„Nu putea să mai facă sex şi asta îl înnebunea”. De ce a turbat monstrul din Caracal – mărturiile apropiaţilor

0
5750
Rânjetul lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, acuzat ca le-ar fi violat şi ucis pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani), era obsedat că îmbătrânea şi nu putea să mai întreţină relaţii sexuale ca pe vremuri. “Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee; demonstra că încă mai poate”, povestesc apropiaţii de odinioară ai monstrului din Caracal.

Gheorghe Dincă ar fi fost toată viaţa obsedat de sex. „În tinereţe auzeam că-şi înşela nevasta, dar câţi bărbaţi nu fac asta? Cine bănuia ca poate să se ajungă aici?”, spun acum cei care l-au cunoscut pe Dincă.

Au apărut dezvăluiri conform cărora, în urmă cu 20 de ani, bărbatul chiar ar fi făcut parte dintr-o reţea de racolare a minorelor.  „Eu îl cunosc de mulţi ani. Nu ştiu dacă făcea neapărat parte dintr-o reţea, dar ştiu că frecventa locurile unde erau aduse dame de companie. El era sudor de meserie, de fapt. Se ocupa şi cu piesele auto. Era un bun meseriaş şi mulţi apelau la el. Avea relaţii peste tot, cunoştea multă lume. Apoi a plecat în Italia. S-a rupt mult timp de tot ce era prin Caracal. Când s-a întors acasă, singur, eu cred ca s-a întâmplat ceva. Era total schimbat”, a declarat unul dintre foştii săi colegi, citat de ziarul Adevărul.

Şi anchetatorii au ajuns la concluzia că toate atrocităţile comise de monstrul din Caracal au plecat de la obsesiile lui sexuale. „Dincă nu putea sa mai facă sex şi asta îl înnebunea. Simţea că nu mai poate avea performanţele de altădată şi recurgea la tot felul de metode doar ca să nu-şi piardă de tot bărbăţia. Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”, crede unul dintre anchetatori.

Monstrul din Caracal se află actualmente în arest preventiv fiind acuzat de crimă cu premeditare. El ar fi recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani), cele două tinere din Caracal dispărute de acasă.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Cumpănașu l-a pus pe tatăl Alexandrei să facă o scrisoare-blestem în apărarea sa. Criticii „Vărului” sunt considerați „necreștini”

S-au pensionat cei doi polițiști-șefi care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea abia au depășit 50 de ani și vor avea pensie specială

EXCLUSIV. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Tovărășia interlopului din Caracal cu fiul Bardului de la Bârca. Andrei Păunescu a fost plătit de „Codiță” cu 1.200 de euro pe lună

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Mandachi #șîeu: „Capitulez! Lucrătorii au fost alungați de Statul nemernic, iar acum pe Stat îl doare-n cur! De ce ne buzunăreşti, ciorditorule?”

Salutări de la Sorina! La New York e frumos și bine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here