Tudorele, Kovesi te-a revocat deja!

5
6177

Cum le așază viața! Vine un Tâlhărel, ministru slugărel, și o hăituiește pe șefa Parchetului anticorupție până când, pe mână cu o gașcă de politruci din Curtea Constituțională, îi obține revocarea. O ievaluează. O concediază. O umilește. Toate aprecierile europene nu au putut-o apăra pe șefa DNA de jungherul banditesc al lui Tâlhărel.

Nu trece anul și de la Bruxelles vine un buzdugan mare, enorm, care-l izbește pe Tâlhărel direct în nas: baaaaang! Codruța Kovesi e deosebit de apreciată la nivel european, unde evaluarea (căci de ievaluare nu mai poate fi vorba) o fac eminențe juridice și morale ale continentului, nu o cârpă umană, slugă a borfașilor.

Concret: Laura Codruța Kovesi s-a clasat pe primul loc în selecția pentru postul de procuror-șef european, fiind urmată de Jean-François Bohnert (Franța) și Andres Ritter (Germania). Din această listă scurtă va fi ales procurorul-şef al UE, de către Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene, de comun acord, în următoarele 4-5 săptămâni.

E ca și cum un antrenor ar da afară din echipă un jucător (pe cel mai bun, spun spectatorii; pe cel mai slab, zice antrenorul), jucătorul merge la altă echipă, unde face furori, dă gol după gol. Atunci, antrenorul care n-a știut să aprecieze jucătorul bun trebuie expulzat cu șuturi în fund, fără altă ievaluare, peste trei frontiere.

Dar viața e și mai crudă cu Tâlhărel și ceilalți tâlhărei! Lista scurtă cu cele trei nume – Kovesi, Bohnert, Ritter – a fost trimisă la Parlamentul European și la Consiliul Uniunii Europene. Numai că, până în iunie, Consiliul UE e condus de România. Pe linie de justiție, jupân e însuși Tâlhărel, la Consiliul JAI (Justiție și Afaceri Interne)!

Abia aștept să văd ochii de viezure ai ievaluatorului Tâlhărel când se va trezi față-n față cu candidata Codruța, cea pe care a umilit-o la București! Cum va încerca el să-i convingă pe ceilalți miniștri de Justiție, din Germania, Franța, Olanda, Belgia, Spania etc., că nu e bună Kovesi, e bleah, e câh, iar ăia se vor uita la el ca la o căcărează de oaie carpatină.

Abia aștept să văd și ochii mari ai Codruței cum îl vor privi pe Tâlhărel ca pe un rahat cu ochi, căruia i se pune oglinda-n față.

Abia aștept să văd ce vor mai guița tâlharii de la București – Dragnea, Tăriceanu, Voiculescu, Ciordache, Nicolicea, Șerban Nicolae etc.

Abia aștept să văd ce vor mai regurgita libărcile mediatice – Gâdea, Badea, Ciutacu, Chirieac, Cristoiu, Cristache, Roșca Stănescu etc.

Indiferent cine va fi desemnat primul procuror-șef al Europei – Kovesi, Bohnert sau Ritter -, Codruța Kovesi este o mare învingătoare. A ajuns pe lista scurtă de trei (din 30 de candidați), a fost selectată pe primul loc, alături de reprezentanții celor mai puternice țări ale Uniunii Europene – Germania și Franța.

Din acest moment, jocul se schimbă. Dacă va ajunge procuror-șef al UE, Codruța Kovesi va fi o permanentă spaimă pentru Tâlhăreii mioritici. Dacă nu va obține înalta învestitură europeană, Codruța se va întoarce și, la momentul potrivit, pe mulți va popi!

Să reținem această zi: 4 februarie 2019. De aici ar putea începe renașterea justiției române. Semnalul dat de la Bruxelles e devastator pentru șobolanii roșii de la București.

Tudorele, Kovesi te-a revocat deja! Ai ieșit prost la evaluare!

CITIŢI ŞI:

Tudorele, ai aflat? Kovesi, locul 1 la concursul pentru postul de procuror-şef al UE!

Tudorel o „înjunghie” pe Kovesi. Turbează că europenii au ales-o prima pentru postul de procuror-şef al UE. „Ei nu cunosc abuzurile comise de Kovesi”

USR o susține pe Kovesi la Bruxelles. „Avem şansa de a avea o româncă procuror european. O va sabota Guvernul?”

Turbează ciuma roșie! Codruța Kovesi, selectată între cei 5 candidați (din 30) dintre care va fi ales procurorul-șef european

Şoc la Antena 3! Fosta avocată a lui Dragnea: „Doamna Kovesi va câştiga la CEDO”. Țipete, proteste, vociferări

Tudorel e în perfuzii! CEDO a admis „în principiu” sesizarea lui Kovesi privind revocarea de la șefia DNA

5 COMENTARII

  1. Vai ce veste minunaaaata!!! „Ievaluatorul” mincinos si clica lui de infractori au primit-o in plin, punct ochit punct lovit dna Kovesi, i-ati terminat!!! Vom vedea destui turbati umbland ca nebunii din hazna in hazna sa guitze ca le-a facut-o Codruta si UE, cand de fapt si-au facut-o singuri!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here