Nemernicia unui actor rus celebru: „Ucraina de Vest să fie dată polonezilor, o parte din ea va merge în Belarus, restul va fi al nostru. Să curățăm totul, să nu mai fie urmă de stat ucrainean!”

3
1656
Ivan Ohlobîstin

Ivan Ohlobîstin este, pe de o parte, un actor rus celebru, vedeta serialului TV „Medicii interniști” – o comedie difuzată în trecut și de postul american de filme TNT, în perioada 2010-2016. Iar pe de alta – un propagandist macabru al Kremlinului, care susține pe față războiul declanșat de teroristul Vladimir Putin în Ucraina.

Potrivit site-ului Obozrevatel.com, Ivan Ohlobîstin (57 de ani) susține că scenariul său în privința soartei statului invadat este similar cu cel al lui Putin. Adică, la finalul „operațiunii militare speciale”, Ucraina va fi practic ciopârțită și împărțită în trei direcții. Astfel, partea de vest va fi acaparată de Polonia, cea de nord va fi a Belarusului, iar restul – al Rusiei.

Fost preot între 2001-2009 (hirotonisit de arhiepiscopul Vladimir al Tașkentului și al Asiei Centrale, eliberat de „povara” sutanei în urma unei cereri adresate Patriarhului Kirill), Ohlobîstin vrea dezmembrarea unei țări care l-a premiat în două rânduri pentru activitatea sa cinematografică.

„Din cauza neglijenței și a incompetenței noastre, le-am permis să se unească și să existe ca națiune. Până când toate acestea nu se vor întări în conștiință, ele trebuie distruse”

Premierea la Kiev a actorului rus a avut loc, totuși, pe vremea când președinte al Ucrainei era pro-rusul Viktor Ianukovici. În 2010, Ohlobîstin a primit premiul „Star TV” la categoria „Actorului anului”, iar în 2012 s-a ales cu premiul „Star TV” la categoria „Actorul favorit”.

De-a lungul carierei, Ohlobîstin a strâns 17 premii pentru cel mai bun regizor, 9 premii pentru cel mai bun rol actoricesc și 21 de premii pentru cel mai bun scenariu.

Obozrevatel.com: „Artistul «a devenit generos», imaginându-și cum «dă» Poloniei regiunile de vest ale unei țări suverane, iar pe cele din nord – Belarusului. Restul, așa cum a spus bufonul de buzunar al Kremlinului, ar trebui să «aparțină» Rusiei. Scopul așa-numitei «operațiuni militare speciale» este distrugerea totală a tot ceea ce este ucrainean, inclusiv limba, legile și chiar numele”.

În opinia actorului putinist, planul minim al Rusiei este să-i lase pe ucraineni fără ieșirea la mare, iar cel total – ca Ucraina să dispară cu totul ca națiune.

Ohlobîstin a recunoscut totuși, nu cu mult timp în urmă, că face propagandă pentru bani, precizează Obozrevatel.com.

Ivan Ohlobîstin: „Programul nostru minim: să-i lipsim de mare. Ucraina de Vest, care nu ne-a iubit niciodată și nu ne va iubi niciodată, să fie dată polonezilor. O parte din ea – cea de nord – va merge în Belarus. Restul, se înțelege, este al nostru. Ideal este să curățăm totul, astfel încât să nu existe nicio urmă de stat ucrainean. Din cauza neglijenței și incompetenței noastre, le-am permis să se unească și să existe ca națiune. Până când toate acestea nu se vor întări în conștiință, ele trebuie distruse. Desigur, oamenii vor rămâne”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Toate cele 6 spitale tăiate de PSD din PNRR, în valoare de 700 de milioane de euro, sunt din orașe administrate de PNL și USR! Dezastru total pentru România

* VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

* În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* VIDEO. Ură viscerală și propagandă rusească delirantă în emisiunea lui Marius Tucă. Istoricul Armand Goșu desființează minciunile „analistului” Hartmann: „Nimeni, în afara lui Putin, nu susține asta!”

* Paparuda de la Realitatea Plus le înalță ode penibile Gabrielei Firea și lui Marcel Ciolacu / Despre Firea: „Foarte mulți bucureșteni o regretă. Destul a fost atacată, fără să se țină cont că e mamă! Oamenii vor un om gospodar ca ea, care poate reda siguranța și strălucirea Bucureștiului” / Despre Ciolacu: „E un exemplu pozitiv, că a reușit!” / Xenofobie la maxim

* Nașul TV, sancționat de CNA pentru că Radu Moraru n-a găsit tunelurile de sub Bucegi! Drumul secret spre Egipt rămâne ascuns

* Apar suspiciuni și mai grave: regimul Iohannis-PSD ar fi lăsat dronele rusești să treacă peste teritoriul României în drumul spre porturile ucrainene de la Dunăre!

* EDITORIAL. Nunta lui Cherecheș. Etalarea obscenă a avuției și puterii în fața gloatei flămânde

* VIDEO. Mahalagioaica Amalia Bellantoni a stricat deschiderea anului școlar la Belciugatele! Vrea să predea franceza, dar părinții elevilor nu o acceptă, pentru că a luat nota 5,2 la concurs și nu știe această limbă!

* Miza politică a lui Teodosie „Mache” Tomitanul – scaunul de Patriarh al BOR, oferit de o posibilă guvernare naționalist-filetistă „de AUR”

3 COMENTARII

  1. De la ăsta s-a inspirat Leana lu’ Costel 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here