Teorie sifilitică a propagandei PSD: Kovesi e recompensată de Europa pentru că a distrus afacerile românilor ca să câștige străinii!

6
4478

Ieșit și mai descreierat din pumnii motociclistului Tedi, Mircea Badea lansează noua teorie conspiraționistă a PSD, după succesul formidabil al Laurei Codruța Kovesi în cursa spre șefia Parchetului european.

  • „Da, Kovesi va ajunge procuror-șef peste Europa! Nicio surpriză. Europenii își iau oamenii înapoi. Kovesi le-a protejat interesele de business în România, iar când n-au mai putut s-o țină la butoane, au extras-o ca s-o salveze. Pentru că aici o așteaptă dosare penale grele, la câte a comis”.
  • „Ce și-au zis: o lăsăm pe Kovesi să și-o fure după ce ne-a deservit? Nici vorbă. Uite, înființăm o funcție pentru ea, că e o funcție nouă. În felul ăsta îi dau și imunitate, că n-o mai poți aresta în România când e mare procuror-șef la Europa”.

Teoria imbecilă lansată de clovnul lui Voiculescu se înscrie în strategia PSD de demonizare a Occidentului, a Uniunii Europene, și de apropiere de autocrații precum Rusia, Turcia și China. Este un pericol major, finanțat de Moscova, pe care-l putem contracara prin informații corecte.

CITIŢI ŞI:

Tudorele, ai aflat? Kovesi, locul 1 la concursul pentru postul de procuror-şef al UE!

Tudorele, Kovesi te-a revocat deja!

Tudorel o „înjunghie” pe Kovesi. Turbează că europenii au ales-o prima pentru postul de procuror-şef al UE. „Ei nu cunosc abuzurile comise de Kovesi”

„Ce face ministrul Justiției e defăimător pentru România! Sunt mândru să-i fiu coleg doamnei Kovesi”

Monica Macovei: „O votez pe Kovesi, e cea mai bună. Toader trădează interesele țării. Să-și dea demisia și să stea toată viața cu capul plecat!”

USR o susține pe Kovesi la Bruxelles. „Avem şansa de a avea o româncă procuror european. O va sabota Guvernul?”

Turbează ciuma roșie! Codruța Kovesi, selectată între cei 5 candidați (din 30) dintre care va fi ales procurorul-șef european

Şoc la Antena 3! Fosta avocată a lui Dragnea: „Doamna Kovesi va câştiga la CEDO”. Țipete, proteste, vociferări

Tudorel e în perfuzii! CEDO a admis „în principiu” sesizarea lui Kovesi privind revocarea de la șefia DNA

6 COMENTARII

  1. Informatiile corecte ar fi eficiente daca ar fi scrise in piata pe un baner mare de fiecare data cand clovnul sifilitic lanseaza o minciuna. Ar avea sanse sa fie filmat si vazut de privitorii Antenei 3…Nu stiu, asta ar fi o metoda…altfel cum ii faceti sa afle varianta reala a distorsiunilor criminal strecurate in creierii celor ce casca gura la badea Rocky?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here