Neamțu pe vârful Omu

3
518
Adrian Papahagi

Nemulțumiți de scorul AUR, Vlad Țepeș, Mihai Viteazul și Ștefan cel Mare au convocat un congres excepțional, pentru a-l înlocui de la șefia partidului pe George Simion.

Iată și câteva reacții!

Mihail Neamțu a revenit la părerea inițială că Simion e o nulitate, s-a cățărat pe vârful Omu în uniforma naționalei de fotbal și a rostit următoarea predică de pe munte:

„Români, nu vă temeți! Sunt pregătit de orice sacrificiu (dacă sponsorizează și Becali). Cine ridică sabia dreptății nu piere! Voi candida la orice se ivește. Cum nu vii tu, Țepeș doamne?”

De pe scara avionului spre Bruxelles, fratele Târziu a avut un mesaj ambiguu:

„Fraților, sunt pregătit de sacrificiu. Mă arunc în fața miilor de euro îndreptate spre mine. Vă îmbrățișez cu inima. Trăiască Căpitanul!”

Mai iezuit de felul său, ex-reverendul ex-părinte încă Terheș a rostit doar atât:

„Facă-se voia Domnului! Eu voi continua să mă lupt cu pandemia care a trecut, dar cu măsură, căci pensia specială de la globaliștii din Bruxelles îmi e asigurată, cu ajutorul Tatălui și-al Fiului și-al Sfântului Spirit, amin!”

DE ACELAȘI AUTOR:

Naționalismul antinațional

Lui Klaus i-a mers: 9 ani de turism intens

Cum conciliezi România Mare cu Ungaria Mare?

Femeia aceasta rea și coruptă

România europeană e singura pentru care merită să mori. Cei care azi fac gargară suveranistă și naționalistă vorbesc pentru Rusia

3 COMENTARII

  1. Vai, vai … Coldea + AUR = LOVE 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    https://www.aktual24.ro/exclusiv-anatol-salaru-afirma-ca-george-simion-era-controlat-de-florian-coldea-tinand-cont-de-persoanele-cu-care-m-am-intalnit-eu-cred-ca-anumite-persoane-din-serviciile-secrete-romanesti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.