VIDEO. Mahalagioaica Amalia Bellantoni a stricat deschiderea anului școlar la Belciugatele! Vrea să predea franceza, dar părinții elevilor nu o acceptă, pentru că a luat nota 5,2 la concurs și nu știe această limbă!

1
6334
Amalia Bellantoni, între o "instigatoare" din Belciugatele (mama unui elev) și reporterița Pro TV

Scandal jenant la școala din Belciugatele, județul Călărași, unde ex-stewardesa urlătoare Amalia Bellantoni s-a comportat, în prima zi de școală, exact ca la România TV, unde e „vedetă”: ca o mahalagioaică. N-a mai venit cu tigaia (ca la protestele anarhist-conspiraționiste din București), ci cu echipa de filmare de la RTV după ea. S-a certat cu părinții elevilor, cu profesorii, cu polițistul comunei. A sunat la 112, mințind că e agresată.

Celebra „tigăistă” Amallia Belantoni s-a dus la deschiderea anului școlar din Belciugatele, comună călărășeană de aproape 2.500 de locuitori, formată din 5 sate (Belciugatele, Cândeasca, Cojești, Mataraua, Măriuța), la 30 de kilometri de București.

Ex-stewardesa Bellantoni, patroană de restaurant în București și de fermă de animale la Belciugatele, s-a prezentat în prima zi de școală ca să-și ia în primire postul de profesoară suplinitoare de limba franceză.

Părinții multor elevi au huiduit-o însă îndelung și i-au transmis că ea nu le va putea preda niciodată copiilor lor, pentru că nu are pregătirea necesară.

Măritată cu un italian din Sicilia, Amalia Bellantoni a reacționat ca ultima țață de pe ulița din dos a satului Belciugatele. A început să țipe, să urle, să-i provoace pe părinții elevilor, dar și să-i bârfească pe „colegii” ei de cancelarie.

Bellantoni a abuzat de relația specială pe care o are cu televiziunea fugarului Sebastian Ghiță, România TV, pentru a arunca vorbe grele asupra comunității din Belciugatele și a face presiuni ca să fie lăsată să-și țină orele de franceză.

Potopul ei de invective, la microfonul RTV, a fost taxat de câțiva părinți, care au intrat în cadru și au apucat să spună câteva informații despre „profesoara” Amalia Bellantoni.

VIDEO: Istericalele „tigăistei” Amalia Bellantoni

Profesoară suplinitoare, cu nota 5,2 la examen

„Cum învățați copiii limba franceză când dvs. nu știți franceză?! Ați luat 5,2 la examen”, i s-a adresat o doamnă, pe care scandalagioaica n-a contrazis-o, ci a început să strige teatral: „Domnu’ polițist! Domnu’ polițist! E cineva care instigă aicea!”.

„Să ne spună patru cuvinte în franceză… o propoziție, care vrea ea!”, a intervenit un bărbat, căruia Bellantoni i-a răspuns „inteligent”: „Eu trăiesc în România și vorbesc în limba română!”. Dar vrea să predea limba franceză…

„Vă numiți profesor atunci când aveți definitivatul! Până atunci sunteți profesor suplinitor!”, a mai spus mama unui elev.

„Am voie să predau, am intrat prin concurs”, a insistat Bellantoni.

„Nu o vrem în școală! A luat 5,2 la examen! N-o să reziste mult aici! Cu nota asta? Dânsa nu știe să predea! Noi vrem profesor mai bun!”, i-a spus doamna care părea bine informată.

Polițistul „Fănel”: „Calmați-vă, doamnă! Nu pot să fiu bodyguard-ul dvs.”

Și polițistul din comună – șeful de post „Fănel” – a intrat în gura Amaliei Bellantoni.

„Uitați, oameni buni! Domnul șef de post Fănel incită… nu-și face datoria…”, a strigat „sicilianca”.

„Calmați-vă, doamnă! Nu pot să fiu bodyguard-ul dvs.”, i-a răspuns calm polițistul.

„Vi se pare o atmosferă corectă în școală?”, l-a mai provocat ea.

„Dvs. ați creat-o!”, a pus-o la punct șeful de post.

Polițistul „Fănel” o pune la punct pe mahalagioaică

O femeie – mama unui elev – i-a făcut semn că e proastă, că „atât o duce capul”, apropiind mâna de scăfârlia „siciliencei”. Aceasta a început să țipe ca din gură de șarpe: „Domnu’ polițiiiiist! Domnu’ polițiiiiist, m-a agresat! Uitați, m-a tras de păr!”.

Localnica și-a făcut cruce, șeful de post a încercat s-o calmeze, spunându-i că n-a văzut nicio agresiune, dar că va viziona imaginile video.

Apel abuziv la 112: „Sunt instigatori la școala din Belciugatele! Mă simt în pericol!”

Amalia Bellantoni a sunat la 112 în timp ce se afla în direct la România TV. I-a spus operatoarei că se simte amenințată, având în preajmă „instigatori” care-i pot pune viața în pericol.

„Sunt instigatori la școala din Belciugatele! Mă simt în pericol! Sunt aici niște persoane pe care domnul șef de post nu dorește să le identifice, nu dorește să intervină. Sunt niște persoane care m-au amenințat și m-au împins. În momentul de față, domnul șef de post se uită la noi cum sunt agresată și nimeni nu intervine. Eu sunt noul profesor din școală. Vă rog frumos să trimiteți un echipaj de poliție!”, a țipat „sicilianca” la telefon.

Amalia Bellantoni se plânge la 112, deși n-o agresează nimeni

După ce a încheiat apelul, Bellantoni a intrat în conflict cu femeia care anterior îi mai făcuse reproșuri.

„Doamna este instigatoare împreună cu domnul șef de post!”, s-a isterizat din nou „sicilianca”.

Apoi s-a răcorit la microfonul generos al RTV: „Deci, această mișcare este făcută împreună cu acest domn care incită lumea, s-au dat semnături… Sunt persoane care, din nefericire, au trăit o viață întreagă sub comunism… (Huooooo! Mincinoaso! – se aude pe fundal) Vă dați seama dacă este posibil ca și părinte (!!! – n. red.) să faci o astfel de atmosferă și dacă e posibil ca și polițiștii, șefi de secție, de post, într-o localitate să facă astfel de acțiuni. Uitați ce animozități se creează din cauza neputinței domnului șef de post! După cum observați, domnul șef de post a plecat! Aici nu avem o ordine! Dacă se iscă un scandal, noi suntem practic fiecare cu ce poate!”.

Revenit la fața locului, polițistul a precizat: „Noi nu am văzut instigatori. Aveți martori? Dacă aveți martori…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Toate cele 6 spitale tăiate de PSD din PNRR, în valoare de 700 de milioane de euro, sunt din orașe administrate de PNL și USR! Dezastru total pentru România

* VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

* În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* VIDEO. Ură viscerală și propagandă rusească delirantă în emisiunea lui Marius Tucă. Istoricul Armand Goșu desființează minciunile „analistului” Hartmann: „Nimeni, în afara lui Putin, nu susține asta!”

* Paparuda de la Realitatea Plus le înalță ode penibile Gabrielei Firea și lui Marcel Ciolacu / Despre Firea: „Foarte mulți bucureșteni o regretă. Destul a fost atacată, fără să se țină cont că e mamă! Oamenii vor un om gospodar ca ea, care poate reda siguranța și strălucirea Bucureștiului” / Despre Ciolacu: „E un exemplu pozitiv, că a reușit!” / Xenofobie la maxim

* Nașul TV, sancționat de CNA pentru că Radu Moraru n-a găsit tunelurile de sub Bucegi! 🙂 Drumul secret spre Egipt rămâne ascuns :)))

* Apar suspiciuni și mai grave: regimul Iohannis-PSD ar fi lăsat dronele rusești să treacă peste teritoriul României în drumul spre porturile ucrainene de la Dunăre!

* Bilanț provizoriu al mafiei PSD pe filiera Paul Stănescu, la 16 zile după explozia de la Crevedia: 5 morți, 3 răniți în stare critică, 18 în stare medie sau ușoară

* EDITORIAL. Nunta lui Cherecheș. Etalarea obscenă a avuției și puterii în fața gloatei flămânde

* Miza politică a lui Teodosie „Mache” Tomitanul – scaunul de Patriarh al BOR, oferit de o posibilă guvernare naționalist-filetistă „de AUR”

1 COMENTARIU

  1. Daca vor reveni restrictiile COVID,imediat iese cu tigaia in strada filmata de reteve care apropo,iar le manca grija de Clotilde Armand:acum e disperata dupa imagine ca s-a dus la deschiderea aceeasi scoli unde au fost Deca si Iohannis :))) intre 2 ture de linsat la Arafat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.