nu-i sta bine deloc.Politica din păcate a ajuns pentru unii o platforma de lansare tocmai buna dar chestiunea dacă politica este buna pentru toți!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here