Nebunie TOTALĂ: vor angajaţi mai mulţi la „SS”, secţia care ucide Justiţia din interior!

1
547

Ministerul Justiţiei a pus în dezbatere publică, luni, un proiect de hotărâre care prevede suplimentarea cu 41 de posturi a schemei de personal de la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, zisă şi „SS”, care vrea s-o „execute” politic pe fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi.

În nota de fundamentare a proiectului, se arată că, în prezent, în cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie nu există niciun post de ofiţer sau agent de poliţie judiciară şi că, de asemenea, Secţiei nu i-a fost repartizat niciun post de specialist.

Potrivit sursei citate, în prezent, în cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie îşi desfăşoară activitatea 11 ofiţeri de poliţie judiciară delegaţi din cadrul Ministerul Afacerilor Interne şi trei specialişti antifraudă delegaţi de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, relatează Mediafax.

O secţie împotriva justiţiei

SS a fost înfiinţată politic de clanurile penale din PSD şi ALDE şi nu a fost acceptată de cancelariile occidentale, dintr-un motiv simplu: nu era nevoie de ea decât dacă politicienii vor să distrugă justiţia din interior.

Şi au vrut! Au înfiinţat-o şi au dat-o pe mâna unor magistraţi care au recunoscut public că ei lucrează la comandă politică.

Adina Florea a declarat că nu a fost niciodată procuror independent şi asta s-a văzut la Constanţa, unde a lucrat până ca Tudorel Toader să-i dea pe mână SS: clanul Mazăre şi-a făcut de cap, Adina Florea nu i-a deranjat nici cu o floare pe tovarăşii fostului primar fugit în Madagascar, iar oraşul şi Litoralul românescu au ajuns în paragină, subdezvoltate, la distanţă imensă ca potenţial turistic de alte zone similare din Europa.

Bucuroasă că a ajuns în cele din urmă mare şefă, Adina Florea a pus SS în subordinea penalilor. I-a făcut dosar lui Kovesi în baza unor acuzaţii inventate de un urmărit penal pentru corupţie chiar în vremea în care DNA era condusă de Kovesi: Sebastian Ghiţă!

CITIȚI ȘI:

Iohannis: „Avertizez Guvernul să nu dea Ordonanţe pentru corupţi până nu se pronunţă poporul prin referendum!”

Demisia şefei de cabinet a premierului ridică miza. Va da Dăncilă ORDONANŢA NUCLEARĂ? Îl va trăda pe Dragnea sau va trăda Europa?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.