Nicușor Dan, mare favorit al alegerilor pentru București la casele de pariuri. Cotele: Firea e outsider, Băsescu – pe 3, Tăriceanu – acest FC Voluntari al politicii

0
4004

Nicușor Dan este marele favorit al caselor de pariuri la câștigarea Primăriei Bucureștiului. Toate agențiile îl creditează pe candidatul Opoziției cu prima șansă la alegerile locale din 27 septembrie. Gabriela Firea, actualul primar, e cotată cu șansa a doua, în timp ce fostul președinte al țării, Traian Băsescu, e al treilea, dar la mare distanță de primii doi.

Betano, Unibet și Fortuna merg pe mâna lui Nicușor Dan, candidatul coaliției dintre PNL și Alianța USR-PLUS. Betano îi dă cota 1,65, Unibet – cota 1,5, iar Fortuna – cota 1,4.

Betano are cele mai apropiate cote între Nicușor Dan (1,65) și Gabriela Firea (2,3)

Gabriela Firea, candidata PSD, este pe locul 2 la toate casele de pariuri, dar la distanță destul de mare. Betano îi dă cota 2,3, Unibet cota 2,4, iar Fortuna – cota 2,4.

Unibet îl cotează pe Nicușor Dan cu 1,5, iar pe Gabriela Firea – cu 2,4

Pe locul 3 este candidatul PMP, fostul președinte al țării, Traian Băsescu (primar al Bucureștiului în 2000-2004). Acesta e creditat de Betano cu cota 8, de Unibet cu cota 9,5 și de Fortuna cu cota 10.

Fortuna consideră că Nicușor Dan este mare favorit să câștige, acordându-o o cotă foarte mică, 1,4. Gabriela Firea are cota 2,4

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, intrat în cursă din partea ALDE, este aproape invizibil. Șansele lui de a câștiga primăria sunt, în viziunea caselor de pariuri, tot atât de mari precum cele pe care le are FC Voluntari de a câștiga titlul în Liga 1. Unibet îi dă lui Tăriceanu cota 101, adică aceeași cotă primită de formația lui Florentin Pandele că va luat titlul în noul sezon din campionatul românesc de fotbal. Betano și Fortuna sunt ceva mai generoase – Tăriceanu are la aceste agenții cota 100.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Până să-l aresteze pe Rasdaq, Irina Loghin a fost lovită de Covid! Are 81 de ani, iar virusul i-a fost adus de soț și de fiu, de pe litoral

Patron de televiziune: “Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!” / „Am furat atât de mult ca să vă dau și vouă bani, mă!”

* Cum era studentul Ludovic Orban. Poveste din vremea când actualul premier cânta la chitară, la muncile câmpului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here