duminică, mai 26, 2024
AcasăNewsNu suntem singuri! 40% dintre bulgari cred că virusul a fost fabricat...

Nu suntem singuri! 40% dintre bulgari cred că virusul a fost fabricat ca să reducă populația planetei. 16% cred că li se vor implanta cipuri cu vaccinul, ca să fie teleghidați

-

România nu este singura țară unde teoriile conspirației au găsit teren fertil într-o populație prea des lipsită de educație și de informații corecte: un studiu relevă că 40% dintre bulgari cred că noul coronavirus a fost fabricat pentru a reduce populația lumii. Sondajul de opinie realizat de Agenția Trend, la solicitarea publicației “23CEASA”, arată că teoriile conspirației fac ravagii în mintea vecinilor noștri de la Sud de Dunăre.

Nu mai puțin de 16% din populația de 7.000.000 de locuitori a Bulgariei crede că, de fapt, sub pretextul vaccinării anti-Covid, oamenii vor fi cipați, pentru ca apoi “cineva” să-i teleghideze cu ajutorul antenelor 5G.

Vârtejul prostiilor conspiraționiste, care a făcut ravagii și în România, i-a aruncat într-un haos total pe bulgari. 52% dintre ei cred că boala Covid-19 este artificială, iar 33% nu consideră nici azi că virusul este mai periculos decât gripa sezonieră, deși se știe deja că mortalitatea la Covid este de 25 de ori mai mare decât la gripă (2,5% față de 0,1%). Pe lângă cei 33% care spun că virusul Sars-CoV-2 este o simplă răceală mai sunt alți 17% dintre bulgari care pretind că, de fapt, boala nu există deloc și totul este doar o escrocherie mondială pusă la cale de “cineva”.

Totuși, numărul bulgarilor care continuă să creadă că Bill Gates stă în spatele întregii pandemii a scăzut la 14% la începutul lui noiembrie, după ce în iunie 21% credeau asta.

- Advertisement -

O zecime din întreaga populație încă mai crede că virusul este răspândit de tehnologia 5G.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

 1. ” teoriile conspirației au găsit teren fertil într-o populație prea des lipsită de educație și de informații corecte”
  – serios?? serios, chiar asa de siguri sunteti?

  Iata ce spun idiotii, conspirationistii si needucatii de la Forbes. Dincolo de titlu si povestile jurnalistice, vedeti cate puncte din lista bifeaza expertul in arme biologice. Concluzia este ca exista o buna probabilitate ca virusul sa fie fabricat si raspandit de chinezi.

  Toti ceilalti au avut de pierdut, chinezii au fost singurii care au castigat!

  Au dat o lovitura economica foarte grea Europei si SUA, prea blocate de corectitudinea politica pentru a putea reactiona eficient. Tocmai Europa si SUA cheltuind colosal sa salveze batranii.

  https://www.forbes.com/sites/coronavirusfrontlines/2020/08/21/a-defense-expert-explores-whether-the-covid-19-coronavirus-makes-a-good-bioweapon/?sh=1436e1c07ece

  Incetati cu prostia asta cu ”conspirationistii”. Exista conspiratii si conspiratori de cand omul a capatat mersul biped. Dar aplicand criterii logice, urmarind lanturile cauzale si mai ales tinand cont de ”cui prodest scelus, is fecit”. Evident daca nu cumva si Seneca era un idiot conspirationist si needucat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -