duminică, mai 26, 2024
AcasăLumeaNepoata lui Mussolini a obținut cele mai multe voturi la alegerile pentru...

Nepoata lui Mussolini a obținut cele mai multe voturi la alegerile pentru Consiliul Local al Romei

-

Rachele Mussolini (47 de ani), o nepoată a fostului dictator fascist Benito Mussolini, a obținut cele mai multe voturi la alegerile pentru Consiliul Local al capitalei Roma.

Rachele Mussolini se află la al doilea mandat de consilier local. Ea a candidat din partea unei formațiuni de extremă dreapta și a obţinut peste 8.200 de voturi.

Împotriva evidenței, Rachele Mussolini susține că numele de familie nu are nici o legătură cu popularitatea sa.

Tatăl ei a fost Romano Mussolini, al patrulea copil (din 6) al lui Benito Mussolini.

- Advertisement -

Și alţi urmaşi ai dictatorului fascist italian s-au lansat în politică de-a lungul vremii. Cel mai cunoscut exemplu este sora vitregă a lui Rachele, Alessandra Mussolini, care a fost deputat (1992, 2001, 2008-2013) și senator (2013-2014) în Parlamentul italian, dar și europarlamentar (2004-2008, 2014-2019).

Benito Amilcare Andrea Mussolini (1883-1945) a condus Italia ca lider fascist din anul 1922, iar ca dictator – cu titlul de „Il Duce” – din 1925. A implicat țara în cel de-al Doilea Război Mondial pe partea Germaniei naziste în iunie 1940. A fost capturat de partizanii comuniști în nordul Italiei pe 27 aprilie 1945, pe malul lacului Como din nordul Italiei, într-un convoi german care încerca să treacă granița în Elveția, și executat în ziua următoare, împreună cu amanta sa, Clara Petacci. Moartea lui Mussolini a survenit cu două zile înaintea sinuciderii aliatului său german, Adolf Hitler.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un agitator CapVid, anti-vaccinist din „tribul lui Șoșoacă”, a ajuns în spital. Speriat de Covid, a devenit promotor al vaccinării, dar s-a răzgândit repede

* Tudor Chirilă despre Cîțu și Iohannis: „Superman și Terminator au aruncat țara în criză” / „Păpușa de la Grivco a devenit păpușar”

EDITORIAL. Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

* TEXT ȘI VIDEO. Discursul integral al lui Florin Cîțu la moțiunea de cenzură. Analiză: 35 de afirmații bizare în 24 de minute

* Iohannis a reușit dezastrul perfect: Guvernul Cîțu a căzut după numai 9 luni! Înfrângere zdrobitoare: 281 de voturi împotrivă (cu 47 mai multe decât cele necesare)

Pe Boc l-a luat gura pe dinainte în direct: „Sunt convins că putem face cu PS… USR reformele pe care ni le-am propus“

AUDIO-VIDEO. Dovada că un deputat PNL a încercat să cumpere un deputat AUR, înaintea moțiunii. „Promovăm câțiva oameni unde vrei tu, nu știe nimeni. Ne spui unde, instituții deconcentrate”

Orban amenință că-și face partid! „Iohannis a rămas repetent. Parcă a fost înlocuit cu o sosie”

CTP: „Ești președintele țării de 7 ani și spui că «statul a eșuat»? În loc să spui: «Eu am eșuat. Dacă statul a eșuat, și eu am eșuat»”

Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -