Nicolicea, mârlan: „Articolul din «The Guardian» a fost scris prin vreo cârciumă”. Pieleanu, comic: Kovesi ne lasă fără fonduri europene!

5
6130
Eugen Nicolicea și Marius Pieleanu

Amplul articol din „The Guardian”, favorabil Laurei Codruța Kovesi și neplăcut lui Tudorel Toader și coaliției PSD-ALDE, a devenit ținta unor atacuri murdare din zona Puterii actuale.

Deputatul Eugen Nicolicea (PSD) a recurs la un atac josnic la adresa autoarei articolului, o jurnalistă britanică reputată. „Articolul ăsta a fost scris prin vreo cârciumă, pe undeva”, a spus Nicolicea la Antena 3, completând în același ton: „Autoarea e răuvoitoare sau n-o duce capul”.

În aceeași emisiune, sociologul de casă al PSD, Marius Pieleanu, anunță apocalipsa: dacă Laura Codruța Kovesi ajunge procuror-șef al Uniunii Europene, nu mai pupăm fonduri europene!

Declarația halucinantă a lui Pieleanu: „Singura problemă pentru țară are legătură cu fondurile europene. Dacă până acum rata de absorbție era cum era, de acum încolo va fi zero! Nimeni nu va mai avea curaj să acceseze fonduri știind că acolo verifică însăși doamna Kovesi”.

Acum știți cine va fi vinovat pentru slaba absorbție a fondurilor europene: Laura Codruța Kovesi! Așa cum era și pe vremea când conducea DNA. Cel puțin așa ne spunea propaganda PSD-ALDE…

CITIŢI ŞI:

Guvernul primește șoc după șoc. CEDO trece „cazul Kovesi” în procedură de urgență. Tudorel e ridiculizat pe plan juridic

„The Guardian” a sesizat aberația: Guvernul ROMÂN încearcă să blocheze s-o blocheze pe ROMÂNCA favorită să conducă Parchetul european!

Tudorele, Kovesi te-a revocat deja!

„Ce face ministrul Justiției e defăimător pentru România! Sunt mândru să-i fiu coleg doamnei Kovesi”

EURO-CÂRTIȚE. „Patrioata” Varanului, Maria Grapini, va vota împotriva româncei Kovesi

Monica Macovei: „O votez pe Kovesi, e cea mai bună. Toader trădează interesele țării. Să-și dea demisia și să stea toată viața cu capul plecat!”

USR o susține pe Kovesi la Bruxelles. „Avem şansa de a avea o româncă procuror european. O va sabota Guvernul?”

Și PNL o susține pe Codruța Kovesi ca procuror-șef european. Orban: „Ministrul Justiției este într-o postură caraghioasă”

Tudorele, ai aflat? Kovesi, locul 1 la concursul pentru postul de procuror-şef al UE!

Tudorel o „înjunghie” pe Kovesi. Turbează că europenii au ales-o prima pentru postul de procuror-şef al UE. „Ei nu cunosc abuzurile comise de Kovesi”

Teorie sifilitică a propagandei PSD: Kovesi e recompensată de Europa pentru că a distrus afacerile românilor ca să câștige străinii!

Turbează ciuma roșie! Codruța Kovesi, selectată între cei 5 candidați (din 30) dintre care va fi ales procurorul-șef european

Tudorel e în perfuzii! CEDO a admis „în principiu” sesizarea lui Kovesi privind revocarea de la șefia DNA

Şoc la Antena 3! Fosta avocată a lui Dragnea: „Doamna Kovesi va câştiga la CEDO”. Țipete, proteste, vociferări

5 COMENTARII

  1. Niste jivine. Si sunt alte jivine, javre sau jigodii care se prefac ca ii cred, le preiau si le raspandesc minciunile.
    Dar astia sunt dintr-o categorie speciala, a oamenilor stricati. Din pacate, exista si categoria prostilor, care preiau aceste otravuri si le cred.
    Jigodiile astea sunt dezastrul Romaniei. Daca nu ar fi ele, multi prosti s-ar mai destepta.

  2. Pentru cine sunt aceste declaratii imbecile? Pentru trepanatii privitori la Ospiciul 3 populat de popi resapati, civici, batausi care si-au luat-o in 5 secunde, etc. Dar viitorul va dovedi adevarul.
    Sper ca Zgribulicea si Pielea-puțeanu asta sa aiba parte de contacte la fel de ‘calde’ cu populatia, asa cum a avut ‘renumitul’ jurist-matriter si celalat, Cap-de-Plua, prin Sibiu.

  3. Da, acest tip de ”jurnalism” reprezinta un adevarat cancer al media, eu cred ca oameni cu extertiza si cu scoala din aceasta tara ar trebui sa analizeze fenomenul si sa gaseasca solutii pentru asanarea acestei mocirle. Faptul ca o sanctionam pe forumuri, ca sictirim postaceala, e doar o frectie cu carmol, trebuie masuri clare si eficiente. Nu stiu, exista asociatie a ziaristilor, cine se apuca odata sa lupte eficient cu aceasta CIUMA MEDIA? Bineinteles, cel mai indicat aici este cna, care-i psd-draknea, insa alte organisme mai sunt? Cum se protejeaza masmedia de astfel de fenomene nocive? Ce antidot exista, ce doctori avem pentru asa ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here